O wszystkim co dotyczy naszego miasta. Co Wam się podoba, a co doprowadza do szewskiej pasji?
witam:) <div>co to sie dzis dzialo na ulicy mikolaja reja o godz 14 bo widzialem straz i policje ale nie zdazylem sie dokladnie przypatrzec</div>
Straż zrzucała sople lodu z budynku starostwa , tyle się działo. Ulica Reja była na chwilę zamknięta , ale pół godziny i po akcji. Takich interwencji będzie się można pewnie spodziewać częściej w okolicy większych budynków w centrum.
mi tam wlasnie kiedys na ulicy reja dosc spory kawalek lodu na glowe spadl:/ ale naszczescie dostalem w bok glowy i skonczylo sie na szyciu
Teraz trzeba chodzić z parasolem albo z sombrero na głowie. Zaskarżyłeś właściciela posesji?
nie nie . pojechalem do szpitala i poszedlem do domu i tylko tyle
[quote=adzygmunt] Teraz trzeba chodzić z parasolem albo z sombrero na głowie. Zaskarżyłeś właściciela posesji? [/quote] chodzi ci o tomala
Czy ktoś wie co się stało dziś , właściwie ok 30 min. temu, że syreny wyły i koło mojego domu przejechało kilka wozów straży pożarnej?
pali się stodoła na bulinie.
Dzięki za info. Pozdróweczka
u kogo?
witam:)
<div>co to sie dzis dzialo na ulicy mikolaja reja o godz 14 bo widzialem straz i policje ale nie zdazylem sie dokladnie przypatrzec</div>
Straż zrzucała sople lodu z budynku starostwa , tyle się działo. Ulica Reja była na chwilę zamknięta , ale pół godziny i po akcji. Takich interwencji będzie się można pewnie spodziewać częściej w okolicy większych budynków w centrum.
mi tam wlasnie kiedys na ulicy reja dosc spory kawalek lodu na glowe spadl:/ ale naszczescie dostalem w bok glowy i skonczylo sie na szyciu
Teraz trzeba chodzić z parasolem albo z sombrero na głowie.
Zaskarżyłeś właściciela posesji?
nie nie . pojechalem do szpitala i poszedlem do domu i tylko tyle
[quote=adzygmunt] Teraz trzeba chodzić z parasolem albo z sombrero na głowie.
Zaskarżyłeś właściciela posesji? [/quote]
chodzi ci o tomala
Czy ktoś wie co się stało dziś , właściwie ok 30 min. temu, że syreny wyły i koło mojego domu przejechało kilka wozów straży pożarnej?
pali się stodoła na bulinie.
Dzięki za info. Pozdróweczka
u kogo?