Przykro mówić te słowa ale okres wakacyjny Głogoczów to przejazdowa miejscowość więc może znudził się komuś piesek i był ciężarem w czasie wypoczynku....obym się myliła.
Przykro mówić te słowa ale okres wakacyjny Głogoczów to przejazdowa miejscowość więc może znudził się komuś piesek i był ciężarem w czasie wypoczynku....obym się myliła.
Przypuszczalnie uciekł wystraszony burzą , miał kawałek łańcucha przy szyi :( ale nie da się wykluczyć, że ktoś go wywalił :(
Niestety nie wszyscy zaglądają na forum, jest ogłoszony też na FB, na gumtree i póki co nikt go nie szuka :(
Może , ktoś mógłby rozwiesić ogłoszenia w Głogoczowie ?
Na skrzyzowaniu przy Slowackiego i carfoura zostal potracony maly piesek mocno wystrzyzony pudlowato yorkowaty uszkodzona przednia lapa straz miejska miala odwiez go do weterynarza moze ktos z was jest jego wlascicielem badz zna wlasciciela ostatnio czesto widywany byl ten piesek w rynku zawsze biega sam.
B666 on często się pląta w tamtych okolicach, kiedyś udostępniłam post na facebooku i zostałam przez właścicielkę psa "opieprzona", bo to jej pies i ona może sobie decydować o tym, że biega sam bez opieki :)
Piesek niech żyje długo i szczęśliwie
Pani właścicielce należy przypomnieć o przepisach regulujących trzymanie psów i także o tym, kto kupę po swoim psie ma sprzątać.
I odpukać: w razie wypadku pomoc weterynaryjna zabranego, pozornie bezdomnego psa spada na właściciela!
B666 on często się pląta w tamtych okolicach, kiedyś udostępniłam post na facebooku i zostałam przez właścicielkę psa "opieprzona", bo to jej pies i ona może sobie decydować o tym, że biega sam bez opieki :)
Ludzie to mają tupet..... a potem wypadek nieszczęście tak jak wyżej zmiażdżona miednica itp. Ale takie wypowiedzi świadczą o bardzo "lotnej kulturze" właścicieli. Sama mam psa i zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności za niego w każdej chwili.
Ludzie to mają tupet..... a potem wypadek nieszczęście tak jak wyżej zmiażdżona miednica itp. Ale takie wypowiedzi świadczą o bardzo "lotnej kulturze" właścicieli. Sama mam psa i zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności za niego w każdej chwili.
Dokładnie :) Ja nigdy bym nie pozwoliła swojej suczce biegać bez opieki, tym bardziej w takiej ruchliwej okolicy. No, ale niestety niektórzy wolą psa wypuścić, bo przecież to wolna istota i pies się sam "wyprowadzi" na pole lub przypiąć go przy budzie... :/
Przypuszczalnie uciekł wystraszony burzą , miał kawałek łańcucha przy szyi :( ale nie da się wykluczyć, że ktoś go wywalił :(
Niestety nie wszyscy zaglądają na forum, jest ogłoszony też na FB, na gumtree i póki co nikt go nie szuka :(
Może , ktoś mógłby rozwiesić ogłoszenia w Głogoczowie ?
Nie ŻARTUJCIE że TEN pies był "na łańcuchu"?!??!
Tak, miał długi ,ciężki łańcuch. Może był nim przywiązany do drzewa?. Polak potrafi niestety
To dobrze że zwiał , lepiej nie szukać własciciela bo znowu trafi na łańcuch !
Witam;) orientuje się moze ktoś czy istnieje możliwość wysterylizowania zwierzątka na koszt gminy?
Właściciele proszą o pomoc w odnalezieniu Puszka .
http://ogloszenia.miasto-info.pl/inne/25825,poszukiwany-pekinczyk-puszek.html
Wczoraj tj. 28.08.2015 na Zarabiu w Myślenicach przy rondzie im. Marszałka Marka Nawary około godziny 21 przyplątał się do mnie piesek jak na zdjęciach. Właścicieli proszę o kontakt telefoniczny.
http://ogloszenia.miasto-info.pl/oddam/26050,znaleziono-pieska.html
Wczoraj w nocy zaginol w Osieczanach pudel miniaturka , pies stary 17 letni gluchy i ledwo widzacy informacje prosze kierowac na nr 500630730
Znaleziono papużkę w Myślenicach tel. 783080511
W niedzielę 06.09.2015r. w Myślenicach ul. Berka Joselewicza znaleziono psa .
Pies nie ma obroży, nie ma chipa .
http://ogloszenia.miasto-info.pl/inne/26284,znaleziono-goldena-retrivera.html
Golden już w domu :)
W Urzędzie Miasta jest zabłąkany beagle i mała kocia do przygarniecia.
10.09.2015 W OKOLICACH URZĘDU PRACY W MYŚLENICACH ZAGINĄŁ TRZY LETNI CZARNY LABRADOR.
ZNALAZCĘ PROSIMY O KONTAKT:
12 271-03-27 LUB 697 808 445
CZEKA NAGRODA
Znaleziono labradora biszkoptowego.
http://ogloszenia.miasto-info.pl/inne/26624,znaleziono-labradora-czeka-na-wlasciciela.html
Max już w domu :)
Nie szuka ktoś owczarka szkockiego collie? Od wtorku widuję go błąkającego się w okolicach osiedla, jest rudo- biały, chyba nie ma obroży
Na skrzyzowaniu przy Slowackiego i carfoura zostal potracony maly piesek mocno wystrzyzony pudlowato yorkowaty uszkodzona przednia lapa straz miejska miala odwiez go do weterynarza moze ktos z was jest jego wlascicielem badz zna wlasciciela ostatnio czesto widywany byl ten piesek w rynku zawsze biega sam.
Piesek czeka na wlascicieli w przychodni vetmedica na facebooku przychodni jest jego zdjecie
Na szczęście piesek doczekał się właściciela :)
Piesek niech żyje długo i szczęśliwie
Pani właścicielce należy przypomnieć o przepisach regulujących trzymanie psów i także o tym, kto kupę po swoim psie ma sprzątać.
I odpukać: w razie wypadku pomoc weterynaryjna zabranego, pozornie bezdomnego psa spada na właściciela!
https://www.facebook.com/groups/153863154798947/for_sale_search/?forsalesearchtype=all&query=collie&referral_surface=direct_link&availability=available
Dokładnie :) Ja nigdy bym nie pozwoliła swojej suczce biegać bez opieki, tym bardziej w takiej ruchliwej okolicy. No, ale niestety niektórzy wolą psa wypuścić, bo przecież to wolna istota i pies się sam "wyprowadzi" na pole lub przypiąć go przy budzie... :/