Nagonka a AstraZeneka, a Pfizer też nie jest doskonały.
Starszy pan którego dobrze znam
miesiąc po pierwszym szczepieniu Pfizerem wylądował na COVID w szpitalu. 3 tygodnie na tlenie. Jest już w domu ale przed choroba sprawny człowiek , chodzi z pomocą balkoniku.
Mój dentysta zaszczepiony dwoma dawkami, przestał przyjmować przez tydzień, ze względu na covid w rodzinie. Po tygodniu zadzwoniono z jego gabinetu przekładając wizytę o kolejny tydzień, ze względu na poważny stan.
miesiąc po pierwszym szczepieniu Pfizerem wylądował na COVID w szpitalu. 3 tygodnie na tlenie. Jest już w domu ale przed choroba sprawny człowiek , chodzi z pomocą balkoniku.
Mój dentysta zaszczepiony dwoma dawkami, przestał przyjmować przez tydzień, ze względu na covid w rodzinie. Po tygodniu zadzwoniono z jego gabinetu przekładając wizytę o kolejny tydzień, ze względu na poważny stan.
Gdzie tu jest odpowiedź na pytanie o miejsce zrobienia testu?
Czy ktoś wie, gdzie w Myślenicach - poza namiotami - można zrobić test PCR na koronawirusa? Płatny lub bezpłatny.
Chyba w Diagnostyce na Jagiellońskiej i w Certusie na Drogowców powinni takie robić.
Niestety, tam nie robią.
A jaki to ma związek z moim pytaniem?
Czyli temat zakończony!
Gdzie tu jest odpowiedź na pytanie o miejsce zrobienia testu?
No, gdzie? Czyli?
"Bardzo dziękuję " za wskazanie mi chociaż jednego miejsca wykonania testu. Już się zarejestrowałam. W Krakowie...
Dobczyce specjalmed, Lubień cardio grupa
Chociaż odpowiedź przyszła po czasie - bardzo za nią dziękuję. Może się jeszcze komuś przyda?
Analiza ul.Słowqckiego?Telefonika?