NIE POLECAM DEKORACJI ISMENY!!!! byłam na weselu u znajomej i owszem może bukiet ślubny piękny --- ale dekoracja BRUDNA!!! Kwiaty w stojakach obrzydliwe- jak już się płaci za wystrój to niech to już ma wygląd ( i to nie małe pieniądze!!! ) ...;/
Witam- czy ktoś się orientuje,co do kwiaciarni na Pazdana? Nie wiem, może z rok tam jest. Ten Amarylis to to samo ,co na Słonecznej? Zamawiał ktoś tam, potrzebuje bukiet ślubny, i inne rzeczy na wesele.
NIE POLECAM Kwiaciarni ISMENA - CENY z KOSMOSU ( mega marża ) - Generalnie jestem Zdegustowany i Oszukany !! !! !!
Generalnie omijajcie szerokim łukiem tę kwiaciarnię!!
NIE POLECAM DEKORACJI ISMENY!!!! byłam na weselu u znajomej i owszem może bukiet ślubny piękny --- ale dekoracja BRUDNA!!! Kwiaty w stojakach obrzydliwe- jak już się płaci za wystrój to niech to już ma wygląd ( i to nie małe pieniądze!!! ) ...;/
Czy ktos sie orientuje czy kwiaciarnia na rynku w takiej budce została gdzies przeniesiona?
Witam- czy ktoś się orientuje,co do kwiaciarni na Pazdana? Nie wiem, może z rok tam jest. Ten Amarylis to to samo ,co na Słonecznej? Zamawiał ktoś tam, potrzebuje bukiet ślubny, i inne rzeczy na wesele.
Na Rzemieślniczej ( blisko dworca, naprzeciwko paznokci) babeczka robi ładne bukiety.
NIE POLECAM Kwiaciarni ISMENA - CENY z KOSMOSU ( mega marża ) - Generalnie jestem Zdegustowany i Oszukany !! !! !!
Generalnie omijajcie szerokim łukiem tę kwiaciarnię!!
Czytając wasze komentarze zainteresowała mnie kwiaciarnia Sabiny na rynku. Jak ta kwiaciarnia się nazywa i gdzie dokładnie na tym rynku się znajduje?
Bukiet zaręczynowy - którą kwiaciarnie polecacie ?
Ja kupowałem w tej kwiaciarni co jest w janie. Ceny takie jak wszędzie ale bardzo ładnie kobitka go zrobiła.