Forum » Muzyka / Imprezy

Jak Oni śpiewają ¯\_(ツ)_/¯

• 24 gru 2024

Zapraszam do podzielenia się opinią na temat najnowszego utworu Jarosława i spółki https://www.youtube.com/watch?v=l6FlmCms7Eg

3 5 Cytuj
  • 24 gru 2024

wytrzymałem około 40 sekund, nie mój gust muzyczny

11 3 Cytuj
  • 24 gru 2024

słoneczko znów przybrało na wadze :)

13 1 Cytuj
  • 24 gru 2024

Nowy Youtuber się nam dziś objawił:)

8 Cytuj
  • 24 gru 2024

Może by tak zostawił politykę a zajął się śpiewaniem?

13 1 Cytuj
  • 25 gru 2024

Nagranie zrobione i wykonane profesjonalnie.
    Niechęć do polityka, nie musi przekładać się na niechęć do jego umiejetnoscii niepolitycznych.

8 12 Cytuj
  • 26 gru 2024
    Prawicowiec napisał/a:

Nagranie zrobione i wykonane profesjonalnie.
    Niechęć do polityka, nie musi przekładać się na niechęć do jego umiejetnoscii niepolitycznych.

Przecież widać że to zrobione AI

5 4 Cytuj
  • Janek Sal 28 gru 2024

żle się dzieje w programach ostatnio prezentowanych - Wkroczył na szklany ekran dawno nie oglądany Marcin Daniec- skecze jak i wlepki bardzo zenujące - wydaje sie ze czas na tego podobno satyryka juz minął- .Facet ma problemy z wysławianiem się .Czy ktos ma odmienne zdanie ?

4 1 Cytuj
  • 29 gru 2024
    jaskokrakow napisał/a:

żle się dzieje w programach ostatnio prezentowanych - Wkroczył na szklany ekran dawno nie oglądany Marcin Daniec- skecze jak i wlepki bardzo zenujące - wydaje sie ze czas na tego podobno satyryka juz minął- .Facet ma problemy z wysławianiem się .Czy ktos ma odmienne zdanie ?

No cóż, coś się kończy.
    Jakoś przypadkowo odbiór Dańca dzisiaj, skojarzył mi się z odbiorem Kaczyńskiego dzisiaj.
    Wydaje się że oboje już pasują jedynie na benefis.

Ps
    Dzisiaj Zdzisława Sośnicka, powiedziała dlaczego przestała śpiewać.
    Stwierdziła, że głos też się starzeje, a jej zależy aby pozostał tylko ten, z najwyższego poziomu.

Nie wszyscy „zawodnicy” mają takie zasady.

9 2 Cytuj
  • 2 sty
    jaskokrakow napisał/a:

Wyrobienie muzyczne w PRL było dużo wyższe.
    Rządzili Rolling Stones, Beatles, Led Zeppelin, Niemen , Skaldowie, Czerwone Gitary, Republika, Lady Pank, Budka Suflera ……
    Na pocztówkach szły dla „ inaczej wyrobionych muzycznie” Mały Władzio i początki discopolo.
    Słuchanie tego było obciachem a słuchacze określani byli
    „wieśniakami”.
    Teraz, już nie ma wstydu, bo ludzie przestali ukrywać swoje większościowe pochodzenie, co wiąże się z gustem muzycznym.
    Podobnie było w USA, z początkiem muzyki country.
    Pierwotnie prosta, oparta na trzyakordowym schemacie . Z czasem wypracowała bardziej złożone instrumentarium, a jej forma stała się bardziej wyrafinowana. Tylko że zaczynano ją grać po 1900 roku.
    Czyli 100 lat przed naszym discopolo.

Gdyby USA zatrzymały się na poziomie muzyki country, nie było by
    Presleya, Glorii Geynor, George Michaela, Michael Jacksona, Barbra Streisand, Whitney Houston….. …

9 3 Cytuj
  • 3 sty

Te człowieki wszystko umią,wszystko zamieniają w złoto,nawet pociągi.

4 Cytuj
  • 9 sty

Nie mój gust muzyczny ale sam teledysk spoko

4 Cytuj
  • 9 sty

Polska jest droga, a w Niemczech kryzys.
    Polscy producenci podnoszą ceny a Niemieccy obniżają i wysyłają do Polski.
    Kupiłem ostatnio w Aldi golonko , ser gołda, masło, wszystko niemieckie.
    Test smakowy wypadł całkiem nieźle. a cena była minimalnie niższa od odpowiedników polskich.
    Wina Tuska?

Podzieliłem się z tym z sąsiadem, wielbicielem tv Republika.
    A ten : jeszcze będzie drożej, jak wprowadzą euro. !

to Niemcy wciąż mają DM?- zapytałem.

2 5 Cytuj
  • Janek Sal 10 sty

siła perswazji tv republika - aproppo - Żabka to spory udział ojca derektora w zyskach - i da sie pracowac w niedzielę .oze odpusty tam udzielaja również - kupujesz po sumie mamrota i masz odpuszczone lanie baby

4 4 Cytuj
  • 11 sty
    jaskokrakow napisał/a:

siła perswazji tv republika - aproppo - Żabka to spory udział ojca derektora w zyskach - i da sie pracowac w niedzielę .oze odpusty tam udzielaja również - kupujesz po sumie mamrota i masz odpuszczone lanie baby

….. że ojciec Dyrektor ma udziały w Żabce, i załatwił Żabce robocze niedziele?

2 2 Cytuj
  • Janek Sal 13 sty
    Prawicowiec napisał/a:

….. że ojciec Dyrektor ma udziały w Żabce, i załatwił Żabce robocze niedziele?

tez mnie to zdziwiło ale sprawdziłem - fakt .

3 2 Cytuj
  • 13 sty
    jaskokrakow napisał/a:

tez mnie to zdziwiło ale sprawdziłem - fakt .

Czyli profesja religia jest biznesem jak każdy inny?

3 1 Cytuj

Odpowiedz