Forum » Myślenice

Kebab w Myślenicach - który najlepszy?

• 9 wrz 2010

najlepszy kebab na zarabiu podobno mieso maja od turkow:D

• 9 wrz 2010

[quote]jo od kebaba wole moja baba[/quote]
    ja tez wole twoja ;)

• 9 wrz 2010

[quote]najlepszy kebab na zarabiu podobno mieso maja od turkow:D[/quote]
    czy ktoś zna muzułmanina który dotknie wieprzowiny????????? .............:) BAJKA ROKU!!

• 10 wrz 2010

Ma ktoś numer do "Turcji" żeby zamówić kebaba do domu?

• 10 wrz 2010

Nie wiem jak w "Turcji", ale w kebabie przy Strażnicy na Zarabiu, aby dowieźli Ci do domu, musisz złożyć zamówienie za min. 15 zł.

• 11 wrz 2010

raz dwa trzy byłam tam w piątek wieczorem dostałam surowe mięso syf...
    a była godzina 21 a do zamknięcia jeszcze mieli godzinę współczuje tym co stali pomnie........ Po prostu masakra...!!!

• 12 wrz 2010

oj wybredni klienci w Myslenicach

• 13 wrz 2010

[quote]raz dwa trzy byłam tam w piątek wieczorem dostałam surowe mięso syf...
    a była godzina 21 a do zamknięcia jeszcze mieli godzinę współczuje tym co stali pomnie........ Po prostu masakra...!!![/quote]
    NIESTETY POTWIERDZAM. TO CO PODAJĄ w 1,2,3 NIE SPEŁNIA NAWET NORM KARMY DLA ŚWIŃ!!!
    PO PIERWSZYM KĘSIE STWIERDZIŁEM ŻE JEST TO JAKAŚ MIESZANKA PRZYPALONYCH SKWARKÓW I SUROWEGO MIĘSA.CAŁOŚĆ OPAKOWANA W NIBY CHLEBEK Z CELOFANU KROJONEGO NA 4 CZĘŚCI Z DODATKIEM PASKUDNEJ 3 DNIOWEJ BIAŁEJ KAPUSTY. SOS TO JAKAŚ ROZWODNIONA BIAŁA CIECZ.
    CAŁOŚĆ WYLĄDOWAŁA W KOSZU. POLECAM TYLKO DLA OSÓB O SKŁONNOŚCIACH SAMOBUJCZYCH!!!!!!!

• 13 wrz 2010

Widze dużą konkurencje w kebabach (powstaja jak po deszczu bo wszyscy myślą iż będzie tak jak na Zarabiu) , chcą mieć taki ruch jak 123 tam jak widze zawsze jest full ludzi i pewnie kapusta jest z dwóch dni ale gdzie indziej . W przeciwieństwie do innych tam zawsze jest świerzo bo są ludzie . Mięso jest naprawde wszędzie ok ale jak widze np corleone z obrotem 2 osoby na godzine to się poprostu boje

• 13 wrz 2010

w 123 jest dobry kebab ale jak robi Paweł

• 13 wrz 2010

oj smakoszz buuuuhahahaha ludzie co wy tu potraficie wypisywać za głupoty to masakra żal.pl hahahahaha..............

• 13 wrz 2010

nieniejszy temat zmotywowal mnie zeby sprawdzic kebaby we wszystkich lokalach aby byc obiektywna, jednak utwierdzilam sie tylko w przekonaniu ze kebab na zarabiu jest najlepszy - jasne zalezy na kogo sie trafi ale tak czy siak zostaje najsamczniejszym zarciem tego typu i nie dziwie sie ze maja tyle ludzi z calych myslenic sie zjezdzaja zeby tam zjesc mieszkam na zarabiu wiec codziennie widze kolejki a po 123 to ten na rynku ich goni

• 14 wrz 2010

Jeżeli chodzi o kababa drobiowego to zdecydowanie w 123 najlepszy!! a wieprzowy na rynku nie ma sobie równych.

• 15 wrz 2010

wczoraj wieczorem byłam w 123. Drobiowy rewelacja! Ruch rzeczywiscie spory, ale nie dziwię się:)

• 15 wrz 2010

Szkoda, że na Reja (Istambuł) jest tylko jeden rozmiar. Kebab bardzo dobry, niestety mały i jak na rozmiar, cena nieco zawyżona.

• 15 wrz 2010

Jest przeciez XXL w istambule sama ostatnio jadłam :)

• 15 wrz 2010

W istambule 8 zeta, dla mnie cena do przeżycia. Zgadzam sie ze zbieraczem parasoli co do smaku jadłem i rzeczywiście jest rewelacyjny.

• 15 wrz 2010

Ja uwazam ze w myslenicach wogole nie ma dobrego zarcia na wynos - jedynie SPONTIUSZ zadzi i wymiata.

• 15 wrz 2010

[quote]Jest przeciez XXL w istambule sama ostatnio jadłam :)[/quote] Tydzień temu był jeszcze jeden rozmiar ;)

• 16 wrz 2010

Jeśli kebab to: Istanbuł lub Turcja- dowożą:) Panini tylko 1,2,3- kebab też ujdzie. Nie polecam kebaba w pizzeri Armado- sama sól i w tym koło mostu na piłsudskiego.

• 16 wrz 2010

Ma ktoś numer telefonu do istambułu ?

• 16 wrz 2010

Istambuł 662 774 080. Mi ostatnio dowozili do firmy ale nie wiem do której robią.

• 16 wrz 2010

Moim zdaniem na dzień dzisiejszy najlepszy kebab jest w Turcji. Przerzuciłam się z tego na zarabiu po tym jak zaczeli dawac same spalone kawałki mięsa :/

1 Cytuj
  • 16 wrz 2010

Prosiłabym o numer do Turcji jeśli ktoś ma

• 16 wrz 2010

566108100 taki znam do turcji

Odpowiedz