jest możliwość organizacji kursów - warsztatów z tworzenia biżuterii, oklejania szkatułek techniką decoupage, tworzenia różności z masy solnej, malowania na szkle i innych rękodzieł.
A jak zorganizować kurs? Sama kilkakrotnie myślałam o kursie konstrukcji odzieży, przygotowałam nawet program takiego kursu, ale tutaj chyba jest mała społeczność sama nie wiem, choć może są takie kobietki które chciałyby się nauczyć jak samodzielnie skroić spódnicę czy spodnie :]
heeejka!! czy sa w myslenicach jakies kursy dla mlodziezy?? chetnie bym sie na cos zapisal, ale o niczym ciekawym nie slyszalem.... dajcie znac
http://www.miasto-info.pl/forum/temat724s5
Jeśli cie to interesuje ;)
Obecnie jest krucho w dziedzinie kursów, ale możesz pytać w Sokole.
czy ktoś wie gdzie w myślenicach można zrobić kurs języka migowego dla dorosłych?
W Liceum na Zarabiu. Tam są kursy tego typu, możesz zapytać tam
Skoro pytasz o jakieś, pewnie Ci chodzi o jakieś jakby kursy.
jest możliwość organizacji kursów - warsztatów z tworzenia biżuterii, oklejania szkatułek techniką decoupage, tworzenia różności z masy solnej, malowania na szkle i innych rękodzieł.
A jak zorganizować kurs? Sama kilkakrotnie myślałam o kursie konstrukcji odzieży, przygotowałam nawet program takiego kursu, ale tutaj chyba jest mała społeczność sama nie wiem, choć może są takie kobietki które chciałyby się nauczyć jak samodzielnie skroić spódnicę czy spodnie :]