Szybka odpowiedź:
Twój host to 38.107.179.233 (38.107.179.233).
Informacja ta zostanie zapisana wraz z Twoja wypowiedzią.
W przypadku naruszenia prawa lub czyichkolwiek dóbr osobistych informacja ta może zostać ujawniona odpowiednim służbom.
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
gość
manuela176
Manuela *******
-2
-2
też tak uważam, było mega ;) no tylko PO moje buty nadawały się tylko i wyłącznie do PIECA :P ogólnie klimat mega, tylko mało coś miejsca ale jak na początek to bardzo dobrze!! :) pozytywnie ! graja mega , bardzo ladny wystroj, ogolnie przyjemna atmosfera. A co do 15 - 16 to coraz mniej ich tam bywa z tego co wiem to są ale nie licznie, wg mnie powinna być selekcja dla Kobiet od 17 lat a mężczyzn 18 tak jak w każdym klubie ;) pozdrawiam
-1
Czy nie można namierzyć takich demolowiczów ?
Może gdyby zapłacili raz, czy drugi za takie wybryki to następnym razem byliby trochę grzeczniejsi ?
manuela176
Manuela *******
-2
-3
-4
-1
-5
-2
-4
-1
-5
Nie ma szans na takie coś w Myślenicach....
-1
Dlaczego nazywasz kogoś osiołkiem? Może nie zna Myślenic, może jest przyjezdny, a ty wylatujesz z osiołkiem. I nie piszesz, na którym osiedlu? W Myślenicach jest ich kilka. I kto jest teraz osiołkiem?
Asieq
Moim zdaniem jest to raczej problem, że nie ma dokąd pójść po 22. Koncerty, imprezy kończą się o 22, bo potem cisza nocna. Ludzie potrzebują się pobawić, potańczyć. Dlatego Kraków jest atrakcyjniejszy, bo knajp sporo, długo otwarte i różnorodna muzyka.
-2
-1
To 25-latek raczy pojechać do Krakowa.. :)