Jeżeli zaczął Ci się S. King podobać to przeczytaj:
"To"
"Bastion"
"Dallas'63"
i obowiązkowa cykl "Mroczna wieża"
wg mnie najlepsze a już z 30 jego książek przeczytałem :)
"To"
"Bastion"
"Dallas'63"
od siebie dodałbym jeszcze "Czarną Bezgwiezdną Noc" Kinga
Ogromna przyjemność sprawilo mi czytanie erotycznej ksiazki "Piątej fali namietności" Obejmuje swoja fabułą wszelkie wymiary seksualności i namietności. To powiesc o kobietach w roznych etapach swojego życia, ktore potrafia zaspokoic swoje porzadanie i pociag płciowy w bardzo zmyslowy sposob. przesylam link http://org-epost.com/book19783562.php
Książka "Piekło istnieje? Nowe fakty" to jedna z tych, które pokazują nam jak tak naprawdę może wyglądać życie po śmierci. Autor ukazał nam wiele historii i wywiadów z ludźmi, którzy wygrali ze śmiercią kliniczną i bez obawy opowiedzieli o tym i zostali przy swoim nazwisku, nie zrezygnowali z możliwości pozostania anonimowym. Autor również odpowiada na pytania; czy życie po smierci istnieje i jeżeli tak, to jakie. http://org-epost.com/pk/book5895374512.php
Warto przeczytać i dowiedzieć się jak wyglądała walka ze śmiercią i jak tak naprawdę wygląda świat po śmierci.
Pozdrawiam i zachęcam do przeczytania!
Witam..
Ja niedawno pochłonęłam utwór pt. Piąta Fala Pożądania autorka : M. Nowicka. Łatwość języka którym napisana jest książka sprawia że czytanie to czysta przyjemność. Przenosi w pełni w świat erotyki i zmysłowości.Czytając ją nie da się uniknąć fali ciepła wynikającej z podniecenia. Poprostu wyobraźnia robi swoje:)
Naprawdę Polecam !!
Witam..
Ja niedawno pochłonęłam utwór pt. Piąta Fala Pożądania autorka : M. Nowicka. Łatwość języka którym napisana jest książka sprawia że czytanie to czysta przyjemność. Przenosi w pełni w świat erotyki i zmysłowości.Czytając ją nie da się uniknąć fali ciepła wynikającej z podniecenia. Poprostu wyobraźnia robi swoje:)
Naprawdę Polecam !!
Ja polecam J.R.R Tolkiena. Zwłaszcza Wladce Pierścieni oraz Hobbita. ale muszę powiedzieć że jego wszystkie książki mają świetny klimat i pobudzają wyobraźnię:-)
Jerzy Urban, Marty Stremeckiej.
Znakomicie się czyta, żywa historia żydowskiego chłopca w czasach współczesnych.
Jest to wywiad autorki z tą barwną postacią.
Uwielbiam Sidneya Sheldona, Jamesa Pattersona,Camile Lackberg,Joy Fielding,Fredericka Forsyta,książki z serii "historie prawdziwe",ale głównie czytam biograficzne i literaturę faktu.
Naprawdę dobra książka ' Trupia Farma. Sekrety legendarnego laboratorium sądowego, gdzie zmarli opowiadają swoje historie.' Autor: Bill Bass, Jon Jefferson
T. Harris Czerwony smok!!!
Szata - nie pamiętam autra
"To"
"Bastion"
"Dallas'63"
od siebie dodałbym jeszcze "Czarną Bezgwiezdną Noc" Kinga
Ogromna przyjemność sprawilo mi czytanie erotycznej ksiazki "Piątej fali namietności" Obejmuje swoja fabułą wszelkie wymiary seksualności i namietności. To powiesc o kobietach w roznych etapach swojego życia, ktore potrafia zaspokoic swoje porzadanie i pociag płciowy w bardzo zmyslowy sposob. przesylam link http://org-epost.com/book19783562.php
czy ktoś z Was czytał "Pięćdziesiąt twarzy Greya" ? Jakie są Wasze opinie po przeczytaniu?
Książka "Piekło istnieje? Nowe fakty" to jedna z tych, które pokazują nam jak tak naprawdę może wyglądać życie po śmierci. Autor ukazał nam wiele historii i wywiadów z ludźmi, którzy wygrali ze śmiercią kliniczną i bez obawy opowiedzieli o tym i zostali przy swoim nazwisku, nie zrezygnowali z możliwości pozostania anonimowym. Autor również odpowiada na pytania; czy życie po smierci istnieje i jeżeli tak, to jakie.
http://org-epost.com/pk/book5895374512.php
Warto przeczytać i dowiedzieć się jak wyglądała walka ze śmiercią i jak tak naprawdę wygląda świat po śmierci.
Pozdrawiam i zachęcam do przeczytania!
Witam..
Naprawdę Polecam !!
Witam..
Naprawdę Polecam !!
Ja polecam J.R.R Tolkiena. Zwłaszcza Wladce Pierścieni oraz Hobbita. ale muszę powiedzieć że jego wszystkie książki mają świetny klimat i pobudzają wyobraźnię:-)
"Z ukrycia" Erica Spindler, ciekawa i nieprzewidywalna, erotyczno-kryminalna
Kobiety władzy PRL autor Sławomir Koper. Jest to opowieść o wpływowych kobietach tamtych czasów i odsłania dużo nieznanych faktów. ciekawa ,
Mnie się podobało, a także Ciemniejsza strona Greya.
Jerzy Urban, Marty Stremeckiej.
Znakomicie się czyta, żywa historia żydowskiego chłopca w czasach współczesnych.
Jest to wywiad autorki z tą barwną postacią.
http://www.ksiazkimedyczne.pl/smierc,jako,problem,medyczno,kryminalistyczny,galeska,sliwka,anita-12923515.html
Śmierć jako problem medyczno-kryminalistyczny - bardzo trudna książka, jednakże spodobała mi się ze względu na zainteresowanie w/w tematyką.
Polecam książki J. Patersona - wszystkie, bez wyjątku. Spodobaja sie kazdemu kto lubi sensację :)
A ja się relaksuje przy Chmielewskiej o ile mi moja córeczka pozwoli :)
Polecam miłośnikom kryminałów - Fabrykantka aniołków - Camilli Lackberg.
Skończyłem dziś "Inferno" Dan'a Browna. Napiszę tylko tyle, na miejscu Bertranda Zorbist'a, zrobilbym tak samo. Książkę serdecznie polecam.
A ja czytam "Bolesław Chrobry" - Antoniego Gołubiewa. Jeśli ktoś lubi książki historyczne będzie usatysfakcjonowany.
Uwielbiam Sidneya Sheldona, Jamesa Pattersona,Camile Lackberg,Joy Fielding,Fredericka Forsyta,książki z serii "historie prawdziwe",ale głównie czytam biograficzne i literaturę faktu.
Polecam jak najbardziej Dana Browna albo Cobena - jeśli oczywiście lubicie kryminały :)
Gorzka Chwała, Richarda Watta-polecam
Jeśli ktoś lubi klimaty Kinga, niech sprawdzi pisarza- Dean Koontz i jego powieści. Dla fanów przygody- seria Clive'a Cusslera o Dirku Pitt.
Polecam '' Piękna Elle '' Maria Barrett.
Naprawdę dobra książka ' Trupia Farma. Sekrety legendarnego laboratorium sądowego, gdzie zmarli opowiadają swoje historie.' Autor: Bill Bass, Jon Jefferson