jaka plebania-- nie było jej dotąd ?2 kapłanów i wykopy na kilka metrów pod ziemię ?
ktoś kto mówi o trolowaniu niech sobie zada te pytania - mnie to po prostu zainteresowało idac z wycieczki . zadnej tablicy informacyjnej nie widziałem a powinna być .na zadane pracownikowi pytanie co budujecie odpowiedział ---cytuję BURDEL.
jaka plebania-- nie było jej dotąd ?2 kapłanów i wykopy na kilka metrów pod ziemię ?
ktoś kto mówi o trolowaniu niech sobie zada te pytania - mnie to po prostu zainteresowało idac z wycieczki . zadnej tablicy informacyjnej nie widziałem a powinna być .na zadane pracownikowi pytanie co budujecie odpowiedział ---cytuję BURDEL.
Brak tablicy zgłoś do nadzoru budowlanego ;) żart oczywiście, ale masz rację, ze powinna być.
Ja myślałam, że jak na taką małą parafię to wystarczy istniejąca plebania.
Zwłaszcza że Caritas buduje na dawnym placu węglowym to pewnie rehabilitacja tam się przeniesie.
spore wykopy czyżby basen nowy????
Ogrodzenia nie jest w stanie proboszcz wykonać a szarpnął sie na basen- pisze basen bo bardzo głębokie te wykopy
jakbyś chodził do kościoła to byś ne pisał głupot, tylko byś wiedział że budują tam plebanie ...
Jak wielu ludziom, kościół mu nie po drodze.....
Ale z trollowaniem jak najbardziej
Brak tablicy zgłoś do nadzoru budowlanego ;) żart oczywiście, ale masz rację, ze powinna być.
Ja myślałam, że jak na taką małą parafię to wystarczy istniejąca plebania.
Zwłaszcza że Caritas buduje na dawnym placu węglowym to pewnie rehabilitacja tam się przeniesie.
Są pieniądze to się robi! Widocznie parafia bogata i należy się cieszyć ,że mają tyle kasy.