Będąc z wizytą u znajomych (Floryda), podczas konwersacji na temat "rewitalizacji" płyty rynku dowiedziałem się że kamera która dotychczas transmitowała na żywo widok rynku została wyłączona i do tej pory nie ma aktualizacji na stronie UMIG: https://myslenice.pl/dla-mieszkanca/bezpieczenstwo/widok-z-kamer
Czy ktoś się może orientuje czy i kiedy będzie dostępny widok z nowego rynku na żywo?
biorac to na logike webcamera .pl to taka sama firma prywatna jak airly czyli trzeba wypowiedziec umowe. nie wazne czy czujniki czy kamera, wladza musi byc konsekwentna :)
biorac to na logike webcamera .pl to taka sama firma prywatna jak airly czyli trzeba wypowiedziec umowe. nie wazne czy czujniki czy kamera, wladza musi byc konsekwentna :)
Dzięki za głos w sprawie, niestety nie interesuje mnie polityczny aspekt w tej sprawie. Zadałem pytanie wyłącznie w trosce o znajomych którym podeszły wiek i brak rodziny w Polsce/Myślenicach ogranicza dostęp do rodzimego miasta. Nie byłem obeznany w temacie bo nie korzystam z tego typu usług, Dostałem jedynie informację że kamera przestała działąć.
Będąc z wizytą u znajomych (Floryda), podczas konwersacji na temat "rewitalizacji" płyty rynku dowiedziałem się że kamera która dotychczas transmitowała na żywo widok rynku została wyłączona i do tej pory nie ma aktualizacji na stronie UMIG:
https://myslenice.pl/dla-mieszkanca/bezpieczenstwo/widok-z-kamer
Czy ktoś się może orientuje czy i kiedy będzie dostępny widok z nowego rynku na żywo?
Dzięki za głos w sprawie, niestety nie interesuje mnie polityczny aspekt w tej sprawie. Zadałem pytanie wyłącznie w trosce o znajomych którym podeszły wiek i brak rodziny w Polsce/Myślenicach ogranicza dostęp do rodzimego miasta. Nie byłem obeznany w temacie bo nie korzystam z tego typu usług, Dostałem jedynie informację że kamera przestała działąć.