Może mi ktoś powiedzieć czy dr.Sobieraj dobrze rwie zęby?? czy da się na nfz czy jedyne trzeba prywatnie iść do niego i czy dobrze i bez boleśnie rwie jak na nfz?
DOKTOR SOBIERAJ jest idealnym do usuwania zebow,niema czy prywatnie czy na NFZ ogolnie ZLOTA RACZKA POLECAM :)
Paolodent absolutnie nie polecam. Nie chcę wyciągać na forum tego, co mnie tam spotkało. Był to dla mnie dowód całkowitego lekceważenia pacjenta i uchylanie się od odpowiedzialności za ewidentnie popełnione błędy.
witam czy ktos wie co sie stalo z Natalia Kozlowska ?? gdzie teraz przyjmuje. dzieki tej pani polubilam chodzic do dentysty i wiem ze jest dobra wie co robi. bardzo mi zalezy na niej. prosze o odpowiedz
Witam,
czy ktoś mógłby mnie poinformować jak i gdzie można za darmo (ubezpieczenie) wyciąć ósemki, które są schowane w dziąsłach i ustawione poziomo (90 st. do normalnej pozycji)? I ewentualnie jak długo się czeka?
Nie stać mnie, żeby wywalić kilkaset złotych na wycięcie tych zębów prywatnie, a boli mnie już cała żuchwa od rozpychających się zębów mądrości :(
Proszę o pomoc.
Musisz być raniutko /5-ta rano/ na Ogrodowej, zarejestrować się do dr Sobieraja jako jedna z 9-ciu pierwszych pacjentów. Potem wrócić na czas do kolejki i powodzenia.
DOKTOR SOBIERAJ jest idealnym do usuwania zebow,niema czy prywatnie czy na NFZ ogolnie ZLOTA RACZKA POLECAM :)
Witam wszystkich.
Mam pytanie,podobno na Rzemieslinczej robia biale plomby na fundusz,to dlaczego na Ogrodowej zciagaja po 70 zl za plombe?
A kto robi na Rzemieślniczej te plomby? Ma ktoś może jakiś kontakt?
Czy może ktoś polecić dobrego stomatologa z Myślenic? I czy w m-cach stosowane jest znieczulenie podtlenkiem azotu - gaz rozweselający?
Ona12 w Myślenicach to nie wiem,ale w Rudniku jest gabinet stomatologiczny prywatny gdzie stosują tę metodę znieczulenia.
witam-prosze o opinie na temat osrodka dentystycznego na koncu ulicy Slonecznej
Czy ktoś z Was miał problem z ruchomością zębów stałych u swojego dziecka?
Polecam Panią Makłowicz. Bardzo miła i baaaardzo delikatna.
witam pilnie potrzebuję numer tel. komórkowego do pani makłowicz ma ktoś może???????????????
Co sadzicie na temat gabinetu stomatologicznego Justyny Ryszka-Piotrowskiej?
Nic nie sadzę, bo ja z rodziną leczę zęby w gabinecie pani Makłowicz , ortodonta pani Dudek i polecam!!!!!!
Proszę o opinie o gabinecie PAOLODENT w Wiśniowej
Gdzie opłaca się zrobić scaling i piaskowanie zębów?
Paolodent absolutnie nie polecam. Nie chcę wyciągać na forum tego, co mnie tam spotkało. Był to dla mnie dowód całkowitego lekceważenia pacjenta i uchylanie się od odpowiedzialności za ewidentnie popełnione błędy.
Czy wie ktoś czy jakiś gabinet jest czynny w soboty rano ? Bo strasznie mnie ząb zaczął boleć :(
każdy prywatny
W jakich godzinach przyjmuja na ogrodowej?
Witam
Czy ktoś korzystał z usług "Stanmed" ? Zależy mi na opinii osób ,które korzystały z niej w Myślenicach .
Z góry dziękuję :)
witam czy ktos wie co sie stalo z Natalia Kozlowska ?? gdzie teraz przyjmuje. dzieki tej pani polubilam chodzic do dentysty i wiem ze jest dobra wie co robi. bardzo mi zalezy na niej. prosze o odpowiedz
a cy ktos moglby sie pozielic opinia na temat leczenia zebow u p. ANNY BRYT na Dabrowskiego?
Witam,
czy ktoś mógłby mnie poinformować jak i gdzie można za darmo (ubezpieczenie) wyciąć ósemki, które są schowane w dziąsłach i ustawione poziomo (90 st. do normalnej pozycji)? I ewentualnie jak długo się czeka?
Nie stać mnie, żeby wywalić kilkaset złotych na wycięcie tych zębów prywatnie, a boli mnie już cała żuchwa od rozpychających się zębów mądrości :(
Proszę o pomoc.
Musisz być raniutko /5-ta rano/ na Ogrodowej, zarejestrować się do dr Sobieraja jako jedna z 9-ciu pierwszych pacjentów. Potem wrócić na czas do kolejki i powodzenia.
dziękuję :)
teraz już trzeba się zmieścić w 7-ce podobno ..
Czy ktos sie orientuje ile kosztuje piaskowanie zebow na ul. ogrodowej. Wiem, ze usuwanie kamienia raz na rok bezpłatnie..a piaskowanie?