Forum » Myślenice

Mechanik od automatów

• Jerzy Figlewicz 24 kwi

Witam. Poszukuję dobrego mechanika samochodowego który zna się na samochodach z automatyczną skrzynią biegów, Myślenice i okolice .

• 24 kwi

Nie ma takich

2 Cytuj
  • baron nk klasa 24 kwi

spróbuj zadzwonić lub podjechać do pana nalepy na przeciw nowego jazu lub na 3 go maja rekiny mechaniki

1 1 Cytuj
  • 24 kwi

Servis automatycznych skrzyń biegów robi w Jaworniku 4GEAR.

4 2 Cytuj
  • 22 godz.

Nie no " kierowco " tym " na 3 go maja rekiny mechaniki " to nawet starego rowera bym nie dał do naprawy bo zepsuli by go więcej .

4 Cytuj
  • baron nk klasa 6 godz.

koewin mi 3 lata temu zrobili pod igle i narazie wszystko hula nawet mi mniej slychac to jak tobie zrobili zle to musisz miec pecha pozdrowionka wszystkim

2 Cytuj
  • baron nk klasa 6 godz.

mialo byc : korwin : przepraszam za literowke

• 6 godz.

podstawą jest dobra diagnoza żebyś niepotrzebnie nie szedł w koszta, czy to sama skrzynia ? np. brak lub nie wymieniony olej, czy sterowanie ? itd itd koło się trochę zamyka bo masz Jawornik,, Sentyrz lub dowolnie losowo lub na podstawie jakiejś opinii wybrany inny w Krakowie, dalej Białka Liptak, dalej Bartkowa Posadowa i mieć nadzieję że uczciwie ktoś zdiagnozuje i naprawi ? Do tych co wymieniłem najczęściej trafiają pacjenci z uszkodzonym automatem z naszych okolic. Nie napisałeś nic jaka to skrzynia i jakie objawy. ?

1 Cytuj

Odpowiedz