Czy ktoś zna jakiegoś tapicera lub zakład w Myślenicach ? Mam skórzany fotel do przetapicerowania (nową skórę mam) Robota w zasadzie niewielka ale chciałbym by to zostało zrobione starannie.
Myślę że gość koło legendario też zrobi to 100% profi. Ktoś może sie zastanowić, dlaczego go polecam? Bo znam jego robote i wiem że rodzinna tradycja jest kontynuowana na odpowiednim poziomie.
[quote=cygnus] Myślę że gość koło legendario też zrobi to 100% profi. Ktoś może sie zastanowić, dlaczego go polecam? Bo znam jego robote i wiem że rodzinna tradycja jest kontynuowana na odpowiednim poziomie. [/quote]
Może chcesz zobaczyć jego przeszycie na plandece którą mi zszywał, dobrze ze klejona wcześniej była. Argumentem wyjaśniającym było że maszyna się psuje.... A konia to ....
Czy ktoś zna jakiegoś tapicera lub zakład w Myślenicach ? Mam skórzany fotel do przetapicerowania (nową skórę mam) Robota w zasadzie niewielka ale chciałbym by to zostało zrobione starannie.
Kamyczura Trzemeśnia wejdź i Google
Naprzeciwko Górnego Jazu w takim białym domku mieszka tapicer p. Siedlecki
a dokładniej Kamyczura Poręba jak już coś ;)
Tak Poręba!
Super tapicer,mieszka na zarabiu ul. Modrzewiowa 8. Pewny, solidny, mistrz w rzemiośle tapicerskim.
Polecam !
Myślę że gość koło legendario też zrobi to 100% profi. Ktoś może sie zastanowić, dlaczego go polecam? Bo znam jego robote i wiem że rodzinna tradycja jest kontynuowana na odpowiednim poziomie.
[quote=cygnus] Myślę że gość koło legendario też zrobi to 100% profi. Ktoś może sie zastanowić, dlaczego go polecam? Bo znam jego robote i wiem że rodzinna tradycja jest kontynuowana na odpowiednim poziomie. [/quote]
Może chcesz zobaczyć jego przeszycie na plandece którą mi zszywał, dobrze ze klejona wcześniej była. Argumentem wyjaśniającym było że maszyna się psuje.... A konia to ....
Najtańszy jakiego znam jest Łukasz z Poręby. Z czystym sumieniem mogę polecić.
Odświeżam temat, potrzebuję zmienić obicie narożnika szukam jakiegoś tapicera w okolicach Myślenic.
Przesłałam Ci na priv nr telefonu.
Witam, poleci ktoś tapicera do obicia fotela ?
Witam poszukuję tapicera, potrzebuję zmienić obicie sofy.
Szukam stolarza/tapicera, który odnowi 2 fotele. Do wymiany gąbka i tapicerka, konstrukcja drewniana do wyczyszczenia i pomalowania.
B666, wysłałem Ci wiadomość.
A gdzie kupujecie materiały tapicerskie? Szukam jakieś dobrej hurtowni. Może być online,
Witam! Proszę o namiary do jakiegoś dobrego tapicera. Potrzebuję odświeżyć dwa fotele.
Poleci ktoś tapicera na terenie Myślenic?