chodzi mi o to jak w myślenicach ludzie będą dostawac.. terminy z max datą ok ale do 45 dni może oznaczać ,że ktoś dostanie po 3 dniach a inny po 10 a jeszcze inny po miesiącu.. dlatego dzielcie sie info -tzn.- kiedy złożone i kiedy przelane zwroty podatku ;-)
PIT można rozliczyć od 15 lutego. Jeszcze nie wszyscy dostali swoje PIT 11. Spokojnie i bez nerwów bo zachowujesz się jakbyś bez tych pieniędzy wbijała zeby do ściany
PIT można rozliczyć od 15 lutego. Jeszcze nie wszyscy dostali swoje PIT 11. Spokojnie i bez nerwów bo zachowujesz się jakbyś bez tych pieniędzy wbijała zeby do ściany
Jakbym widział Bono w agonii "anty PiS". Tylko że jego kamienica niby ceglana... Pozdrawiam ;)
ja jeszcze nie złożyłem i nie mam ciśnienia... czekacie widzę na zwrot jak na zbawienie jak by nie było "szansy doczekać do 1" ludzie trochę luzu... ;-)
co rook mam wrazenie jakby ludzim na chleb brakowalo i czekaja caly rok kiedy zwrot PIT I to glownie Ci co maja 500plus i reszte profitow.ECH..........................
co rook mam wrazenie jakby ludzim na chleb brakowalo i czekaja caly rok kiedy zwrot PIT I to glownie Ci co maja 500plus i reszte profitow.ECH..........................
A co Ci to przeszkadza, to nie Twoja kasa, nie wchodź innym do portfela.
witam -czy ktoś już dostał zwrot Pit? Jestem ciekawa jak szybko to pójdzie w tym roku :-)
https://www.e-pity.pl/zwrot-podatku-pit/
chodzi mi o to jak w myślenicach ludzie będą dostawac.. terminy z max datą ok ale do 45 dni może oznaczać ,że ktoś dostanie po 3 dniach a inny po 10 a jeszcze inny po miesiącu.. dlatego dzielcie sie info -tzn.- kiedy złożone i kiedy przelane zwroty podatku ;-)
hahahaha no zęby to jeszcze nie :-D
Jakbym widział Bono w agonii "anty PiS". Tylko że jego kamienica niby ceglana... Pozdrawiam ;)
otrzymał już ktoś zwrot podatku?
W poniedziałek po południu otrzymałem przelew ze zwrotem nadpłaty podatku
a kiedy złożony był pit???
Ja musiałem 4 złote dopłacić. 400% tego co rok temu XD
no i zaraz lewaki podłapią ile % wzrosły podatki w Polsce XD
Na razie tylko Ty podchwyciłeś :P
Ja dostalam
ja jeszcze nie złożyłem i nie mam ciśnienia... czekacie widzę na zwrot jak na zbawienie jak by nie było "szansy doczekać do 1" ludzie trochę luzu... ;-)
a kiedy złożyłaś?
15 lutego
Ja również, w poniedziałek po południu, ale 2 marca. Zwrot za dzieci + ulga termomodernizacyjna + nadpłacony podatek.
prawicowców podwyzki podatków oczywiście nie dotyczą - centrystów chyba też tylko lewicowcy bedą cierpieć ..... dewiancie
A co Ci to przeszkadza, to nie Twoja kasa, nie wchodź innym do portfela.
Jak tam u was z rozliczeniami czy ktoś kto złożył 22 lutego dostał już zwrot ?
Ja złożyłam 24 .02 i karta dużej rodziny i dalej czekam ...
ja złożyłam 15 luty elektonicznie.... i nic do tej pory...
Ja złożyłam 26.02 i nadal nie ma. Pit przez internet
A kiedy był złożony?