Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ci duzi i mali lubią grać w gry, a stereotypy związane z "graczami" zostały już dawno przełamane.
Lubicie grać? Podzielcie się informacjami, na czym w co i jak często :) , od dawna zastanawiałem się ile ludzi interesujących się takimi tematami z Myślenic i okolic uda się zliczyć.
A może znajdą się tu osoby które miały styczność ze sportem elektronicznym?
Zapraszam do dołączenia do grupy Steam : szukajcie
Przede wszystkim kurnik (trochę karty, trochę literaki). Kiedyś grywało się na PS2, PS2, ale jakoś teraz czasu nie mam. A jak mam to wolę z dzieciakami iść na spacer :) Jak to się człowiek zmienia :D
This War of Mine- niecodzienna polska gra, o tym jak przetrwać jako cywil podczas konfliktu zbrojnego. Trzeba pogłówkować i wciąga strasznie. Na Steam za grosze. Polecam
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ci duzi i mali lubią grać w gry, a stereotypy związane z "graczami" zostały już dawno przełamane.
Lubicie grać? Podzielcie się informacjami, na czym w co i jak często :) , od dawna zastanawiałem się ile ludzi interesujących się takimi tematami z Myślenic i okolic uda się zliczyć.
A może znajdą się tu osoby które miały styczność ze sportem elektronicznym?
Zapraszam do dołączenia do grupy Steam : szukajcie
http://steamcommunity.com/groups/esportmce
Jako autor wypada rozpocząć.
Gram w większości na pctach. Obecnie są to gry Counter Strike, Battlefield 4, czasem League Of Legends i Diablo 3.
Dołączyłem do grupy. Niemniej widzę, że niewiele osób interesują gry komputerowe.
ja gram na kurniku
We wszystko praktycznie :D
ja również :] głównie w tysiąca..
Albo niewiele wiemy ile osób tak naprawdę się tym interesuje. Dlatego założyłem temat :)
W Royal Qesta i Sword Saga ostatnio wciągnęły mnie te gry (są całkowicie darmowe)
Tutaj macie link do spisu dobrych gier : www.kopalniammo.pl
Przede wszystkim kurnik (trochę karty, trochę literaki). Kiedyś grywało się na PS2, PS2, ale jakoś teraz czasu nie mam. A jak mam to wolę z dzieciakami iść na spacer :) Jak to się człowiek zmienia :D
w trambambuły:)
Witam. Ostatnio łoję w Dead Space'y. Lubię sobie przewietrzyć czasami klasyki. Jakoś miło się w to gra niż w te niektóre nowości.
Widzę, że niemal każdy gra tylko w Counter Strike. Ja mimo ponad 300 gier na koncie, nie mam w co grać xD
Uffff. Dzięki żeś napisał "niemal" bo szczerze, w życiu nie grałem Countera.
This War of Mine- niecodzienna polska gra, o tym jak przetrwać jako cywil podczas konfliktu zbrojnego. Trzeba pogłówkować i wciąga strasznie. Na Steam za grosze. Polecam
Słyszałem, że wciągająca.
Pewnie zakupię, jeśli grosze kosztuje, jak tylko chwile na granie znajdę ;)
Rowniez slyszlaem ze wciaga. Widzialem jakies gameplaye na yt i na prawde moze byc bardzo ciekawa :)
polecam grę condemned criminal origins
no i GTA
A ja głównie STS, i Lotto albo w Brydża czasem skocze do kasyna.
ja teraz gram w najnowsze simsy
http://graphicriver.net/user/Bogusia
Ultima VII part 1 + part 2. Przy niej Morrowind, Oblivion i Skyrim to dziecięce zabaweczki dla małorozumnej gimbazy.
Assassin's Creed, GTA. Czasami Counter Strike ze znajomymi.
Widzę, że w okolicy rządzi niepodzielnie CS:GO. Szkoda, bo jest wiele innych świetnych tytułów :P
Ostatnio sentymentalnie Battlefield 3 Multi i czasem The Forest/GTA V
Czy ktoś już próbował Fallout 4 ?
Wiedźmin 3. Redzi odpalili kawał dobrej roboty.