A tak swoją drogą, kochana Redakcjo. Po jakiego groma te plusy i minusy. Ktoś nieźle się bawi. Mój przedmówca w ciągu 30 minut ma 83 plusy i 83 minusy .....
Żenada
Jest to dal mnie ważne, żeby znaleźć cały koncert, ponieważ moja przyjaciółka bardzo chciała być na nim ale niestety nie mogła i chciałam jej chociaż film pokazać na pewno się ucieszy tylko nigdzie nie mogę znaleźć nagrania :)
Chciałabym się dowiedzieć czy znajdę gdzieś nagranie całego koncertu, a nie krótkie filmiki :)
A coś Ty, ochrona zakazywała filmowania. Tych co robili filmy i zdjęcia przed sceną wyrzucili po kilku piosenkach. NIE WOLNO.
A tak swoją drogą, kochana Redakcjo. Po jakiego groma te plusy i minusy. Ktoś nieźle się bawi. Mój przedmówca w ciągu 30 minut ma 83 plusy i 83 minusy .....
Żenada
Tak wiem, Ze nie można było filmować, ale widziałam ludzi którzy chodzili z kamerami zaraz koło sceny i miałam nadzieję, że gdzieś to znajdę :)
Ale cały koncert leciał na telebimie. Więc ktoś to chyba nagrywał.
Jest to dal mnie ważne, żeby znaleźć cały koncert, ponieważ moja przyjaciółka bardzo chciała być na nim ale niestety nie mogła i chciałam jej chociaż film pokazać na pewno się ucieszy tylko nigdzie nie mogę znaleźć nagrania :)