UWAGA!!!
Bardzo pilnie potrzebna KREW obojętne jakiej grupy .
W sobotę wieczorem w Łękach został potrącony piłkarz Orła Myślenice – Piotr Bała.
Piotr jest w stanie krytycznym. Krew można oddać w Szpitalu w Myślenicach podając, że jest ona dla Piotra Bały.
Telefon kontaktowy do rodziny Piotra - 794 284 973
Piotr ożenił się 21 sierpnia, dla tych którzy nie znają go z Nazwiska, dołączam kawałek filmu z jego ślubu w Trzemeśni (być może go poznasz i wtedy mu pomożesz) http://vimeo.com/15876763
hasło: krew
Msza Święta o zdrowie dla Piotrka w Piątek w Kornatce.
Jeszcze raz bardzo PROSZĘ o pomoc !!!!!!!
Rodzina , Zespół Orzeł Myślenice, Zespół Immunitet i Ja.
PS Proszę co jakiś czas coś wpisać, by ten temat nie zniknął za chwilę
Przepraszam że na filmie jest moja reklamówka, ale film był wstawiony miesiąc temu specjalnie dla Młodych Piotrka i Sylwii.
Myślę że nikt nie będzie mi zarzucał reklamy bo to ani czas ani sytuacja.
Piotr jest po czterech operacjach głowy w szpitalu w Krakowie. Na razie jest utrzymywany przez lekarzy w śpiączce farmakologicznej.
Msza święta z tego co rozmawiałem z teściem Piotra (ojcem Sylwii) ma być w Piątek o 7.00 w Kornatce (wejście główne Kościoła może być zamknięte, trzeba wejść tyłem).
Z góry przepraszam ża głupie pytanie,ale gdzie można ta krew oddać, podejżem że w szpitalu ale gdzie konkretnie się kierować. Chłopaka znam ze szkoły, mój rocznik :(
Trudno cokolwiek w tej sytuacji napisać - prosimy tylko, abyście wobec potrzeby naszego kolegi nie przeszli obojętnie i kto tylko może i chce pomóc, to PROSIMY o oddanie krwi.
Znowu ofiara jakiegoś pijaka za kierownicą ???
Stacja krwiodawstwa jest na drugi piętrze w głównym budynku szpitala.
Ja niestety nie mogę oddać - kłopoty ze zdrowiem.
Znam Piotra od podstawówki. Może to za moją sprawą zajął się bardziej serio sportem. Sam już nie oddam krwi, ale proszę wszystkich pomóżcie chłopakowi.
Nie mogę oddać krwi,ale będę namawiała innych żeby szybko zareagowali.W trakcie rekonwalescencji będzie wymagał sprzętu ułatwiającego powrót do zdrowia.Mogę wtedy pomóc.tel 669151545/telefon dla Rodziny/
Bardzo mi przykro z powodu wypadku:(
Nie znam osobiście Piotra,ale znam jego kuzynkę Kingę.
Nie jestem w stnie oddać krwi,ale jestem całym sercem z rodziną Piotra i będę się za niego modliła.
Ogromne podziekowania od rodziny Piotra i Sylwi dla wszyskich którym jednak udało się oddać Piotrowi choć kroplę krwi od siebie. Wiem że w myślenickim szpitalu były podobno problemy , ale dużo krwi oddano w Lubniu i panie proszą aby troszeczkę zwolnić, gdyż nie mogą naraz przyjąć jej tak dużo. Proszą o stopniowe oddawanie niewielkimi grupkami (nie wiem jak to strategicznie można rozwiązać, może ktoś poda telefon do punkutu krwiodawstwa w Lubniu i Myślenicach). Krew i tak się nie zmarnuje bo jak nie Piotrowi to pomoże innemu potrzebującemu.
Jeszcze raz w imieniu rodziny Piotra i Sylwi ogromne podziękowania dla wszystkich za tak zorganizowaną i bezinteresowną pomoc.
Jednak mamy w naszej okolicy ludzi z ogromnymi sercami, za co tylko mogę Wam pogratulować.
Dziękuję też Redakcji Miasto-Info za reakcję na mój post na forum i umieszczenie go na stronie głównej.
Rodzina dziękuje także za dużą "frekwencję" w czasie Mszy Świętej za zdrowie i udane leczenie Piotra.
UWAGA!!!
Bardzo pilnie potrzebna KREW obojętne jakiej grupy .
W sobotę wieczorem w Łękach został potrącony piłkarz Orła Myślenice – Piotr Bała.
Piotr jest w stanie krytycznym. Krew można oddać w Szpitalu w Myślenicach podając, że jest ona dla Piotra Bały.
Telefon kontaktowy do rodziny Piotra - 794 284 973
Piotr ożenił się 21 sierpnia, dla tych którzy nie znają go z Nazwiska, dołączam kawałek filmu z jego ślubu w Trzemeśni (być może go poznasz i wtedy mu pomożesz)
http://vimeo.com/15876763
hasło: krew
Msza Święta o zdrowie dla Piotrka w Piątek w Kornatce.
Jeszcze raz bardzo PROSZĘ o pomoc !!!!!!!
Rodzina , Zespół Orzeł Myślenice, Zespół Immunitet i Ja.
PS Proszę co jakiś czas coś wpisać, by ten temat nie zniknął za chwilę
Bałer, wracaj do zdrowia!
Witam.Bardzo prosze o jakieś informocje na forum na temat zdrowia Piotra,mam nadzieje ,że już jest poprawa.
Kurdę kojarzę gościa. Niestety nie mogę oddać krwi, bo się regularnie odczulam :-(((
LUDZIĘ ODDAJCIE KREW JEŻELI TYLKO MOŻECIE!!!!
ŻYCZĘ POWROTU DO ZDROWIA!
Przepraszam że na filmie jest moja reklamówka, ale film był wstawiony miesiąc temu specjalnie dla Młodych Piotrka i Sylwii.
Myślę że nikt nie będzie mi zarzucał reklamy bo to ani czas ani sytuacja.
Piotr jest po czterech operacjach głowy w szpitalu w Krakowie. Na razie jest utrzymywany przez lekarzy w śpiączce farmakologicznej.
Msza święta z tego co rozmawiałem z teściem Piotra (ojcem Sylwii) ma być w Piątek o 7.00 w Kornatce (wejście główne Kościoła może być zamknięte, trzeba wejść tyłem).
Bałer, wracaj do zdrowia!
Szkoda ze tak poźno daliście znać ale postaram się jak najszybciej zorganizować kilka litrów na jego konto, krew na ratunek dla Bałera zrobi się.
poznaje tego chłopaka jutro idę krew odać i zachęcam wszystkich do odania krwi. Piotrek wracaj do zdrowia. ORŁY NIE PODAJĄ SIĘ
Z góry przepraszam ża głupie pytanie,ale gdzie można ta krew oddać, podejżem że w szpitalu ale gdzie konkretnie się kierować. Chłopaka znam ze szkoły, mój rocznik :(
Trudno cokolwiek w tej sytuacji napisać - prosimy tylko, abyście wobec potrzeby naszego kolegi nie przeszli obojętnie i kto tylko może i chce pomóc, to PROSIMY o oddanie krwi.
Znowu ofiara jakiegoś pijaka za kierownicą ???
Stacja krwiodawstwa jest na drugi piętrze w głównym budynku szpitala.
Ja niestety nie mogę oddać - kłopoty ze zdrowiem.
Kretyn, wyprzedzający z nadmierną prędkością przy ograniczeniu do 40 km/h.
Znam Piotra od podstawówki. Może to za moją sprawą zajął się bardziej serio sportem. Sam już nie oddam krwi, ale proszę wszystkich pomóżcie chłopakowi.
Ważna sprawa!!! Kto może, niech odda krew.
oddajcie krew jak tylko możecie !!!!!!
Piotrek trzymaj się !!!!!
Nie mogę oddać krwi,ale będę namawiała innych żeby szybko zareagowali.W trakcie rekonwalescencji będzie wymagał sprzętu ułatwiającego powrót do zdrowia.Mogę wtedy pomóc.tel 669151545/telefon dla Rodziny/
Piotrek wracaj do zdrowia...
Bardzo mi przykro z powodu wypadku:(
Nie znam osobiście Piotra,ale znam jego kuzynkę Kingę.
Nie jestem w stnie oddać krwi,ale jestem całym sercem z rodziną Piotra i będę się za niego modliła.
Piotrek, wracaj do zdrowia!
odświeżam wątek zeby każdy mógł przeczytać ten apel!! prośba o oddanie krwi i o modlitwe za Piotra i również za najbliższych szczególnie malzonkę.
Piotrek trzymaj się .
No i jak akcja oddawania krwi ? Dużo chętnych ?
Bałer, wracaj do zdrowia. Jest jeszcze kilka bramek do strzelenia.
Odświeżam wątek...
Witam.
Ogromne podziekowania od rodziny Piotra i Sylwi dla wszyskich którym jednak udało się oddać Piotrowi choć kroplę krwi od siebie. Wiem że w myślenickim szpitalu były podobno problemy , ale dużo krwi oddano w Lubniu i panie proszą aby troszeczkę zwolnić, gdyż nie mogą naraz przyjąć jej tak dużo. Proszą o stopniowe oddawanie niewielkimi grupkami (nie wiem jak to strategicznie można rozwiązać, może ktoś poda telefon do punkutu krwiodawstwa w Lubniu i Myślenicach). Krew i tak się nie zmarnuje bo jak nie Piotrowi to pomoże innemu potrzebującemu.
Jeszcze raz w imieniu rodziny Piotra i Sylwi ogromne podziękowania dla wszystkich za tak zorganizowaną i bezinteresowną pomoc.
Jednak mamy w naszej okolicy ludzi z ogromnymi sercami, za co tylko mogę Wam pogratulować.
Dziękuję też Redakcji Miasto-Info za reakcję na mój post na forum i umieszczenie go na stronie głównej.
Rodzina dziękuje także za dużą "frekwencję" w czasie Mszy Świętej za zdrowie i udane leczenie Piotra.