Forum » Myślenice

czy burmistrz zakłada sekcję Darta?

• 26 paź

W mediach społecznościowych burmistrz Myślenic zachęca do aktywnego spędzania wolnego czasu poprzez grę w Darta. Jest to dyscyplina grana w barach, przy kufelku piwka, która polega na rzucaniu strzałkami w tarczę.

Media to skomentowały inaczej gdyż zamiast ustalonej punktacji na tarczy była przyczepiona flaga niemiecka.

""Międzynarodowy skandal" na konwencji PiS. Burmistrz Myślenic celował w planszę z flagą Niemiec

oprac. Karolina Trela
    26 października 2025, 18:24

Spore emocje wywołało nagranie z burmistrzem Myślenic Jarosławem Szlachetką, który w trakcie konwencji PiS celuje lotką w tarczę z flagą Niemiec. "To nie tylko niezręczność - to międzynarodowy skandal, który może rzutować na wizerunek miasta i jego relacje z partnerem zza zachodniej granicy" - stwierdziło Społeczeństwo Obywatelskie Myślenic.'

Zniechęcam do dyskusji

17 2 Cytuj
  • 26 paź

Mam nadzieje że jutro burmiś zrezygnuje z partnerstwa z miastem Lüdenscheid.

11 3 Cytuj
  • Janek Sal 26 paź

Najlepiej zeby zrezygnował z bycia burmistrzem - Myślenice - WSTYD

19 3 Cytuj
  • 26 paź
    niewierzacy napisał/a:

W mediach społecznościowych burmistrz Myślenic zachęca do aktywnego spędzania wolnego czasu poprzez grę w Darta. Jest to dyscyplina grana w barach, przy kufelku piwka, która polega na rzucaniu strzałkami w tarczę.

Media to skomentowały inaczej gdyż zamiast ustalonej punktacji na tarczy była przyczepiona flaga niemiecka.

""Międzynarodowy skandal" na konwencji PiS. Burmistrz Myślenic celował w planszę z flagą Niemiec

oprac. Karolina Trela
    26 października 2025, 18:24

Spore emocje wywołało nagranie z burmistrzem Myślenic Jarosławem Szlachetką, który w trakcie konwencji PiS celuje lotką w tarczę z flagą Niemiec. "To nie tylko niezręczność - to międzynarodowy skandal, który może rzutować na wizerunek miasta i jego relacje z partnerem zza zachodniej granicy" - stwierdziło Społeczeństwo Obywatelskie Myślenic.'

Zniechęcam do dyskusji

Skąd ta informacja?

1 2 Cytuj
  • 26 paź
    Dyr_Jar napisał/a:

Skąd ta informacja?

Dobra, już nalazłem. Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby prawidłowo określić takie postepowanie.

16 2 Cytuj
  • 26 paź

Nawalili się i mogli celować nawet do Trumpa.

7 2 Cytuj
  • 27 paź

[cytat=Prawicowiec] A telewizja republika milczy że coś takiego miało miejsce .

5 1 Cytuj
  • 27 paź

Cytat "[cytat=Prawicowiec] A telewizja republika milczy że coś takiego miało miejsce"

Mając możliwość obserwowania przedsięwzięć i poczynań tej tv za w pełni słuszne = wg mnie - uznać należy, iż NIE JEST to wcale "dom wolnego słowa" ale "DOM JEDNOSTRONNEGO WIDZENIA ŚWIATA" !

7 2 Cytuj
  • 27 paź
    s1958 napisał/a:

Cytat "[cytat=Prawicowiec] A telewizja republika milczy że coś takiego miało miejsce"

Mając możliwość obserwowania przedsięwzięć i poczynań tej tv za w pełni słuszne = wg mnie - uznać należy, iż NIE JEST to wcale "dom wolnego słowa" ale "DOM JEDNOSTRONNEGO WIDZENIA ŚWIATA" !

A kto to gówno wołające o pieniądze, ogląda ?

To jakbym żył z busa, a nowy mieli by mi kupić pasażerowie.

4 3 Cytuj

Odpowiedz