Kiedy to się skończy, mam nadzieję że łamiący prawo zostaną skazani sprawiedliwymi wyrokami.
Również mam nadzieje, że afera z wypadkiem na zakopiance i niejasnym udziałem w tej sprawie przewodniczącej PO zostanie sprawiedliwe wyjaśniona i wszystkie odpowiedzialne osoby sprawiedliwie nagrodzone wyrokami.
A ja mam nadzieję że te postępowania będą jawne. Chętnie wybiorę się na nie w roli publiczności.
Po mieście krąży nowa anegdota:
Obajtek jak nie może zasnąć to liczy swoje nieruchomości. A Szlachetka liczy ilu Bylicow zatrudnia urząd miasta XD
Również mam nadzieje, że afera z wypadkiem na zakopiance i niejasnym udziałem w tej sprawie przewodniczącej PO zostanie sprawiedliwe wyjaśniona i wszystkie odpowiedzialne osoby sprawiedliwie nagrodzone wyrokami.
A daruś liczy tabletki których zapomniał zażyć XD
A nawet gdyby, to czy zażywanie tabletek jest czymś wstydliwym? Jak można drwić z cudzej choroby? Dno!
Mi się wydaje, że jesteś strasznie zawistny. Zero konkretów, jakichkolwiek informacji popartej wiedzą tylko same docinki...
Nie ma co płakać. 2 kadencje max dla każdego burmistrza. Później się robią kliki.
Szlachetka odbywa na raz cztery kadencje - więc po zakończeniu tej powinien już odejść. Wyrzućmy go na śmietnik historii.
Chyba żonka p. Roberta B. się nie napracowała, skoro głośny chrzest w Jaworniku był :)
A gdzie wylądowała teraz Pani Bylica?? Ktoś ma jakieś info?