"Jak podaje dziennik "Polska The Times", najprawdopodobniej decyzja włodarzy niemieckiej stacji RTL przesądziła, że walka Tomasza Adamka z Witalijem Kliczką o mistrzostwo świata WBC wagi ciężkiej nie zostanie, jak to było pierwotnie planowane, pokazana w systemie pay-per-view. Do starcia najlepszego polskiego pięściarza dojdzie 10 września na Stadionie Miejskim we Wrocławiu.
Cena jaką planowano za transmisję PPV, wahała się od 10 do 40 zł. Nawet gdyby zdecydowano się na najniższy wariant, walka by się raczej nie sprzedała dobrze, ponieważ pojedynek będzie transmitowany przez dostępny we wszystkich polskich kablówkach niemiecki kanał RTL. Władze tejże stacji nie zgodziły się zakodować sygnału na Polskę, co z kolei najprawdopodobniej spowodowało, że upadły plany pokazywania u nas tego pojedynku w systemie pay-per-view."
Ostatnie dwie walki braci Kliczko były pokazane na RTL tym z Hotbird'a. Wiem, bo oglądałem. Najlepiej niech ktoś kto zna niemiecki wejdzie na stronę RTL i sprawdzi w programie.
co do lokali dziś odwiedziła mnie policja i powiadomiła że nie można puszczać walki i jej rozpowszechniać w lokalach, tylko szkoda że nie było napisane to w regulaminie cyfry tak czy inaczej oszukują klientów
E tam nie można. Jeśli tylko płacisz abonament RTV na firmę, puszczasz obraz z RTL głos z PPV a na telewizorach umieszczasz kartkę z napisem "Proszę nie oglądać , telewizor przeznaczony dla personelu".
A jeśli ktoś ukradkiem "spojrzy"to przecież nie twoja wina.
Natomiast czystego przekazu z PPV lub platform cyfrowych nie wolno ci rozpowszechniać chyba ze wykupisz licencje.
Czy ktos sie orientuje czy w ktoryms z myslenickich pubow, bedzie mozna ogladnac ta walke na zywo?
pewnie u barana na osiedlu.
dziś walczy?!!!
Satelita ASTRA 19,2E program RTL, za free :))
I po Adamku bedzie...
Adamek jak wygra to na punkty nie ma innej możliwości moim zdaniem
oglądnij se na Polsacie- przesyłasz 40 zł przez wysłanie smsa i oglądasz po polsku ;-)
RTL ma być zakodowany na czas walki :-(
"Jak podaje dziennik "Polska The Times", najprawdopodobniej decyzja włodarzy niemieckiej stacji RTL przesądziła, że walka Tomasza Adamka z Witalijem Kliczką o mistrzostwo świata WBC wagi ciężkiej nie zostanie, jak to było pierwotnie planowane, pokazana w systemie pay-per-view. Do starcia najlepszego polskiego pięściarza dojdzie 10 września na Stadionie Miejskim we Wrocławiu.
Cena jaką planowano za transmisję PPV, wahała się od 10 do 40 zł. Nawet gdyby zdecydowano się na najniższy wariant, walka by się raczej nie sprzedała dobrze, ponieważ pojedynek będzie transmitowany przez dostępny we wszystkich polskich kablówkach niemiecki kanał RTL. Władze tejże stacji nie zgodziły się zakodować sygnału na Polskę, co z kolei najprawdopodobniej spowodowało, że upadły plany pokazywania u nas tego pojedynku w systemie pay-per-view."
Walkę będzie można obejrzeć za darmo z satelity 19,2°E w kanale RTL w jakości SD.
Parametry techniczne:
12,188 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S/QPSK
www.meczyki.pl oraz sopcast
Tu bezpłatnie możecie oglądać mecze piłki nożnej, kosza, siatkę, hokej, boks i inne
a mam pytanie RTL na HB
Częstotliwość: 11.054 MHz
Polaryzacja: H
Symbol rate: 27500
Video PID: 510
Audio PID: 514
SID: 8003
czy to ten sam ci na astra bo nie wiem czy mam antenę przestawiać na walkę czy nie
dzięki
Ostatnie dwie walki braci Kliczko były pokazane na RTL tym z Hotbird'a. Wiem, bo oglądałem. Najlepiej niech ktoś kto zna niemiecki wejdzie na stronę RTL i sprawdzi w programie.
[quote=gość: dwse] a mam pytanie RTL na HB
Częstotliwość: 11.054 MHz
Polaryzacja: H
Symbol rate: 27500
Video PID: 510
Audio PID: 514
SID: 8003
czy to ten sam ci na astra bo nie wiem czy mam antenę przestawiać na walkę czy nie
dzięki [/quote]
To jest ten sam. Masz za darmo waleczkę. Gratulancje.
co do lokali dziś odwiedziła mnie policja i powiadomiła że nie można puszczać walki i jej rozpowszechniać w lokalach, tylko szkoda że nie było napisane to w regulaminie cyfry tak czy inaczej oszukują klientów
na jakiej podstawie zakazuja puszczania walki?
E tam nie można. Jeśli tylko płacisz abonament RTV na firmę, puszczasz obraz z RTL głos z PPV a na telewizorach umieszczasz kartkę z napisem "Proszę nie oglądać , telewizor przeznaczony dla personelu".
A jeśli ktoś ukradkiem "spojrzy"to przecież nie twoja wina.
Natomiast czystego przekazu z PPV lub platform cyfrowych nie wolno ci rozpowszechniać chyba ze wykupisz licencje.
Znalazlem strone gdzie bada nadawac na zywo walke Adamek vs Kliczko http://www.wszystkogratis.pl/pages/boks.html moze sie komus przydac
kliczko to pionek do adamka,adamek tp mistrz-:)
podobno w da grasso można obejrzec walke Adamka
wybieram sie
w pizzeri ines tez jest zaproszenie na gale
w telewizji N idzie normalnie na RTL7 ;>
tu bedzie na pewno
http://pl.justin.tv/directory
http://www.transmisje.info/index.php?option=com_content&view=article&id=220&Itemid=93
http://pl.justin.tv/googletoolbar#/w/1744966688/8