Oddaj do najbliższej wulkanizacji, spokojnie odbiorą i zutylizują (odbierze to od nich jakiś okoliczny zbieracz, ew Ergum z Olkusza który kursuje i zbiera od nich karkas).
Ja chętnie wziąłbym felgi 15'' jeśli komuś nie są potrzebne, rozmiar bodajże 6Jx15 ale musiałbym się jeszcze upewnić. Stan obojętny, byle nie powyginane. Nie koniecznie za friko.
Co zrobić ze starymi i zuzytymi oponami ?
Gdziej je podziać?
czy jest miejsce w Myslenicach gdzie można je oddać ?
wyrzucic
Można nad rabe 4 więcej nie zrobi wielkiej różnicy
jaka ilosc tych opon ?
ZUO Myślenice-BorzYnta
Poczekać kilka tygodni na wiosenną edycję tzw. wystawki.
Ile tego masz?
na wystawkach nie biora opon , opopny mozna zawiesc do jakiego kolwiek zakładu wulkanizacyjnego i tam bez problemów Ci przyjma
przytrzymaj i spal na zielone świątki:_)
Będą wokół czarne świ@tki jak je poznasz!
Ewentualnie można z nich zrobić katamaran i będzie jak znalazł do "Zjazdu na bele-czym" w przyszłym roku ;)
Spal opony a pozostałe druty oddaj na złom!
możesz zawieść do agrobudu na dolnym, ja tam ostatnio zawiosłem i zostawiełem bez problemu
[quote=adzygmunt] Spal opony a pozostałe druty oddaj na złom! [/quote]
A najlepiej spal w kominku w salonie :)
Oddaj do najbliższej wulkanizacji, spokojnie odbiorą i zutylizują (odbierze to od nich jakiś okoliczny zbieracz, ew Ergum z Olkusza który kursuje i zbiera od nich karkas).
O ile mi wiadomo są firmy przyjmujące (czy skupujące to nie wiem) zużyte oponki.
Biore każdą ilość!!!
Ja chętnie wziąłbym felgi 15'' jeśli komuś nie są potrzebne, rozmiar bodajże 6Jx15 ale musiałbym się jeszcze upewnić. Stan obojętny, byle nie powyginane. Nie koniecznie za friko.
zawiez te opony na teren tzw.-EFEKTU