który kebab najlepszy w myślenicach?
moim zdaniem zdecydowanie na piłsudskiego "Turcja" na przeciwko cybucha. najlepszy kebab, mnóstwo zapiekanek i oczywiście PANINI :))
A tak wogóle to po co jest to szklane?
[quote]Kebab jest bardzo dobry :) Moim zdaniem tam jak się idzie na rynek :P [/quote]
Popieram - chyba najlepszy jaki jadłem w Myślenicach.
Co do tego naprzeciwko Cybucha - raz tam jadłem i już nigdy więcej tam nie zjem, dostałem tyle kapusty, że czułem się jakbym bigos jadł tyle że na surowo [łe]
ja natomiast w rynku nie zjem, ponieważ kiedyś ktoś mi opowiadał że dostał surowe mięso...
natomiast z tego co słyszałem od znajomych to najlepszy tam na przeciwnko cybucha
popieram zaden wszystkie kebaby w myslenicach sa obrzydliwe najlepszy kebab jest w skawinie i w kalwarii zebrzydowskiej bo to tego samego wlasciciela mniam do niego myslenickie kebaby sie umywaja wogole nie wiem czym ludzie sie zachwycaja tymi obrzydliwymi kebabami myslenickimi hihihihihihihihihihi...........
Ja najchętniej jadam w "Turcji". Dobry jest też w drodze na rynek. Jak szukacie dużego i dobrego to polecę taką budkę na przeciwko technikum (ul. rzemieślnicza).
Z pizzerii najlepsze Legendario a potem Armado. Jak się chce porządnie pojeść to Waldi ;)
jak ja byłem młody, to wczoraj
jadłem u was, chłopaki!
dobrze, że jesteście, obok nas!
Teraz siedzę i piszę, i wiem,
który kebab jest Najlepszy. Hahaha!
Taka zabawa jak jest na Kościuszki nie ma nigdzie...
Kebab "Turcia" jest najlepszy w kwestii kebabów lecz z racji obserwacji jeśli chodzi o obsługę to nie ma chyba lepszej i zabawniejszej niż jest w kebabie na ul. ościuszki.
Kebab w Turcji jest najlepszy, ma najwięcej dodatków i smaczne mięso drobiowe (w przeciwieństwie do tego na Kościuszki - nie wiem jakie tam mają mięso ale na pewno nie drobiowe, no chyba, że coś się zmieniło. :P ).
Baraniny do naszych kebabów nie dodaje się z prostej przyczyny - cena takiej "potrawy" byłaby dużo wyższa. Poza tym obawiam się, że większość zjadaczy fast foodów, która delektuje się mięsem z kurczaka bardzo by się zdziwiła jedząc baraninę.
który kebab najlepszy w myślenicach?
moim zdaniem zdecydowanie na piłsudskiego "Turcja" na przeciwko cybucha. najlepszy kebab, mnóstwo zapiekanek i oczywiście PANINI :))
A tak wogóle to po co jest to szklane?
najlepszy na zarabiu przy dirtach <mniam>
kebab to syf i wiocha
Kebab jest bardzo dobry :) Moim zdaniem tam jak się idzie na rynek :P Na dodatek bardzo zabawna obsługa ;D
[quote]Kebab jest bardzo dobry :) Moim zdaniem tam jak się idzie na rynek :P [/quote]
Popieram - chyba najlepszy jaki jadłem w Myślenicach.
Co do tego naprzeciwko Cybucha - raz tam jadłem i już nigdy więcej tam nie zjem, dostałem tyle kapusty, że czułem się jakbym bigos jadł tyle że na surowo [łe]
ja natomiast w rynku nie zjem, ponieważ kiedyś ktoś mi opowiadał że dostał surowe mięso...
natomiast z tego co słyszałem od znajomych to najlepszy tam na przeciwnko cybucha
rzadko jadam kebaby, ale popieram, najbardziej smakuja mi na rynku..a i Najlepsze kasztany rosną na Placu Pigalle...:-))))
ciekawe czy to mięso co ładują do kebaba to też ... made in China?
powinna być chyba baranina ale czy w Chinach mają?
najlepszykebab daje bolekna rynku ,kiedyjest po przepiciu,jest wtedy takidelikatny*:
najbardziej chrześcijański kebab jest na rynku, podobno co piątek mają wigilie..
Zdecydowanie kebab na Kościuszki !! a w turcji są nie dobre sosy które robią na bazie majonezu bleee strasznie zamulają.
syf i ameryka kkseroboje idziemy zla droga dawniej tego nie bylo a teraz wlasinie przez takie cos wioska sie zjezdza ismierdzi a potem demoluja miasto
Polskie bary mleczne upadaja, a my kebaby jak dzikie swinie...
zaden!!!
popieram zaden wszystkie kebaby w myslenicach sa obrzydliwe najlepszy kebab jest w skawinie i w kalwarii zebrzydowskiej bo to tego samego wlasciciela mniam do niego myslenickie kebaby sie umywaja wogole nie wiem czym ludzie sie zachwycaja tymi obrzydliwymi kebabami myslenickimi hihihihihihihihihihi...........
A KTÓRA PIZZERIA W MYŚLENICACH NAJLEPSZA??? MOIM ZDANIEM LISIA ŁAPKA!:):):)
Ja najchętniej jadam w "Turcji". Dobry jest też w drodze na rynek. Jak szukacie dużego i dobrego to polecę taką budkę na przeciwko technikum (ul. rzemieślnicza).
Z pizzerii najlepsze Legendario a potem Armado. Jak się chce porządnie pojeść to Waldi ;)
moim zdaniem italia pizze sa naprawde dobre a co do waldiego to ohyda...............
Armado nigdy w życiu !!! bez smaku....
Legendario nie zła ale droga
U Waldiego też nie zła ale tylko żeby sie napchać
Zjeść pizze ze smakiem to tylko w pierwszej pizzerni w Myślenicach czyli tej koło policji. Szkoda tylko ze lokal maja taki obskurny.
jak ja byłem młody, to wczoraj
jadłem u was, chłopaki!
dobrze, że jesteście, obok nas!
Teraz siedzę i piszę, i wiem,
który kebab jest Najlepszy. Hahaha!
Taka zabawa jak jest na Kościuszki nie ma nigdzie...
Kebab "Turcia" jest najlepszy w kwestii kebabów lecz z racji obserwacji jeśli chodzi o obsługę to nie ma chyba lepszej i zabawniejszej niż jest w kebabie na ul. ościuszki.
pierwsza pizzeria w myslenicach to byla lisia lapka a nie italia ale obydwia te pizzerie maja super pizze mniaaaaaaaaaaaam
w "lisiej" mi nie podchodzą, jakieś takie dziwnie małe no i to nie jest prawdziwa pizza
najlepsza w legendario:)
Kebab w Turcji jest najlepszy, ma najwięcej dodatków i smaczne mięso drobiowe (w przeciwieństwie do tego na Kościuszki - nie wiem jakie tam mają mięso ale na pewno nie drobiowe, no chyba, że coś się zmieniło. :P ).
Baraniny do naszych kebabów nie dodaje się z prostej przyczyny - cena takiej "potrawy" byłaby dużo wyższa. Poza tym obawiam się, że większość zjadaczy fast foodów, która delektuje się mięsem z kurczaka bardzo by się zdziwiła jedząc baraninę.