Metallica to co by nie mówić zespół który bardzo zasłużył się dla całego rockowego grania. Na żywo widziałem ich w Chorzowie i jeżeli od tamtej pory dalej dają takie koncerty to jest czego zazdrościć. Bawcie się dobrze !
szkoda tylko ze aranzacje i muzyke w tym zespole odpowiadał ich manager,blask Metallici zgasł mi po obejrzeniu dokumentu o tym zespole,choc byłem i jestem bardziej fanem Iron Maiden
szkoda tylko ze aranzacje i muzyke w tym zespole odpowiadał ich manager,blask Metallici zgasł mi po obejrzeniu dokumentu o tym zespole,choc byłem i jestem bardziej fanem Iron Maiden
Rzeczywistość (szczególnie szeroko rozumianych zespołów rockowych) rozwiewa wiele mitów. Jestem świeżo po biografii The Clash i mam takie samo uczucie. Jednak wracając do tematu. Metallica dla mnie to jednak gwiazdy które koncertowo są super (a na kilku koncertach innych gwiazd już byłem).
O biletach to zapomnijcie. Wszystkie bilety (ok. 15 tyś.) sprzedane w dniu 24.03.2017. Zeszły w ok. 15 minut. Poza tym bilety są spersonalizowane tzn. mają nadrukowane imię i nazwisko kupującego. Także inne źródła odpadają.
No to pora się zacząć cieszyć, że się ma bilecik... :-)
Wpisujemy tych co jadą na tę imprezę, a są z okolic lub samych Myślenic...
Zatem ja pierwszy - Pablo :-)
Witam.
Minusy pewnie od zazdrośników, którym nie udało się dostać biletów.
My jedziemy grupką 4 os.
A czego tu zazdrościć? Nie ma czego!
Ta..... jasne.... ;-)
Pozdrowienia. :-)
Metallica to co by nie mówić zespół który bardzo zasłużył się dla całego rockowego grania. Na żywo widziałem ich w Chorzowie i jeżeli od tamtej pory dalej dają takie koncerty to jest czego zazdrościć. Bawcie się dobrze !
A ja mam wątpliwą przyjemność częstego jej słuchania, bo kolega akurat ja słuchaj i nadal powtarzam! Nie ma czego zazdrościć
Rzeczywistość (szczególnie szeroko rozumianych zespołów rockowych) rozwiewa wiele mitów. Jestem świeżo po biografii The Clash i mam takie samo uczucie. Jednak wracając do tematu. Metallica dla mnie to jednak gwiazdy które koncertowo są super (a na kilku koncertach innych gwiazd już byłem).
Ja będę :)
Kupię bilet
Ja niestety nie mam biletów, ale może mi się uda jakoś kupić jeszcze
O biletach to zapomnijcie. Wszystkie bilety (ok. 15 tyś.) sprzedane w dniu 24.03.2017. Zeszły w ok. 15 minut. Poza tym bilety są spersonalizowane tzn. mają nadrukowane imię i nazwisko kupującego. Także inne źródła odpadają.
Rozumiem zatem, że widzimy się w lipcu? :-D
Blisko, blisko.... Coraz bliżej.... Mniam. :-)
Teraz to dopiero blisko jest.... A będzie jeszcze bliżej... :-)
No.... I jest bliżej... :-)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pablo, Ty czekasz na koncert, czy może robisz coś zgoła innego? ;)
Czekam, czekam... I się doczekać nie mogę... :-)
No i jazda, jazda.... W końcu jest już pora... Czadu!!! :-)
"Wehikuł czasu, to byłby cud"...
jechałbym!!! teraz będą w sierpniu :o
Niektórzy mają już nawet bilety... ;-)