Planowane jest otwarcie kina w D3....w M.o.k. i. s. - ie....
Myślę, że to trafna inwestycja...pod warunkiem serwowania kinomanom......... coli i popcornu....
Co sądzicie....o tym pomyśle?
Pomysł dobry, byle były w miare tanie bilety. Jak się idzie z rodziną albo ... może być spory wydatek. Popcorn i cole mogę sobie darować, nie musi być
A filmy bardziej z tych ambitnych.
kino 3D z filmami puszczanymi od końca, z dźwiękiem do kitu, zimną salą.
Po co komu kino w Myślenicach...? Nie lepiej inwestować w co innego?
W Krakowie są nie takie cuda!
Bezsensu.. Bylem kilka razy na filmie w MDK Myslenice teraz sie chyba nazywa MOKIS , i raz bylo 5 osob innym razem tylko nas dwoje,mysle ze 3d nie zmieni frekfencji..
Kto inwestorem? Pewnie miasto i gmina...
A celem nie jest zmiana frekwencja - tylko kolejny plusik... do CV burmistrza.
Dlaczego prywatne firmy nie szaleją tak z inwestycjami?
Proste - bo ryzykują stratę własnych środków.
Dlatego każde większe działanie poparte jest rzetelną analizą.
Widzę, że forum to świetne miejsce do badań marketingowch, aby sprawdzić sensowność biznesu :-)
Dla mnie to 3D to żadna rewelacja, zwłaszcza, że to jest tylko 3D co powien czas, bo oczy i mózg by się zlasowały. Jak nie wierzycie to podczas seansu ściągnijcie sobie okulary i zobaczycie, że raz widzicie OK, a za chwilę nie.
Raz w życiu należy iść zobaczyć. Jak jest jakaś odpowiednia produkcja jak Avatar, Gwiezde Wojny to też można się pokusić. Chodzić nałogowo na 3D/D3:-) to dla mnie nieporozumienie.
kina 3D w myslenicach? moim zdaniem lekki niewypał. jak często bywacie na filmach 3D, kja osobiscie bylam mże jak dotąt 4 razy. bilety na pewno nie bedą tanie w (krk w tygodniu kosztuje 26 zł w tygodniu, nie mowiac o weekendzie). Nie znam sie jakoś super na 3D, ale czy ekran 3D (który jest chyba specjalnie ukształttowany) nie jest przeznaczony do wyswietlania tylko takiego rodzaju filmów?
Jest też na kinie się nie znam, ale z tego co mi się wydaje to w kinie film jest wyświetlany :-), a nie puszczany z DVD :-) W tej sytuacji ekran nie ma zbyt dużego znaczenia. Rzucasz na niego 2D lub 3D i już.
szkoda tylko, że w czasie seansu na sali siedzi kilka osób, czasem dwie! sama byłam jako ta duga! w tym czasie ziemia myślenicka gniecie się na jakichś salkach, bo sala kinowa zajeta. jak to brzmi. sala kinowa zajęta...
Planowane jest otwarcie kina w D3....w M.o.k. i. s. - ie....
Myślę, że to trafna inwestycja...pod warunkiem serwowania kinomanom......... coli i popcornu....
Co sądzicie....o tym pomyśle?
Pomysł dobry, byle były w miare tanie bilety. Jak się idzie z rodziną albo ... może być spory wydatek. Popcorn i cole mogę sobie darować, nie musi być
A filmy bardziej z tych ambitnych.
kino 3D z filmami puszczanymi od końca, z dźwiękiem do kitu, zimną salą.
Po co komu kino w Myślenicach...? Nie lepiej inwestować w co innego?
W Krakowie są nie takie cuda!
Poprawcie to "D3" na 3D, bo ktoś może się nie domyślić, o co chodzi.
I ma rację kinowiec = lepiej inwestować w coś innego.
Pytanie kto będzie inwestował jest jak najbardziej zasadne.
Dopiero po uzyskaniu odpowiedzi można mówić o celowości zadania!
Bezsensu.. Bylem kilka razy na filmie w MDK Myslenice teraz sie chyba nazywa MOKIS , i raz bylo 5 osob innym razem tylko nas dwoje,mysle ze 3d nie zmieni frekfencji..
Kto inwestorem? Pewnie miasto i gmina...
A celem nie jest zmiana frekwencja - tylko kolejny plusik... do CV burmistrza.
Dlaczego prywatne firmy nie szaleją tak z inwestycjami?
Proste - bo ryzykują stratę własnych środków.
Dlatego każde większe działanie poparte jest rzetelną analizą.
Widzę, że forum to świetne miejsce do badań marketingowch, aby sprawdzić sensowność biznesu :-)
Dla mnie to 3D to żadna rewelacja, zwłaszcza, że to jest tylko 3D co powien czas, bo oczy i mózg by się zlasowały. Jak nie wierzycie to podczas seansu ściągnijcie sobie okulary i zobaczycie, że raz widzicie OK, a za chwilę nie.
Raz w życiu należy iść zobaczyć. Jak jest jakaś odpowiednia produkcja jak Avatar, Gwiezde Wojny to też można się pokusić. Chodzić nałogowo na 3D/D3:-) to dla mnie nieporozumienie.
Nie polecam forum jako miejsca do badań, bo grupa zdecydowanie nie reprezentatywna ;)
to całe kino i ten dom kultury to żenada, co tam się fajnego dzieje! NIC!
Ja mam wątpliwości co do zdrowia psychicznego po takiej "kuracji" nic nie umniejszając samej inicjatywie.
kina 3D w myslenicach? moim zdaniem lekki niewypał. jak często bywacie na filmach 3D, kja osobiscie bylam mże jak dotąt 4 razy. bilety na pewno nie bedą tanie w (krk w tygodniu kosztuje 26 zł w tygodniu, nie mowiac o weekendzie). Nie znam sie jakoś super na 3D, ale czy ekran 3D (który jest chyba specjalnie ukształttowany) nie jest przeznaczony do wyswietlania tylko takiego rodzaju filmów?
Kino D3 to przyszłość, 3D skończyło się na kille'em all
Jest też na kinie się nie znam, ale z tego co mi się wydaje to w kinie film jest wyświetlany :-), a nie puszczany z DVD :-) W tej sytuacji ekran nie ma zbyt dużego znaczenia. Rzucasz na niego 2D lub 3D i już.
szkoda tylko, że w czasie seansu na sali siedzi kilka osób, czasem dwie! sama byłam jako ta duga! w tym czasie ziemia myślenicka gniecie się na jakichś salkach, bo sala kinowa zajeta. jak to brzmi. sala kinowa zajęta...
kto teraz chodzi do kina??kogo na to stac zeby zabrać całą rodzinke na film do kina?
stać, stac, nie codziennie, ale raz na czas zamiast pizzę, można zakupić bilety/...