Czy moglibyście podać, które restauracje i bary są otwarte (oczywiście z wydawaniem "na wynos"). Za chwilę zatesknimy za innym niż domowe jedzeniem. Ja już tęsknię. Niestety Indyjska zamknięta:(((
Ja wiem o :
1. Karen Grill Bar
2. Pod Blachą Orientalna .
Jeśli ktoś zechciałby się podzielić informacjami, to będę wdzięczna.
Maciej, też tego trochę nie rozumiem. Pewnie jest sporo osób, które w tych trudnych czasach realizują się kulinarnie w domu, ale jest też sporo, którzy do tej pory korzystali z oferty restauracji ( także obiady dnia). No cóż, ja czekam. Jeśli coś jeszcze o jakichś wiecie, dajcie znać. Niech to też będzie forma wsparcia (forma reklamy wspierajacej).
Czy moglibyście podać, które restauracje i bary są otwarte (oczywiście z wydawaniem "na wynos"). Za chwilę zatesknimy za innym niż domowe jedzeniem. Ja już tęsknię. Niestety Indyjska zamknięta:(((
Ja wiem o :
1. Karen Grill Bar
2. Pod Blachą Orientalna .
Jeśli ktoś zechciałby się podzielić informacjami, to będę wdzięczna.
Które restauracje gotują obiady za darmo dla osób starszych może caritas lub miasto
Otwarta " Latająca Krowa "
Mnie zastanawia kiedy w końcu restaurację wystartują, sam pracuje jako kucharz i nie zapowiada się nawet by szybko to wróciło do normy
Maciej, też tego trochę nie rozumiem. Pewnie jest sporo osób, które w tych trudnych czasach realizują się kulinarnie w domu, ale jest też sporo, którzy do tej pory korzystali z oferty restauracji ( także obiady dnia). No cóż, ja czekam. Jeśli coś jeszcze o jakichś wiecie, dajcie znać. Niech to też będzie forma wsparcia (forma reklamy wspierajacej).
Nie jadam tam ale przejazdem widzę, że Restauracja pod Złotymi Łukami chyba wydaje normalnie posiłki :-)