Nie cierpię tego Forum i ohydnych komentarzy pod artykułami.
Z poważaniem, Alina Przedział
04.02.2012 - 15:10
rozmowy w toku
+9 -8
slaba opcja kobieto. nie cierpisz forum a wystawiasz na nim jakies swoje dziela ktore maja odzwierciedlac twoja niechec. to moze lepiej z niego nie korzystaj?
05.02.2012 - 20:21
zouza
+3 -4
a ja myslałam że na wyżej załączonym obrazie którego jak się okazuje autora znać się powinno to nikt inny jak TAXIDO z Czrodziejki z Ksiezyca :D ah ta moja ignoracja na sztukę... a co do tematu to nie rozumiem jak osoba taka jak Alina Przedział mogła napisać "nienawidze forum i komentarzy" i sama założyc tu topik i komentowac. Alino nienawidzisz samej siebie? a jeśli nie to po co wchodzic na strony/forum ktorego się nie znosi? masochizm?
malo tego nienawidzisz a potem dziekujesz ze nie skasowali twojego postu....
Jakby to delikatnie ująć by ironizując, nie być żle zrozumianym: Moje przemyślenia nie nadają się do publikacji z tego względu że i tak zaraz ktoś je usunie. ;)
Musiałeś się powstrzymywać, do tej pory, z publikacją swoich przemyśleń aż 2527 razy. Dzielny chłopak!
O, ironio! Znów musze precyzować bo czytanie między wierszami nie idzie w parze z sarkazmem. ;) Odnośnie moich komentarzy i opinii to jest ich z tym postem 2528. ;) Przemyślenia zostawiam dla siebie.
Dodam na marginesie że dwa tygodnie bez komputera nadal obowiązują. :D
Mieliśmy jeszcze młodszych Zygmuntów: II Augusta, III Wazę. Jednak z naszej perspektywy są oni bardzo starzy.
A może masz na myśli naszego adzygmunta, miłościwie nam panującego króla Forum miasto-info, elekcją viritim obranego A.D. 2011?
12.02.2012 - 13:43
ojoj !
+1 -1
Wszystko stało się jasne. Tylko czy szlachta miała tu prawo bezpośredniego wyboru tegoż to.
Oczywiście, że miała prawo, wszak zagwarantował to Henryk Walezy w artykułach henrykowskich. Wybór nie tyle bezpośredni, co powszechny, ot co. A kto próbowałby to prawo ograniczać, zawiążemy konfederację, wzorem Jerzego Sebastiana Lubomirskiego i najedziemy majątek niegodziwca. Oby nie był to król nam miłościwie panujący, pan na Forum miasto-info, adzygmunt. Lepiej nie denerwować szlachty, bo później marnie się to kończy (przykładem i przestrogą niech będzie upadek autorytetu i abdykacja Jana Kazimierza Wazy).
Mieliśmy jeszcze młodszych Zygmuntów: II Augusta, III Wazę. Jednak z naszej perspektywy są oni bardzo starzy.
A może masz na myśli naszego adzygmunta, miłościwie nam panującego króla Forum miasto-info, elekcją viritim obranego A.D. 2011?
Oj, historia się kłania i to ta nieodległa. Cacoethes scribendi...
Królewska duma została urażona? Errare humanes est, miłościwie nam panujący Mysleniczaninie007.
Prosiłam o zmianę kary, a tutaj proszę. Kara nasuwa się sama, jeżeli mój występek zostanie rozpatrzony w trybie crimen laesae maiestati, a zapewne tak będzie, to już po mnie. Chociaż do września jest jeszcze czas. Bo później to już tylko sejm, sąd sejmowy i koniec Aliny Przedział.
Alina Przedział
Moja opinia o Forum.
-15
Z poważaniem, Alina Przedział
-8
-4
malo tego nienawidzisz a potem dziekujesz ze nie skasowali twojego postu....
wtf?
Alina Przedział
-6
Przypominam, że autorem dzieła jest Rene Magritte.
Taka osoba, czyli właściwie jaka? Gorsza? Nie rozumiem tego sformułowania zouzo.
Nie użyłam słowa "nienawiść". A Forum i komentarze to rzeczy (przepraszam za ogólnik). Ich nie cierpię, a nie ludzi, którzy tutaj tworzą.
To był apel. Rozpaczliwy apel.
zouzo, spójrz wyżej.
Nie przeklinaj, nawet w obcym języku, bo to nie przystoi młodej damie.
-3
-3
Dużo jest na forum ludzi którzy do tego nie dorośli, próbują tu na forum publicznym rozgrywać swoje gierki.
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-7
Alina Przedział
-7
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-6
Alina Przedział
-4
-1
Alina Przedział
-4
-4
jestes beznadziejna. nie cierpisz ale sie na nim udzielasz
Alina Przedział
-5
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-5
O, ironio! Znów musze precyzować bo czytanie między wierszami nie idzie w parze z sarkazmem. ;) Odnośnie moich komentarzy i opinii to jest ich z tym postem 2528. ;) Przemyślenia zostawiam dla siebie.
Dodam na marginesie że dwa tygodnie bez komputera nadal obowiązują. :D
Alina Przedział
-4
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-5
Alina Przedział
-2
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-3
cygnus
-4
taki_gość
-3
Cygnus jak mi się podoba Twoje podejście do tematu... każdy Twój post jest perełką na tym forum, by nie powiedzieć perłą rzucaną przed ..... :)
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-3
Alina Przedział
-2
adzygmunt
-1
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-1
zresztą do niedawna utrzymywał bliskie kontakty z niejaką Pigi
Alina Przedział
-1
A, teraz niech cygnus się wypowie.
Wiem, że pomyłki są celowe, ale w gwoli ścisłości: Alina i Kermit.
Alina Przedział
-1
Alina Przedział
-1
Alina Przedział
-1
Alina Przedział
-1
cygnus
Twoja pochwała mych wynurzeń, najpewniej sprowokuje czytających do nagminnego minusowania moich wpisów;).
Pytanie jest trudne i odpowiedź nie łatwa. Każdy mężczyzna powinien je sobie zadać.....w wielu wypadkach odpowiedź będzie podobna.
Oj Alina, siejesz niepokój. Mężczyzna(w liczbie pojedynczej)nie musi, a wręcz nie powinien zbyt wiele mówić.
adzygmunt
-2
Na stare lata przyszło mi uczyć się łaciny. Do czego to forum mnie jeszcze zobliguje?
-1
To było jakoś tak " miedż brzęcząca albo cymbał brzmiący" .To wyście tu jest nie byle kto
no no!
adzygmunt
-1
Alina Przedział
-2
Panie adzygmuncie, kto jak kto, ale pan powinien wiedzieć doskonale, że uczmy się przez całe życie.
Wnioskuję, z zamieszczonego wyżej cytatu adzygmunta, że miałeś na myśli Zygmunta I Starego.
-1
Alina Przedział
-2
-1
Alina Przedział
Mysleniczanin007
@yahoo.com
-2
Oj, historia się kłania i to ta nieodległa. Cacoethes scribendi...
Alina Przedział
-3
Prosiłam o zmianę kary, a tutaj proszę. Kara nasuwa się sama, jeżeli mój występek zostanie rozpatrzony w trybie crimen laesae maiestati, a zapewne tak będzie, to już po mnie. Chociaż do września jest jeszcze czas. Bo później to już tylko sejm, sąd sejmowy i koniec Aliny Przedział.