Ostatnie wydarzenia w swiecie zasugerowały bym zadał sobie trudu i zapytał o maseczki w aptekach- Kraków 4 apteki niestety brak
Myślenice 3 apteki też ta sama odpowiedż> Mrówka chyba została ale nie pytałem- przeciwpyłowa
Nawet w sklepach z lakierami zaczyna brakować maseczek jednorazowych, podobno w hurtowniach nie ma i na razie nie będzie, albo kraj tak dobrze przygotowany albo spekulanci wykupili
Ostatnie wydarzenia w swiecie zasugerowały bym zadał sobie trudu i zapytał o maseczki w aptekach- Kraków 4 apteki niestety brak
Myślenice 3 apteki też ta sama odpowiedż> Mrówka chyba została ale nie pytałem- przeciwpyłowa
wyjaśnij w jakim celu? poprawa samopoczucia? że niby zrobiłeś wszystko aby ...... ? bo nie rozumiem celu.
Antywirusowa to hepa, antysmogowa z wymiennym filtrem, ale chirurgiczne? Szalik zawiń na twarz wyjdzie na to samo :-)
maska chirurgiczna bo niema masek dentystycznych - karnawał sie konczy i ide na bal- a valdiemu zycze by podczas jakiegokolwiek zabiegu chirurg go w szaliku diagnozował
Zamiast maseczki chirurgicznej, uszyj z flaneli maseczkę. Będzie po przepraniu wielokrotnego użytku.
Maska chirurgiczna ma chronić pacjenta przed oddechem chirurga, nie odwrotnie.
Więc taka z flaneli spełnia to zadanie.
Chirurgiczna jest po prostu tylko jednorazówką. To taki pampers na usta.
dzisiaj były po dysze w mrówce maski ochronne - ja stosuje maske medyczna i tez sie da kilka dni ja uzywać piorąc ja i potem prasując bardzo gorącym zelazkiem- moze nic to nie daje ale spokojniejszy jestem
Może w sklepie medycznym?
Pytałem niestety brak dwie apteki koło szpitala podobnie
Nawet w sklepach z lakierami zaczyna brakować maseczek jednorazowych, podobno w hurtowniach nie ma i na razie nie będzie, albo kraj tak dobrze przygotowany albo spekulanci wykupili
wyjaśnij w jakim celu? poprawa samopoczucia? że niby zrobiłeś wszystko aby ...... ? bo nie rozumiem celu.
Antywirusowa to hepa, antysmogowa z wymiennym filtrem, ale chirurgiczne? Szalik zawiń na twarz wyjdzie na to samo :-)
tez właśnie zastanawia mnie w jakim celu maska chirurgiczna? :)
w mrówce nie ma maseczek żadnych
maska chirurgiczna bo niema masek dentystycznych - karnawał sie konczy i ide na bal- a valdiemu zycze by podczas jakiegokolwiek zabiegu chirurg go w szaliku diagnozował
do niedawna mieli ze zwykłej gazy :-)
Kreatywnym trzeba być! Jak Adam Słodowy!
Dla Janusza i Grażyny:
I dla bąbelka:
A tu dla Bona i jego alter ego:
W Mrówce są przeciwpyłowe ale dające poczucie bezpieczeństwa.
Polish vodka everi day radzą w USA.
To sposób na koronavirusa
W sklepie chińskim były w sulkowicach ?
w której mrówce? gdzie?
Można zamówić bezpośrednio u producenta, tylko w większej ilości. Sprawdźcie sobie PANATO
Do aptek trafiają maseczki po 2.5
W Sułkowicach już mozna kupić w aptece w bloku ;)
Zamiast maseczki chirurgicznej, uszyj z flaneli maseczkę. Będzie po przepraniu wielokrotnego użytku.
Maska chirurgiczna ma chronić pacjenta przed oddechem chirurga, nie odwrotnie.
Więc taka z flaneli spełnia to zadanie.
Chirurgiczna jest po prostu tylko jednorazówką. To taki pampers na usta.
W sklepie Bicepsik koło Carrefoura miały być dzisiaj maseczki.
Taki tekst wisi na FB
Polecam maseczki kosmetyczne nasączone nano srebrem płyny dezynfekujące z nano srebrem firmy RAYPATH zamówienia zapraszam Teresa tel.604228373
dzisiaj były po dysze w mrówce maski ochronne - ja stosuje maske medyczna i tez sie da kilka dni ja uzywać piorąc ja i potem prasując bardzo gorącym zelazkiem- moze nic to nie daje ale spokojniejszy jestem
Na Rzemieślniczej przed sklepem jest napis maseczki to może jeszcze mają
W Auchan też są
pod tesko w maseczkomacie 10 zeta w janie od strony duzego parkingu maseczki i plyny do dezynfekcji oraz rekawiczki
ktoś wie gdzie dostępne są maseczki ale wielorazowego użytku? bawełniane?