pawcio napisał/a:dlaczego tego nie ma na stronie głównej miasto info?Ponieważ czekamy na odpowiedź policji w tej sprawie. Według zapowiedzi, otrzymamy je jutro.
Bo myslenicka Policyja jeszcze nie wie zapewne co tam się wydarzyło tylko czeka na relacje świadków.
Wtedy odpiszą.
Komu w ogóle było potrzebne to rondo? Zbudowali go jako jedno z pierwszych w naszym mieście (na pewno Urząd skarbowy sobie zażyczył) a przecież mamy gorsze skrzyżowania choćby z rynku na Sobieskiego (z Dąbrowskiego i Sienkiewicza)
Jakiś młody napaleniec musiał jechać albo się brał za wyprzedzanie przez wyspke, dużo takich kozaków sie popisuje w ten sposób a potem się nie wyzbierał
pawcio napisał/a:co się tam w końcu stało zginął tam ktoś? jedni mówią że znicze się palą a redakcja jakoś nic nie piszeRedakcja znów dotrzymuje słowa: Trzynastego napisała: "Według zapowiedzi, otrzymamy je jutro."
Napisaliśmy, że według zapowiedzi policji OTRZYMAMY je jutro, a nie, że jutro zostaną opublikowane. Materiał dotyczący zdarzeń na rondzie pojawi się w ten weekend.
W jakim jeszcze przypadku nie dotrzymaliśmy słowa?
Wydaje mi się, że gdyby było to warte ekspresowej publikacji to pewnie by się pojawiło nie tylko na łamach miasto-info, ale i pozostałych mediów. Tylko osoba o ciasnych horyzontach i charakterze pieniacza nie jest w stanie tego pojąć, a do takiej wydaje mi się aspirować pan Kracy. Taki wniosek nasuwa się po analizie jego wpisów w różnych miejscach tej strony.
Wydaje mi się, że gdyby było to warte ekspresowej publikacji to pewnie by się pojawiło nie tylko na łamach miasto-info, ale i pozostałych mediów. Tylko osoba o ciasnych horyzontach i charakterze pieniacza nie jest w stanie tego pojąć, a do takiej wydaje mi się aspirować pan Kracy. Taki wniosek nasuwa się po analizie jego wpisów w różnych miejscach tej strony.
Profesorku, skoro uważasz, że dla Ciebie sprawa nie jest ważna i pilna to siedź cichutko bo nikt Ciebie do tablicy nie wywoływał. Pewno jesteś emerytowanym profesorkiem i już zapomniałeś, że osoba NIEPYTANA milczy...
I nie obrażaj nikogo bo (przynajmniej ja) Ciebie tutaj nikt nie obraża...
profesor napisał/a:Wydaje mi się, że gdyby było to warte ekspresowej publikacji to pewnie by się pojawiło nie tylko na łamach miasto-info, ale i pozostałych mediów. Tylko osoba o ciasnych horyzontach i charakterze pieniacza nie jest w stanie tego pojąć, a do takiej wydaje mi się aspirować pan Kracy. Taki wniosek nasuwa się po analizie jego wpisów w różnych miejscach tej strony.Profesorku, skoro uważasz, że dla Ciebie sprawa nie jest ważna i pilna to siedź cichutko bo nikt Ciebie do tablicy nie wywoływał. Pewno jesteś emerytowanym profesorkiem i już zapomniałeś, że osoba NIEPYTANA milczy...
Przeczytaj swojego posta ponownie. Dokładnie go przeczytaj i sprawdź czy mnie w nim nie obrażasz, poprzez sformułowania jakich używasz.
pan Kracy napisał/a:profesor napisał/a:Wydaje mi się, że gdyby było to warte ekspresowej publikacji to pewnie by się pojawiło nie tylko na łamach miasto-info, ale i pozostałych mediów. Tylko osoba o ciasnych horyzontach i charakterze pieniacza nie jest w stanie tego pojąć, a do takiej wydaje mi się aspirować pan Kracy. Taki wniosek nasuwa się po analizie jego wpisów w różnych miejscach tej strony.Profesorku, skoro uważasz, że dla Ciebie sprawa nie jest ważna i pilna to siedź cichutko bo nikt Ciebie do tablicy nie wywoływał. Pewno jesteś emerytowanym profesorkiem i już zapomniałeś, że osoba NIEPYTANA milczy...
I nie obrażaj nikogo bo (przynajmniej ja) Ciebie tutaj nikt nie obraża...Przeczytaj swojego posta ponownie. Dokładnie go przeczytaj i sprawdź czy mnie w nim nie obrażasz, poprzez sformułowania jakich używasz.
A Ty (zauważ, jeśli nie jesteś aż taki błyskotliwy, że z szacunku do KAŻDEGO forowicza - do Ciebie również czego u Ciebie brak - piszę z wielkiej litery) przeczytaj od początku ten wątek, jeśli nie dojdziesz do tego to jeszcze raz i jeszcze jeden... kto "zaczął"...
czy może wie ktoś co się stało na rondzie obok bp jeszcze dzisiaj rano palił się tam znicz i znak był zniszczony ?
kierowca samochodu osobowego jadacy z borzety wpadl na rondo przejechal przez jego srodek i wjechal prosto pod tira zginal na miejscu
dlaczego tego nie ma na stronie głównej miasto info?
Ponieważ czekamy na odpowiedź policji w tej sprawie. Według zapowiedzi, otrzymamy je jutro.
aż ciary przechodzą jak się o tym pomyśli. To był jakiś starszy gość czy młody kierowca?
kiedy to było?
Bo myslenicka Policyja jeszcze nie wie zapewne co tam się wydarzyło tylko czeka na relacje świadków.
Wtedy odpiszą.
a co oni wiedzą? gdzie stać aby zarobić na obiad.
Komu w ogóle było potrzebne to rondo? Zbudowali go jako jedno z pierwszych w naszym mieście (na pewno Urząd skarbowy sobie zażyczył) a przecież mamy gorsze skrzyżowania choćby z rynku na Sobieskiego (z Dąbrowskiego i Sienkiewicza)
Chyba raczej Sobieskiego niż Sienkiewicza :)
Jakiś młody napaleniec musiał jechać albo się brał za wyprzedzanie przez wyspke, dużo takich kozaków sie popisuje w ten sposób a potem się nie wyzbierał
co się tam w końcu stało zginął tam ktoś? jedni mówią że znicze się palą a redakcja jakoś nic nie pisze
Redakcja znów dotrzymuje słowa: Trzynastego napisała: "Według zapowiedzi, otrzymamy je jutro."
Napisaliśmy, że według zapowiedzi policji OTRZYMAMY je jutro, a nie, że jutro zostaną opublikowane. Materiał dotyczący zdarzeń na rondzie pojawi się w ten weekend.
W jakim jeszcze przypadku nie dotrzymaliśmy słowa?
Napisaliście, że otrzymacie jutro, a więc 14.11
Póki co mamy 16.11. W czym problem żeby opublikować ? Cenzor ma wolny weekend ?
Profesorku, skoro uważasz, że dla Ciebie sprawa nie jest ważna i pilna to siedź cichutko bo nikt Ciebie do tablicy nie wywoływał. Pewno jesteś emerytowanym profesorkiem i już zapomniałeś, że osoba NIEPYTANA milczy...
Przeczytaj swojego posta ponownie. Dokładnie go przeczytaj i sprawdź czy mnie w nim nie obrażasz, poprzez sformułowania jakich używasz.
A Ty (zauważ, jeśli nie jesteś aż taki błyskotliwy, że z szacunku do KAŻDEGO forowicza - do Ciebie również czego u Ciebie brak - piszę z wielkiej litery) przeczytaj od początku ten wątek, jeśli nie dojdziesz do tego to jeszcze raz i jeszcze jeden... kto "zaczął"...
dla wszystkich wyznawców teorii spiskowej http://miasto-info.pl/myslenice/7321,policja-dementuje-nie-bylo-smiertelnego-wypadku-na-ul-slowackiego-to-plotka.html hahaha pan kracy - jesteś dla myslenic jak macierewicz dla pisu :)
ty pan kracy może jakieś przeprosiny dla niektórych? chyba ze pan krasy
Nie sposób ukryć uśmiechu na twarzy. Panie Kracy, wydaje mi się, że przepraszam w kierunku redakcji stanowiłoby minimum przyzwoitości. ;)
To po kiego grzyba ktoś tam znicze palił? Sam jadąc rano widziałem tego znicza, koło zniszczonych słupków po znakach...
edit:
Ok, doczytałem już w podanym linku, nie było pytania.
ale macie teorie spiskowe:)
jakie miasto takie teorie spiskowe :)