ja bylem na niepodleglosci, tam niedaleko cukierni dziadkowiec.. w strone lisiej lapki :P i powiem ze bardzo sympatycznie, mila pani troszczy sie o pacjentow (dostalem podwojna dawke znieczulenia [hurra!:D]), niedrogo i fachowo :)
no tak tak chodziło mi o ten wlasnie gabinet za cukiernia dziadkowiec:) czyli nie ma co sie bać ? mozna isc bez obaw?:) skoro piszecie ze fachowa i mila obsluga?:)
a czy tam za cukiernią Dziadkowiec'' trzeba ustalać wcześniej termin czy można tak przyjść i zrobią od razu? może mi ktoś napisać:)proszeeeee:)
Jak już poruszamy temat dentystów to mam do was pytanie, czy usuwaliście kiedyś ząb mądrości tzw ósemkę - i czy orientujecie sie jakie są ceny takiego zabiegu u nas w Myślenicach.Mam ost prolem z lewą górną ósemką, czytałam na wielu forach o takich zabiegach, ale ceny ich są strasznie wygórowane, o 2-3 razy wiecej niz za wyrwanie zwyklego zęba. Czy mozecie polecic jakiegos dentyste,który bierze taniej niz 200 i 300 zł.
Z góry dziekuje za pooc, sprawa jest bardzo pilna, ósemeczka daje mi sie we znaki od kilku dni.
Ósemeczki wyrywa dr.Sobieraj.Możesz przeczytać o nim same pozytywy na tym forum.Przyjmuje na ul.Ogrodowej1.Tel.do przychodni 012 272 06 26.Zadzwoń i zapytaj czy i ile sie tam płaci.
Dr. Cyrk. Bezpłatne usługi stomatologiczne dla samorządowców. Przyjmuje w parku na Zarabiu. tel:666 007 997. Polecam.
;)
Dr Sobieraj świetny ,pełen perfekcjonalizm , kultura osobista , wszystko OK.
[quote]Dr Sobieraj świetny ,pełen perfekcjonalizm , kultura osobista , wszystko OK. [/quote]
I ta pasja w oczach gdy wyrywa zęby :D
tak mnie rano bolal zab ze zjadlem 2 ketonale ;/ ktory dentysta robi bezbolesnie z zebami? :P
witam, a moze mi ktoś napisać jak leczy doktor A.Witkowska?albo pani Makłowicz?i jak duzo kosztuje wizyta?
MAm pytanie odnośnie gabinetu GAMA-DENT w Myślenicach? co sądzicie o tym ze gabinecie, jak tam leczą, dobrzy lekarze są?i ile trzeb miec na wizyte?
Napisz gdzie jest ten dentysta bo nie każdy rozpozna po nazwie ;)
ja bylem na niepodleglosci, tam niedaleko cukierni dziadkowiec.. w strone lisiej lapki :P i powiem ze bardzo sympatycznie, mila pani troszczy sie o pacjentow (dostalem podwojna dawke znieczulenia [hurra!:D]), niedrogo i fachowo :)
pani bodajze nazywa sie Bochenek :)
Tak, p. Bochenek. Też polecam tą dentystke
no tak tak chodziło mi o ten wlasnie gabinet za cukiernia dziadkowiec:) czyli nie ma co sie bać ? mozna isc bez obaw?:) skoro piszecie ze fachowa i mila obsluga?:)
jak najbardziej :)
a czy tam za cukiernią Dziadkowiec'' trzeba ustalać wcześniej termin czy można tak przyjść i zrobią od razu? może mi ktoś napisać:)proszeeeee:)
Trzeba ustalić wcześniej termin, można telefonicznie 012 272 21 63
tak trzeba zadzwonic, jesli to cos pilnego to raczej jeszcze na ten sam dzien Cie wrzuca
OK, ok już wszystko wiem , dzieks:)
sobieraj i dawaj dawaj
poleam gama dent na ul niepodleglosci (kolo cukierni dziadkowca) super lekarki.nic nie boli
kto mi napisze jakie dentystki przyjmują za Dziadkowcem''?
kogo polecacie do założenia aparatu na zęby niekoniecznie z myslenic moze byc ktos z krakowa
kolo dziadkowca dr szlaga witkowska i bochenek (polecam bochenek)
dzieki:)
Również polecam dr Bochenek, chodzę do niej od 3 lat, jestem bardzo zadowolona.
Jak już poruszamy temat dentystów to mam do was pytanie, czy usuwaliście kiedyś ząb mądrości tzw ósemkę - i czy orientujecie sie jakie są ceny takiego zabiegu u nas w Myślenicach.Mam ost prolem z lewą górną ósemką, czytałam na wielu forach o takich zabiegach, ale ceny ich są strasznie wygórowane, o 2-3 razy wiecej niz za wyrwanie zwyklego zęba. Czy mozecie polecic jakiegos dentyste,który bierze taniej niz 200 i 300 zł.
Z góry dziekuje za pooc, sprawa jest bardzo pilna, ósemeczka daje mi sie we znaki od kilku dni.
Ósemeczki wyrywa dr.Sobieraj.Możesz przeczytać o nim same pozytywy na tym forum.Przyjmuje na ul.Ogrodowej1.Tel.do przychodni 012 272 06 26.Zadzwoń i zapytaj czy i ile sie tam płaci.