Cisza i spokój na ten temat. Pieniążki projekt wciągnął a na realizację juz zabraklo. Kto mial zarobic to zarobil. Dziękuję dobranoc!
Twierdzisz, że układ trzymający władzę wymyśla wybujałe projekty, by wypełnić zaprzyjaźnionym projektantom kiesę, a faktycznie kasy brak na realizację projektów? Ciekawe spostrzeżenie.
Marcin88 napisał/a:
I dokładnie to samo będzie z koleją... fikcyjne projekty pochłoną jakże prawdziwe pieniądze i to będzie tyle w temacie....
Kto wie jak będzie z koleją... poseł Szlachetka chyba dał sobie za punkt honoru pociągnięcie tej linii do Myślenic... a może to tylko ruch pod publikę przez wyborami...
Jak już kiedyś pisałem w innym temacie nasi włodarze potrafią tylko wydawać pozwolenia na budowy sklepów (teraz podobno na dolnym nie daleko mrówki przy moście w stronę osieczan budują Lidla).
o sprawach takich jak:
-ścieżki rowerowe
-komunikacja miejska w Myślenicach oraz na trasie Kraków Myślenice
-pociąg do Krakowa
-kosze na śmieci
można pomarzyć.
a zapomniał bym - potrafią jeszcze podnosić ceny za wodę odpady itp
ale looz dzień sądu się zbliża w wkrótce wybory mam nadzieję że wyborcy będą pamiętać o ostatnich nie spełnionych obietnicach
W październiku 2016 roku, opublikowany został post odnośnie planów budowy ścieżki rowerowej wzdłuż Bysinki
http://miasto-info.pl/myslenice/11200,myslenice-sciezka-rowerowa-powstanie-przy-korycie-bysinki.html
Czy coś ruszyło się w temacie? W w/w poście data oddania do użytku ścieżki to druga połowa bieżącego roku.
Ścieżka rowerowa wzdłuż ścieku ..... ciekawa propozycja , główna atrakcja - szczury !
A, bo to w tym miesiącu otwarcie :D
Cisza i spokój na ten temat. Pieniążki projekt wciągnął a na realizację juz zabraklo. Kto mial zarobic to zarobil. Dziękuję dobranoc!
I dokładnie to samo będzie z koleją... fikcyjne projekty pochłoną jakże prawdziwe pieniądze i to będzie tyle w temacie....
Twierdzisz, że układ trzymający władzę wymyśla wybujałe projekty, by wypełnić zaprzyjaźnionym projektantom kiesę, a faktycznie kasy brak na realizację projektów? Ciekawe spostrzeżenie.
Kto wie jak będzie z koleją... poseł Szlachetka chyba dał sobie za punkt honoru pociągnięcie tej linii do Myślenic... a może to tylko ruch pod publikę przez wyborami...
Jak już kiedyś pisałem w innym temacie nasi włodarze potrafią tylko wydawać pozwolenia na budowy sklepów (teraz podobno na dolnym nie daleko mrówki przy moście w stronę osieczan budują Lidla).
o sprawach takich jak:
-ścieżki rowerowe
-komunikacja miejska w Myślenicach oraz na trasie Kraków Myślenice
-pociąg do Krakowa
-kosze na śmieci
można pomarzyć.
a zapomniał bym - potrafią jeszcze podnosić ceny za wodę odpady itp
ale looz dzień sądu się zbliża w wkrótce wybory mam nadzieję że wyborcy będą pamiętać o ostatnich nie spełnionych obietnicach
Kto będzie jeździł wzdłuż Bysinki na rowerze jak np. dzisiaj ktoś gnojowicę do niej wypuszcza i śmierdzi że nie chce urwać?!
Na wjeździe maski włóż ! Na wyjeździe maski zdjąć ! Ścieżka wzdłuż ścieku to też swojego rodzaju atrakcja . Szczury gratis .