to są helikoptery, albo helikopter - ktoś mówił, że wojskowy (ale ja się na tym nie znam). W każdym razie co chwilę przelatuje nad osiedlem 1000-lecia...
Naprawdę nikt nic nie wie?
Lata od popołudnia nawet fotki robiłem z tego co słyszałęm wczoraj wieczorem krążył sobie nad skomielną czarna i okolicą :D wyglada na wojskowy, dosyć spore bydle :D
[quote=gość: jks] Robią testy TUPOLEWA - są jak na razie na kursie i ścieżce. [/quote]
najgorsze , że zawsze jak przelatuje to w 43 sekundzie słychać strzały :-)))
Słyszałem że u BARANA Ci piloci ćwiczyli współpracę przy naprowadzaniu do celu. Płyn generalski podnosili ze stołu, wznosili toast a zaraz po nim naprowadzali w/w płyn na ścieżkę i na kurs aby finalnie osiągnąć poziom PULL UP i to wszystko pod baczną obserwacją toważysza z zaprzyjaźnionego narodu pułkownika smirnoffa. A ten gigant to tupolew.
jks czy oprócz barana i końskiego rynku zasięgasz jeszcze skądś informacji?? chyba nie chcesz nam powiedzieć że handlujesz ze starymi babciami a potem po pracy pijesz z lumpami?? Twoje posty jednak na to wskazują :)
UWAGA na to draństwo co lata nad MYŚLENICAMI to Helicopacter pylori
Systematyka
Królestwo: POLSKIE-WOLNE MIASTO MYŚLENICE
Typ: proteobakterie
Klasa: Epsilon Proteobacteria
Rząd: Campylobacterales
Rodzina: Helicobacteraceae
Rodzaj: Helicobacter
Gatunek: H. pylori
Nazwa systematyczna
Helicobacter pylori
(Marshall et al., 1985) Goodwin et al., 1989
Cechy
Kształt: spiralna (helikalna)
"(systm)" Systematyka w Wikispecies
"(comns)" Zdjęcia i grafiki w Commons
Helicobacter pylori (w skrócie Hp, dawna nazwa Campylobacter pylori) – gram-ujemna
jks z końskiego rynku pod urząd masz naprawdę blisko. idź jutro i sprawdź godziny otwarcia :) chyba że utarg z mleka i serów pozwoli ci iść od razu do barana :)
jak w temacie moze ktos wie :) ?
to je UFO
hehe :P to byly akurat samoloty ale ok ;P
wręcz nawet helikopter
właśnie przeleciał nad osiedlem 1000lecia. duża maszyna...
teraz nawrócił nad Zarabiem i znów wrócił nad osiedle.
Airbus A380?
testują powietrze przed budową lotniska przy szpitalu
to chyba wojskowy smiglowiec...
to są helikoptery, albo helikopter - ktoś mówił, że wojskowy (ale ja się na tym nie znam). W każdym razie co chwilę przelatuje nad osiedlem 1000-lecia...
Naprawdę nikt nic nie wie?
tez się zastanawiam ,co się dzieje
nad Pcimniem też leciał jakieś 12 minut temu
wojsko moze sprawdza ile pala na sto :D a to mi-24 byl chyba
Nad Mszaną też lata
Robią testy TUPOLEWA - są jak na razie na kursie i ścieżce.
Lata od popołudnia nawet fotki robiłem z tego co słyszałęm wczoraj wieczorem krążył sobie nad skomielną czarna i okolicą :D wyglada na wojskowy, dosyć spore bydle :D
[quote=gość: jks] Robią testy TUPOLEWA - są jak na razie na kursie i ścieżce. [/quote]
najgorsze , że zawsze jak przelatuje to w 43 sekundzie słychać strzały :-)))
Słyszałem że u BARANA Ci piloci ćwiczyli współpracę przy naprowadzaniu do celu. Płyn generalski podnosili ze stołu, wznosili toast a zaraz po nim naprowadzali w/w płyn na ścieżkę i na kurs aby finalnie osiągnąć poziom PULL UP i to wszystko pod baczną obserwacją toważysza z zaprzyjaźnionego narodu pułkownika smirnoffa. A ten gigant to tupolew.
Ludzie włóżcie sobie i dzieciom korki do uszu i idźcie spać!
Jak nie macie korków to może przeżuta guma się nada?
Na końskim rynku Panie opowiadały, że to nasz burmistrz na Dzień Kobiet zrzuca nadzieję na obniżkę ceny wody do poziomu cen krakowskich (3,16zł)
jks czy oprócz barana i końskiego rynku zasięgasz jeszcze skądś informacji?? chyba nie chcesz nam powiedzieć że handlujesz ze starymi babciami a potem po pracy pijesz z lumpami?? Twoje posty jednak na to wskazują :)
A co to ? W UMiG jeszcze pracują ?
Obwarujmy się na strzelnicy na zarabiu i ogniem dziadów wezmiem-co?
UWAGA na to draństwo co lata nad MYŚLENICAMI to Helicopacter pylori
Systematyka
Królestwo: POLSKIE-WOLNE MIASTO MYŚLENICE
Typ: proteobakterie
Klasa: Epsilon Proteobacteria
Rząd: Campylobacterales
Rodzina: Helicobacteraceae
Rodzaj: Helicobacter
Gatunek: H. pylori
Nazwa systematyczna
Helicobacter pylori
(Marshall et al., 1985) Goodwin et al., 1989
Cechy
Kształt: spiralna (helikalna)
"(systm)" Systematyka w Wikispecies
"(comns)" Zdjęcia i grafiki w Commons
Helicobacter pylori (w skrócie Hp, dawna nazwa Campylobacter pylori) – gram-ujemna
jks z końskiego rynku pod urząd masz naprawdę blisko. idź jutro i sprawdź godziny otwarcia :) chyba że utarg z mleka i serów pozwoli ci iść od razu do barana :)