A jakość wydruku lepsza była w Krk czy w Mat-biur??? Bo osobiście wolę dołożyć te parę złotych i mieć naprawdę dobrze wydrukowane niż oszczędzać tracąc na jakości
[quote=gość: mieszkaniec1] Jeszcze na Żeromskiego (na przeciw Biblioteki Pedagogicznej) mają przystępne ceny. Za druk i ksero płaciłem 12gr od strony. [/quote]
Ale baba tam jest KOSMICZNIE niemiła.
A ja swoją pracę drukowałam w Krk na ul. Podchorążych . Polecam bardzo, tanio, szybko. I nie było problemu z rozpięciem pracy, kiedy musiałam w niej coś zmienić, a wiem, że w niektórych punktach pobierają za taki zabieg kasę.
jak w temacie. będę bardzo wdzięczna za odpowiedź..
Piszesz pracę magisterską i Myślenice z małej litery ???!!!!
Na której to "uczelni" tak jest łatwo ?
w krakowie, bo tu sa sami zdziercy 50gr za A4 i to czarno-biale
Wg mnie tylko Kraków - tam robią tego masę i cena jest przystępna. W Myślenicach cena samego ksero jest dramatyczna.
Szukaj w okolicach Politechniki Krakowskiej. Tam robią tanio i dobrze.
Usługi w Myślenicach - to zdziercy
BArdzo dobra oferta nad carrefourem niskie ceny nawet 10gr za strone przy dużej ilości.
potwierdzam. CARREFOUR 1p firma chyba mat-biur. Tanio i dobrze chłopak robi :) dodatkowo drukuje z płyt i pendrajów. polecam szczerze
proponuje u pana dominika jedrzejczyk jest w cerfurze u gory kolo snc i ccc:)
Jak drukowałam w krakowie 26 stron zapłaciłam 10,40 w Mat biur w Myślenicach (na carrefour 1 piętro) to samo tylko że za 26 stron 3,5. Widać różnice !
A jakość wydruku lepsza była w Krk czy w Mat-biur??? Bo osobiście wolę dołożyć te parę złotych i mieć naprawdę dobrze wydrukowane niż oszczędzać tracąc na jakości
Nie narzekam. Praca wydrukowana dobrze, zaczernienie dobre, taki jak u innych. Ostre krawędzie liter. Czego Ci potrzeba Moniko91 więcej....... :D :D
Niczego. Po prostu rzadko udawało mi się mieć dobrej jakości kopię czy wydruk z myślenickich punktów ksero
Jeszcze na Żeromskiego (na przeciw Biblioteki Pedagogicznej) mają przystępne ceny. Za druk i ksero płaciłem 12gr od strony.
[quote=gość: mieszkaniec1] Jeszcze na Żeromskiego (na przeciw Biblioteki Pedagogicznej) mają przystępne ceny. Za druk i ksero płaciłem 12gr od strony. [/quote]
Ale baba tam jest KOSMICZNIE niemiła.
afgan - musiałeś trafić na jej "zły dzień" :D - ten jeden w miesiącu ;)
KRAKÓW! W Myślenicach jest drogo i za wydruk i za oprawę...
Polecam na górze w Carrefourze. Jak pojedziesz do Krakowa już nie będzie tanio.
TYLKO na górze w Carrefourze
Ja swojom drukowalem w Krakowie na ulicy Pilsudzkiego! Bardzo polecam, strasznie mila pani tam byla!
A ja swoją pracę drukowałam w Krk na ul. Podchorążych . Polecam bardzo, tanio, szybko. I nie było problemu z rozpięciem pracy, kiedy musiałam w niej coś zmienić, a wiem, że w niektórych punktach pobierają za taki zabieg kasę.