Forum » Myślenice

Myślenice- miasto przyjazne Mamom?

• 2 kwi 2011

No faktycznie, nosa poza Myślenice nie wyściubiłam, nie widziałam "wspaniałego" zachodu, nie wiem jak wygląda "lepsze" życie - dla mniej kumatych - to był sarkazm ;-)
    Skoro tak wam źle, to zamiast wypisywać na necie swoje żale, napiszcie petycje do burmistrza, niech wam zorganizuje place zabaw z "prawdziwego" zdarzenia. Chyba że nawet tego wam się nie chce zrobić.
    No cóż, na lenistwo i brak wyobraźni nic nie można poradzić, niezależnie od tego czy to w Myślenicach czy na tzw. zachodzie.
    Ja sobie z tym radzę, a wy dalej narzekajcie :-)

• 2 kwi 2011

Jedne "biorą się za łby w temacie przedszkole" a drugie tu. To jest tylko forum, po to aby wymienić się doświadczeniami a nie obelgami.

• 2 kwi 2011

[quote=gość: bombi] Jedne "biorą się za łby w temacie przedszkole" a drugie tu. To jest tylko forum, po to aby wymienić się doświadczeniami a nie obelgami. [/quote]

No właśnie, żal kiedy czyta się takie rzeczy napisane przez matki wychowujące dzieci. Brak kultury, i takie dzieci wychowują.

• 2 kwi 2011

[quote=gość: figa] Skoro tak wam źle, to zamiast wypisywać na necie swoje żale, napiszcie petycje do burmistrza, niech wam zorganizuje place zabaw z "prawdziwego" zdarzenia. Chyba że nawet tego wam się nie chce zrobić. [/quote]

po raz kolejny proponuje czytać ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote=kakuloola] Myślenice- miasto przyjazne Mamom?
    Witam wszystkich, a w szczególności myślenickie Mamy :)

chciałabym Was serdecznie poprosić o napisanie pod tym wątkiem, czy uważacie, że nasze miasto jest przystosowane do np. jeżdżenia wózkiem, ma takie miejsca gdzie matka z dzieckiem może spokojnie pójść na spacer lub kawę z koleżanką, jednym słowem wszystko co się Wam podoba, przeszkadza, co chciałybyście zmienić.... [/quote]

Odpowiedz