czy zna ktoś dobry / sprawdzony serwis CANONA mam uszkodzony obiektyw i szukam kogoś sprawdzonego i mającego doświadczenie w Myślenicach albo w Krakowie ??
[quote=STARS] mnie do Warszawy do centralnego serwisu CANONA [/quote]
Niech Cię ręka Boska broni przed ul. Żytnią 15 w Warszawie !
Największemu wrogowi nie polecę tych macherów ! Lepiej od nich sam byś naprawił...
Możesz gdzieś poczytać opinie na temat tego serwisu: http://www.opto-technika.pl/
ale czy dadzą radę - nie wiem.
Jeśli zależy Ci na DOBREJ naprawie to ja bym polecił serwis... w Berlinie. Trzeba do nich napisać/zadzwonić, umówić się na konkretny dzień i godzinę, zostawić sprzęt, pospacerowac po Berlinie, zrobić zakupy, odebrać i powrót.
Tanio nie będzie, ale satysfakcja GWARANTOWANA !
Czapskich w KRakowie i nigdzie indziej! Są THE BEST! Pełna profeska. Kiedyś dałem do czyszczenia matrycę, ale była fabrycznie uwalona. Koleś...nie chcial kasy, bo powiedział, że nie zrobił tego tak jakby chciał...zdębiałem. Nie wiedziałe, że jeszcze istnieją ludzie z takim podejściem! Szok. POLECAM!!!!!!!!!
Jeżeli się tego nie podjęli, to została Ci tylko Żytnia w Wawie. Fakt opinie mają średnią.
czy zna ktoś dobry / sprawdzony serwis CANONA mam uszkodzony obiektyw i szukam kogoś sprawdzonego i mającego doświadczenie w Myślenicach albo w Krakowie ??
Myśle , że powinieneś zapytać na forum mgfoto. Tam napewno ktoś ci powie co i jak.
W Polsce jest tylko jeden serwis canona - w Warszawie na ul. żytniej . Musisz wysłać tam obiektyw. Tak na gwarancji nikt Ci nie zrobi.
Zapytaj u p. Kadeji na Czapskich 1 w Krakowie, potrafią robić "cuda"...
polecam czapskich, ale nie wiem czy nie skieruja cie do autoryzowanego na zytniej w warszawie...o tamtym tez nic zlego nie moge powiedziec
Również polecam zakład na Czapskich. Robili mi z obiektywem Sigmy. Jestem zadowolony.
dziękuje za informację , sporo osób chwali Czapskich a wiec pewnie tam sie wybiorę
tak naprawde poza czapskimi nie ma alternatywy, wiec jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Tak jak powyżej - polecam Czapskich. A jeśli obiektyw jest na gwarancji, to autoryzowany serwis Canona
niestety Czapscy nie podjęli się naprawy odesłali mnie do Warszawy do centralnego serwisu CANONA i chyba taniej bedzie kupić nowy obiektyw :-(
a jaki obiektyw i co ci padlo?
pewnie brzydkie zdjęcia wychodzą -_-
[quote=STARS] mnie do Warszawy do centralnego serwisu CANONA [/quote]
Niech Cię ręka Boska broni przed ul. Żytnią 15 w Warszawie !
Największemu wrogowi nie polecę tych macherów ! Lepiej od nich sam byś naprawił...
Możesz gdzieś poczytać opinie na temat tego serwisu:
http://www.opto-technika.pl/
ale czy dadzą radę - nie wiem.
Jeśli zależy Ci na DOBREJ naprawie to ja bym polecił serwis... w Berlinie. Trzeba do nich napisać/zadzwonić, umówić się na konkretny dzień i godzinę, zostawić sprzęt, pospacerowac po Berlinie, zrobić zakupy, odebrać i powrót.
Tanio nie będzie, ale satysfakcja GWARANTOWANA !
Uuu, w Berlinie taniej nie będzie... Może rzeczywiście lepszy nowy obiektyw, np. z drugiej ręki? O jakim obiektywie w ogóle mówimy?
Czapskich w KRakowie i nigdzie indziej! Są THE BEST! Pełna profeska. Kiedyś dałem do czyszczenia matrycę, ale była fabrycznie uwalona. Koleś...nie chcial kasy, bo powiedział, że nie zrobił tego tak jakby chciał...zdębiałem. Nie wiedziałe, że jeszcze istnieją ludzie z takim podejściem! Szok. POLECAM!!!!!!!!!
Jeżeli się tego nie podjęli, to została Ci tylko Żytnia w Wawie. Fakt opinie mają średnią.