Witam. Słyszałem że planuje się budowę nowej drogi przez Górę Plebańską dochodzącą aż do Sułkowic;
-czy zna ktoś plan zagospodarowania dla tej drogi;
-prze jakie czesci Myślenic będzie ona przechodziła;
-termin rozpoczecia budowy;
Jestem rodowitym Myśleniczaninem (nie Developerem), znalazłem kilka działek w atrakcyjnej cenie ale nie jestem pewny czy nią okażą się ona zonkami i nie będę musiał się jej pozbyć na korzyść Gminy.
Z góry dziękuje za informacje
[quote=trancetek] Witam. Słyszałem że planuje się budowę nowej drogi przez Górę Plebańską dochodzącą aż do Sułkowic;
Jestem rodowitym Myśleniczaninem (nie Developerem), znalazłem kilka działek w atrakcyjnej cenie ale nie jestem pewny czy nią okażą się ona zonkami i nie będę musiał się jej pozbyć na korzyść Gminy.
Z góry dziękuje za informacje [/quote]
To ma być tunel pod Plebańską z dwupasmówką do samych Sułkowic .Planowany przebieg : górniewieś koło Domu Ludowego - Bysina Szklory , Josienica , Sułkowice Rynek . Jest nawet przewidziana opłata za przejazd .Dwie kury i cztyry jojka i kawołek kiełbasy .
Czy ktoś byłby uprzejmy mi powiedzieć jak oglądać tę mapę w powiekszeniu bo jeśli kliknę to owszem wyświetla się pewna część tej mapy w powiększeniu ale nie wiem jak zobaczyć powiększone pozostałe fragmenty.
[quote=trancetek] Czyli będą 2 Drogi? Jedna Od basenu prze Lipke do Sułkowic i z Zakopianki do 3-go maja? [/quote]
no tak to ma być obwodnica, która ominie centrum
Witam. Słyszałem że planuje się budowę nowej drogi przez Górę Plebańską dochodzącą aż do Sułkowic;
Z góry dziękuje za informacje
to się nazywa ryzyko inwestycyjne ;)
ale poważnie nie prościej iść do urzędu niż tutaj bojcyć?
Może i masz parę działek ale nie do kupienia tylko sprzedania i chcesz sobie ceny podbić?
[quote=trancetek] Witam. Słyszałem że planuje się budowę nowej drogi przez Górę Plebańską dochodzącą aż do Sułkowic;
Z góry dziękuje za informacje [/quote]
To ma być tunel pod Plebańską z dwupasmówką do samych Sułkowic .Planowany przebieg : górniewieś koło Domu Ludowego - Bysina Szklory , Josienica , Sułkowice Rynek . Jest nawet przewidziana opłata za przejazd .Dwie kury i cztyry jojka i kawołek kiełbasy .
Do pi%u0119kny Maryjan:DO tych kur i jojek i kielbos jest tez i Świnka Pepa :D
Userman ja nie bojce tylko szukam pomocy mobilnie bo zostałem zmuszony do emigracji żeby ułatwic sobie zycie :)
Czy ktos ma jakies informacje?
Na stronach urzędu gminy myslenice jest albo był do niedawana wystawiony projekt przebiegu tej drogi i wstepny plan zagospodarownia tych terenów
Jakiś link można prosić ?
http://www.plan.myslenice.pl/myslenice_plebanska_gora/
super dziekuje. Czy możesz mi powiedziec czy ta droga jest zaznaczona na tej mapie?
Niestety się nie orientuję. Może ktoś z bliższej okolicy Plebańskiej się wypowie
Jest. Idzie od basenu zaznaczonego na jako duży biały obiekt (po prawej stronie od MW4) patrząc w lewo wzdłuż MW4, MW5, KL1, US1.
Czy ktoś byłby uprzejmy mi powiedzieć jak oglądać tę mapę w powiekszeniu bo jeśli kliknę to owszem wyświetla się pewna część tej mapy w powiększeniu ale nie wiem jak zobaczyć powiększone pozostałe fragmenty.
będą niszczyć takie piękne miejsce?
Najprościej jak się da to ta droga mniej więcej będzie wyglądała tak:
na wysokości 3 Maja 112 będzie rondo
mapka
Jo wam godom nie bydzie zadny drogi bydzie las
Czyli będą 2 Drogi? Jedna Od basenu prze Lipke do Sułkowic i z Zakopianki do 3-go maja?
[quote=trancetek] Czyli będą 2 Drogi? Jedna Od basenu prze Lipke do Sułkowic i z Zakopianki do 3-go maja? [/quote]
no tak to ma być obwodnica, która ominie centrum
aha ok dziękuje!
a słyszeliscie cos na ten temat?
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wyludzil-na-wnuczka-ponad-200-tys-zl-wpadl-w-malopolsce,nId,421242