prawde powiedziawszy myslalam ze podsuniecie jakies ciekawe pomysl na spedzenie ferii w Myslenicach. Prawde powiedziawszy ja zawsze spedzalam jeden tydzien w gorach na nartach a drugi tydzien na zajeciach organizowanych przez mdk, szkoly i inne osrodki. Co roku cos innego bylo. Teraz jestem w Myslenicach i po prostu nie mam pojecia co organizuja rozne osrodki. Myslalam ze cos podpowiecie, ale widze ze chyba kogos urazilam pytaniem..... No nic gdyby ktos chcial co konkretnego odpisac to nadal czekam
W Myślenicach tak jak i w Krakowie to jest wielkie ** Stok- a na to trzeba mieć kasę, za drogie bilety i pozostało dzieciom siedzieć w domu, albo włóczyć się po ulicach.
Ja bym chciał zabrać dzieciaki w góry na 2-3 dni żeby zobaczyły je chociaż, ale myślałem nad usupełnieniem budżetu chwilówką bo słyszałem że są to teraz pożyczki bardzo wiarygodne, ale niestety mam mało znajomych i nie mam się kogo poradzić o jakiś serwis?
Na początku marca mają być już temperatury rzędu 10-15 stopni na plusie, więc raczej śniegu nie będzie :) Od piątku ma być znowu ocieplenie, więc kto wie czy nawet już wkrótce śnieg nie zniknie.
Henrool sprawdź ViaSMS Myślę że bardzo sprawnie u nich podreperujesz budżet ;)
Sam kożystałem i polecam
Ale jeżeli chodzi o śnieg to już na początku zimy słyszałem że raczej ciężkiej zimy w tym roku nie będzie
chcialam Ci poradzic ale ciagle administratorzy usuwaja moj post wiec nie mam pojecia jak CI powiedzieć, że są pomysł na ferie tylko ciężko się o nich dowiedzieć bo admin je blokuje!!! Starając się jakos uspic czujnosc admina (czyzby jakies male polowanie na czarownice??) podpowiem Ci patrz na plakty w sp3 lub przejdz sie do centrum na przeciwko sp3 w blokach (ma nazwe taka jak bardzo maly samochod :P)
Jestem ciekawa czy ma cie jakieś pomysły na zajęcia dla dzieci w te ferie. Podobno ma nie być śniegu w tym roku......
napewno?
to co robiły rok ,dwa,dziesięć i piętnaście lat temu......też mi rąbni..e pytanie!
To chyba dobre pytanie do burmistrza? Co dzieci mogą robić w ferie w Myślenicach moim skromnym zdaniem bardzo nie wiele!
co to ma obchodzić burmistrza!!!!!!!!!!!!
wyrazy współczucia za nieudane dzieciństwo założycielowi wątku:)
to burmistrz jest odpowiedzialny za zorganizowanie wypoczynku letniego i zimowego dzieci na terenie miasta i gminy. dla niedowiarków proszę bardzo
http://www.myslenice.pl/mieszkaniec/informacje/667-eks-ogloszenie
jak wygra w totolotka to na pewno zafunduje wszystkim (nawet opiekunom)wyprawę do disneylandu.
NIECH ROBIA CO LUBIA MOZE LULKI PALO ALBO DZIECI ROBIO
prawde powiedziawszy myslalam ze podsuniecie jakies ciekawe pomysl na spedzenie ferii w Myslenicach. Prawde powiedziawszy ja zawsze spedzalam jeden tydzien w gorach na nartach a drugi tydzien na zajeciach organizowanych przez mdk, szkoly i inne osrodki. Co roku cos innego bylo. Teraz jestem w Myslenicach i po prostu nie mam pojecia co organizuja rozne osrodki. Myslalam ze cos podpowiecie, ale widze ze chyba kogos urazilam pytaniem..... No nic gdyby ktos chcial co konkretnego odpisac to nadal czekam
W Myślenicach tak jak i w Krakowie to jest wielkie ** Stok- a na to trzeba mieć kasę, za drogie bilety i pozostało dzieciom siedzieć w domu, albo włóczyć się po ulicach.
A jakies warsztaty, zajecia dla dzieci?
warsztaty szkolne przy ZESPOLE SZKÓŁ TECHNICZNO-EKONOMICZYCH W MYŚLENICACH -polecam
Ja bym chciał zabrać dzieciaki w góry na 2-3 dni żeby zobaczyły je chociaż, ale myślałem nad usupełnieniem budżetu chwilówką bo słyszałem że są to teraz pożyczki bardzo wiarygodne, ale niestety mam mało znajomych i nie mam się kogo poradzić o jakiś serwis?
W tym roku mamy bardzo pozno ferie wiec na snieg pewnie nie ma co liczyc, dlatego teraz po szkole przedszkolu na sanki juuppiii
kto wiem moze i dla nas na ferie w tym roku starczy sniegu i bedzie mozna caly czas smigac na sankach... :)
Na początku marca mają być już temperatury rzędu 10-15 stopni na plusie, więc raczej śniegu nie będzie :) Od piątku ma być znowu ocieplenie, więc kto wie czy nawet już wkrótce śnieg nie zniknie.
kurcze gdzie tam do marca dzieki za info .o pogodzie
Henrool sprawdź ViaSMS Myślę że bardzo sprawnie u nich podreperujesz budżet ;)
Sam kożystałem i polecam
Ale jeżeli chodzi o śnieg to już na początku zimy słyszałem że raczej ciężkiej zimy w tym roku nie będzie
ja mam pewien pomysł dla dzieci na ferie. osoby, które chciałyby dowiedzieć się o szczegółach proszę oo wiadomość prywatną
chcialam Ci poradzic ale ciagle administratorzy usuwaja moj post wiec nie mam pojecia jak CI powiedzieć, że są pomysł na ferie tylko ciężko się o nich dowiedzieć bo admin je blokuje!!! Starając się jakos uspic czujnosc admina (czyzby jakies male polowanie na czarownice??) podpowiem Ci patrz na plakty w sp3 lub przejdz sie do centrum na przeciwko sp3 w blokach (ma nazwe taka jak bardzo maly samochod :P)
Tylko1 napisał cyt.: To chyba dobre pytanie do burmistrza? Co dzieci mogą robić w ferie w Myślenicach moim skromnym zdaniem bardzo nie wiele!
Przecież jest strzelnica na Zarabiu mogą sobie postrzelać.
Zapraszamy!