Szybka odpowiedź:
Twój host to 38.107.179.234 (38.107.179.234).
Informacja ta zostanie zapisana wraz z Twoja wypowiedzią.
W przypadku naruszenia prawa lub czyichkolwiek dóbr osobistych informacja ta może zostać ujawniona odpowiednim służbom.
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.
gość
mksłś
Mar Swi
Gdzie tanio i szybko można rozliczyć pit?
-14
-5
-4
Jan Płoszczyca
Jan Płoszczyca
-6
-1
adzygmunt
-11
Tutaj masz dwie pełne instrukcje jak wypełnić PIT i wysłać elektronicznie
-3
Doti
Dorota Gabryś
-20
finezyjny_gosc
Finezyjny Gość
-9
No można u nich rozliczyć. Trzeba SOBIE pomagać...
-7
-6
to jednak nie za darmo tylko za 1%... wstydz sie, zeby takie rzeczy pisac na forum. totalna reklama
-10
A czemu trzech postów wyżej pani się nie czepia też reklama. Tylko akurat postu Doti, szczerze napisała
-1
-1
Bardzo wyszystkich prosze o zainteresowanie się powyższym linkiem i rozesłanie go mozliwie dalej
http://www.amelka.net.pl/?historia-amelki,6
-2
Może dlatego, że powyżej nikt nie pisze za darmo a dalej że za 1 %. nic nie ma za darmo!!!!! najlepiej rozliczyć się samodzielnie korzystając z programu na stronie ministerstwa!!! sam policzy !!!!
-2
-14
-5
-2
A ja się w ubiegłym roku rozliczałam i nie mam tak dobrej opinii. Może i w księgowości, ale pracowały. W tym roku ściągam program i sama się rozliczę! W domeczku, z kawusią i ciepłych bamboszkach!!!!!!!!!!!
-2
Byłam i nie mogę powiedzieć że rozmawiałam z doradcami podatkowymi. Raczej nie polecam.
Podzielam opinię. Moi Rodzice uparli się aby tam iść i poszli. Nie mieli żadnych specjalnych odliczeń , jak to starsi ludzie i był z tym rozliczeniem kłopot, pani musiała zabrać dokumenty do domu aby dokonać rozliczenia, które można zrobić w 10 - 15 min. Ja również nie polecam.