wiem, ze moge kupic, patrzylam juz po roznych stronach, ale potrzebuje pozyczyc od kogos, przeczytac i zobaczyc czy warto kupic. Czy bylby ktos tak mily i mi pozyczyl ta ksiazke?
Podejrzewam ,że post został usunięty z powodu zamieszczenia przeze mnie książki na Rapidshare.Jednak nie rozumiem tego ,bo to był tylko link na inny serwer.
ok, ponudzę dalej i piszę kolejnego posta, żeby temat się pojawił choć na chwilę na stronie głównej i może ktoś go dostrzeże, kto akurat ma książke i byłby skłonny mi ją pożyczyć :P
Posiada może ktoś książke: 'Droga miłującego pokój wojownika' autor: Dan Millman
w bibliotece niestety nie ma.
jo mom a co ?
ja nie mam
'on' dzieki za inf...;]
wiem, ze moge kupic, patrzylam juz po roznych stronach, ale potrzebuje pozyczyc od kogos, przeczytac i zobaczyc czy warto kupic. Czy bylby ktos tak mily i mi pozyczyl ta ksiazke?
widac zostaly usuniete 2 posty przez moderatora...
ciezko chyba bedzie znalezc ta ksiazke. oby sie znalazl jakis dobry czlowiek z nia ;p
Moderator usuwa posty.Czyli,że stara dobra cenzura ma się dobrze. :D
ta :] a to byl tylko niepozorny link ;P
Podejrzewam ,że post został usunięty z powodu zamieszczenia przeze mnie książki na Rapidshare.Jednak nie rozumiem tego ,bo to był tylko link na inny serwer.
byc moze nie spodobalo im sie to, ze to byl umieszczony plik do sciagniecia, tak samo byloby na pewno z muzyka...
Właśnie nie.Nie był umieszczony plik tylko link do niego.
fakt, zle ujelam, chodzilo mi o to, ze link do pliku byl umieszczony, ale moze tak samo to potraktowali...
ok, a wracajac do tematu...nie wierze, ze nikt nie ma tej ksiązki, ze nie chcialby pozyczyc :) mam nadzieje, ze jednak ktos sie odezwie.
ok, ponudzę dalej i piszę kolejnego posta, żeby temat się pojawił choć na chwilę na stronie głównej i może ktoś go dostrzeże, kto akurat ma książke i byłby skłonny mi ją pożyczyć :P
Marcin ma tę książkę. Jest w stanie średnim, ponieważ szybko stała się jego biblią. Chętnie ją odsprzeda, ponieważ teraz gra w gry.
A ja chętnie kupie,
Idz do Dekady. Empik przeciez jest hehe
Ja nie czytuje prasy ksiazek ogladam tv w swoim HTC mayfire a Klara opłaca mi rachunki.
A tak serio zajrzyj do Jozia od AGD sprzeda ci pralke.
Witam
Czy ma może ksiązke Droga Miłującego Spokój Wojownika i chciałby ją odsprzedac ?
Bardzo prosze o jakieś informacje.
[quote=gość: Marcin_8] Witam
Czy ma może ksiązke Droga Miłującego Spokój Wojownika i chciałby ją odsprzedac ?
Bardzo prosze o jakieś informacje. [/quote]
Ciao, jeśli jesteś zainteresowany wersją elektroniczną, chętnie udostępnię? W.
Jak najbardziej chetnie