Nie wiem, czy to kogoś interesuje ale dziś o 22 w Myślenicach PM2.5 przekroczył normę tylko o 972%.
W związku z tym, chciał bym życzyć wszystkim głosującym na pis rozumu w nowym roku.
Nie wiem, czy to kogoś interesuje ale dziś o 22 w Myślenicach PM2.5 przekroczył normę tylko o 972%.
W związku z tym, chciał bym życzyć wszystkim głosującym na pis rozumu w nowym roku.
Żeby to było takie proste. O ile statystycznie rzeczywiście wśród wyznawców Jarozbawa więcej będzie takich, co mają problem z łączeniem skutków z przyczynami, to jest ich też niestety całkiem sporo wśród innych opcji.
nie przejadła się już wszystkim ta... ekologia na CITO? Cieszy wzrastająca świadomość... ale żebyśmy nie pomarli z zimna... ale za to w czystej atmosferze :-)... easy... easy z tym wszystkim...
Miałem napisać, że o 21:30 padł rekord: PM10 - 994 %, PM2,5 - 2220 %, ale sprawdziłem jeszcze raz i może być gorzej. O 22:30 PM10 - 1094 %, PM2,5 - 2311 %. Nie znalazłem gorszego wyniku w Polsce, zbliżony był w Zarzeczu nad Jeziorem Żywieckim.
Tu się nie ma czym oddychać!
Oglądam TVP a tu : PiS spełnia zobowiązania , PiS się wywiązuje……..
TVP była do wyborów TVP rządową. Teraz jest TVP PiS.
A że bulę składki na TVP, właściwie stałem się członkiem PiS, bo każda składka na TVP zasila kampanię wyborczą PiS .
Właściwe jesteśmy teraz w jednej rodzinie- rodzinie PIS.
Kiedyś była rodzina PZPR .
Budujemy skutecznie tradycję i swoją tożsamość.
Były oficer LWP i obowiązkowy komuch, teść Pisowca Czarneckiego, szkolony w ZSRR, jest dzisiaj
z honorami chowany z wojskiem aniołów ( księży).
Tradycja i budowanie naszej tożsamości z przechrztami
z komuny, to nasza tożsamość i tradycja.
A ci którzy walczyli z komuną, ale szmaciarze walczący też z PiS , to banda nierobów, antychrystów, sługusów Niemiec, wrogów niepodległości i właściwe to nie obywatele, tylko polskojęzyczni mieszkańcy państwa PiS., a ci pseudoartyści Kurdej Szatan, Gajos, Janda……
to co to za artyści, dziady normalne, nie współpracujący z PiS, i jeszcze mający odwagę coś krytycznego o PiS powiedzieć.
Ps. Nie mam nic do Hermaszewskiego, w takich czasach żyliśmy. Ale żyliśmy w nich wszyscy, a nie tylko wybrańcy pis.
Żeby to było takie proste. O ile statystycznie rzeczywiście wśród wyznawców Jarozbawa więcej będzie takich, co mają problem z łączeniem skutków z przyczynami, to jest ich też niestety całkiem sporo wśród innych opcji.
Plebiscyt Eko- hero 2-gie miejsce za działania ekologiczne dla gminy Myślenice 🤣🤣 a wam się normy nie podobają.
Iron Maiden Mam pytanie. Gdzie mieszkasz ? czy to dom czy blok i ile lat mieszkasz.
nie przejadła się już wszystkim ta... ekologia na CITO? Cieszy wzrastająca świadomość... ale żebyśmy nie pomarli z zimna... ale za to w czystej atmosferze :-)... easy... easy z tym wszystkim...
Baliśmy się tego pomiaru, ale wypadamy nieźle.
Nie konkurujemy z kurortami na południe od nas.
Miałem napisać, że o 21:30 padł rekord: PM10 - 994 %, PM2,5 - 2220 %, ale sprawdziłem jeszcze raz i może być gorzej. O 22:30 PM10 - 1094 %, PM2,5 - 2311 %. Nie znalazłem gorszego wyniku w Polsce, zbliżony był w Zarzeczu nad Jeziorem Żywieckim.
Tu się nie ma czym oddychać!
I po co było stawiać czujniki smogu w mieście?
Mieliśmy dobre powietrze i te czujniki zrobiły gnój.
za to w niedzielę najniższy wskaznik w Małopolsce miały Myslenice , Dziś zas ma Miechów
A burmistrz był już tak blisko zlikwidowania problemu, tylko jacyś złośliwcy z powiatu opłacili czujniki.
Nie ma czujników, nie ma smogu.
Nie ma amerykańskiej TVN, są tylko sukcesy rządu.
oba te źródła na szczęście są i wiemy i o smogu i o dziadostwie rządu.
Oglądam TVP a tu : PiS spełnia zobowiązania , PiS się wywiązuje……..
TVP była do wyborów TVP rządową. Teraz jest TVP PiS.
A że bulę składki na TVP, właściwie stałem się członkiem PiS, bo każda składka na TVP zasila kampanię wyborczą PiS .
Właściwe jesteśmy teraz w jednej rodzinie- rodzinie PIS.
Kiedyś była rodzina PZPR .
Budujemy skutecznie tradycję i swoją tożsamość.
Były oficer LWP i obowiązkowy komuch, teść Pisowca Czarneckiego, szkolony w ZSRR, jest dzisiaj
z honorami chowany z wojskiem aniołów ( księży).
Tradycja i budowanie naszej tożsamości z przechrztami
z komuny, to nasza tożsamość i tradycja.
A ci którzy walczyli z komuną, ale szmaciarze walczący też z PiS , to banda nierobów, antychrystów, sługusów Niemiec, wrogów niepodległości i właściwe to nie obywatele, tylko polskojęzyczni mieszkańcy państwa PiS., a ci pseudoartyści Kurdej Szatan, Gajos, Janda……
to co to za artyści, dziady normalne, nie współpracujący z PiS, i jeszcze mający odwagę coś krytycznego o PiS powiedzieć.
Ps. Nie mam nic do Hermaszewskiego, w takich czasach żyliśmy. Ale żyliśmy w nich wszyscy, a nie tylko wybrańcy pis.
*Pisze to jako właściwie , członek PiS.