Wybieram się do Liceum im. Tytusa Chałubińskiego .
Tylko mam problem..
Nie wiem skąd wziąć druk podania do szkoły.
Na stronie liceum jest tylko do policealnej szkoły ..
Tutaj absurd goni absurd.
Masz 5 minutową przerwę w zimie i z 2 piętra w dużym budynku LO musisz zejść, przebrać się, zabrać buty, przejść przez skrzyżowanie, dojść do tzw. "dużego internatu" (na przeciwko poczty), tam musisz przebrać buty rozebrać się i dopiero idziesz na lekcje.
Polecam to robić w 5 minut jak się tworzą korki.
[/quote]
I w tym cały urok. Trzeba się zbierać. Życie mój drogi, życie. Przecież to nie jest gimnazjum!
To zależy jaki chcesz profil. Ale wydaje mi się, że w tym roku, po takim egzaminie z matematyki próg punktowy nie będzie zbyt wysoki. A poza tym są jeszcze migracje jakby coś :)
Jeżeli chodzi o 1 lo w Myślenicach, to jest prowadzona rekrutacja dodatkowa i wtedy próg punktów spada...najtrudniej dostać się do Mat Fiz i Mat Geo gdzie próg wynosi ok.160 punków!Ja chodzę do klasy humanistycznej,jestem z rocznika 93 i próg do mojej klasy wynosił o ile dobrze pamiętam 154 punkty!Najłatwiej dostać się do klasy niem-geo gdzie w 1 rekrutacji przyjmowali uczniów z punktami poniżej 140!W 2 rekrutacji do biol chem np.wystarczyło mieć ponad 140p. a do hist-pol ponad 135!
Wie ktoś może, ile punktów mniej więcej trzeba zdobyć, żeby dostać się do technikum ekonomicznego z większą ilością godzin w ZSTE na Reja? Bo się tam wybieram i nie wiem czy przedział punktowy jest w granicy 120-140 czy może wyższy.
Niech zmniejszą ilość klas to się od razu wszyscy będą mieścić. To co najgorsze w tej szkole to przyjmowanie każdego jak leci i potem zajęcia od 10.35 albo 11.40 do 17 czy 18.
Mniej dzieciarni - wiecej przestrzeni.
Myślę, że 135 pkt. to jest tak na styk - pasuje mieć trochę więcej. Wszystko jednak zależy od egzaminów - jak wypadną słabo, to próg nawet do tych lepszych klas może być poniżej 130 pkt.
hej jak myślicie ile trzeba mieć punktów żeby dostać się do zs na Andrzeja Średniawskiego w Myślenicach najmniej proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje ;d
Wie ktoś może ile trzeba mieć pkt.
żeby dostać się do LO nr.1 im. Adama Mickiewicza
w Głubczycach(profil biol-chem)?.
Wie ktoś może ile trzeba mieć pkt.
żeby dostać się do LO nr.1 im. Adama Mickiewicza
w Głubczycach(profil biol-chem)?.
24 żeby ci prawko odebrali.
Jeżeli już to 25 lub więcej. 24 nie można przekroczyć.
Pozdrawiam
Wybieram się do Liceum im. Tytusa Chałubińskiego .
Tylko mam problem..
Nie wiem skąd wziąć druk podania do szkoły.
Na stronie liceum jest tylko do policealnej szkoły ..
Wydaje mi się, że to, co masz wydrukować, będzie się znajdowało na stronie myslenice.edu.com.pl - dopiero otrzymacie loginy i hasła.
[quote]archetyp napisał:
Tutaj absurd goni absurd.
Masz 5 minutową przerwę w zimie i z 2 piętra w dużym budynku LO musisz zejść, przebrać się, zabrać buty, przejść przez skrzyżowanie, dojść do tzw. "dużego internatu" (na przeciwko poczty), tam musisz przebrać buty rozebrać się i dopiero idziesz na lekcje.
Polecam to robić w 5 minut jak się tworzą korki.
[/quote]
I w tym cały urok. Trzeba się zbierać. Życie mój drogi, życie. Przecież to nie jest gimnazjum!
hej ;) nie wiecie ile mniej więcej trzeba mieć punktów alby dostać sie do II LO im Tytusa Chałubińskiego ?
To zależy jaki chcesz profil. Ale wydaje mi się, że w tym roku, po takim egzaminie z matematyki próg punktowy nie będzie zbyt wysoki. A poza tym są jeszcze migracje jakby coś :)
Jeżeli chodzi o 1 lo w Myślenicach, to jest prowadzona rekrutacja dodatkowa i wtedy próg punktów spada...najtrudniej dostać się do Mat Fiz i Mat Geo gdzie próg wynosi ok.160 punków!Ja chodzę do klasy humanistycznej,jestem z rocznika 93 i próg do mojej klasy wynosił o ile dobrze pamiętam 154 punkty!Najłatwiej dostać się do klasy niem-geo gdzie w 1 rekrutacji przyjmowali uczniów z punktami poniżej 140!W 2 rekrutacji do biol chem np.wystarczyło mieć ponad 140p. a do hist-pol ponad 135!
Jaki był próg punktów w Kościuszce na egzaminie z 2010 r? :) chodzi mi szczególnie o profile humanistyczne. Pozdrawiam :)
Wie ktoś może, ile punktów mniej więcej trzeba zdobyć, żeby dostać się do technikum ekonomicznego z większą ilością godzin w ZSTE na Reja? Bo się tam wybieram i nie wiem czy przedział punktowy jest w granicy 120-140 czy może wyższy.
Spokojnie :) Ja miałem 128 a i były osoby co miały po 80
ile trzeba miec pkt zeby dostac sie do liecum im. Tadeusza Kościuszki profil pol-hist, j. obcy-historia i j.obcy-geografia?? Prosze o odpowiedż:)
na kościuszki na ten rok szkolny przyjmowali podobno nawet takich po 85 pkt żeby zapełnić klasy
Niech zmniejszą ilość klas to się od razu wszyscy będą mieścić. To co najgorsze w tej szkole to przyjmowanie każdego jak leci i potem zajęcia od 10.35 albo 11.40 do 17 czy 18.
Mniej dzieciarni - wiecej przestrzeni.
czy aby dostac sie do profilu historia polski trzeba miec cos kolo 135 pkt,czy wiecej?
Myślę, że 135 pkt. to jest tak na styk - pasuje mieć trochę więcej. Wszystko jednak zależy od egzaminów - jak wypadną słabo, to próg nawet do tych lepszych klas może być poniżej 130 pkt.
Ile punktów trzeba mieć, żeby się dostać w pierwszej rekrutacji do technikum ekonomicznego w Reju?
Z góry dziękuję za odpowiedzi ;)
Było już napisane wyżej. Żeby być pewnym na 100%, to najlepiej mieć powyżej 120 pkt.
ile trzeba miec pkt zeby dostac sie do liecum im. Tadeusza Kościuszki profil j.obcy-geografia??
jesli o ZSTE im.Mikołaja Reja chodzi to mi sie wydaje ze tak 110/120 powinno wystarczyc
ile trzeba miec pkt zeby dostac sie do liecuem nr 2 na zarabiu?
hej jak myślicie ile trzeba mieć punktów żeby dostać się do zs na Andrzeja Średniawskiego w Myślenicach najmniej proszę o szybką odpowiedz z góry dziękuje ;d
najlepiej mieć co najmniej 100