Dziwi mnie nieco rozmach z jakim dokonuje się przebudowy stadionu KS Dalin. Czyżby aspiracje tej drużyny sięgały I ligi bądź może nawet ekstraklasy. A może są inne wizje funkcjonowania tego obiektu?/ Czy może ktoś coś??
Dziwi mnie nieco rozmach z jakim dokonuje się przebudowy stadionu KS Dalin. Czyżby aspiracje tej drużyny sięgały I ligi bądź może nawet ekstraklasy. A może są inne wizje funkcjonowania tego obiektu?/ Czy może ktoś coś??
Co to za troll komentarz? Myślałom, że ślizgawka wodna za 18 banieczek jasno pokazuje, że pitos to się oknami ratusza wysypuje i z nudów wymyślamy wydatki...
Nie.
Aspiracje są od lat te same.
Ale w związku z zakazem sprzedaży alkoholu w porze prokreacji, spodziewany jest ogromny przyrost demograficzny w mieście.
Ten przyrost trzeba gdzieś gromadzić
i Dalin Arena ma temu służyć.
Koncerty , pokazy, widowiska, a czasem mecze.
wczoraj widziałem wycięte drzewa, które dawały cień kibicom.
wycięte w pdziu w rynku i teraz na zmienianym boisku Dalinu. ech :(
stan budowy i pogoda nie rokują, że termin zostanie utrzymany
Co to za troll komentarz? Myślałom, że ślizgawka wodna za 18 banieczek jasno pokazuje, że pitos to się oknami ratusza wysypuje i z nudów wymyślamy wydatki...
A kiedy ma być on otwarty?
^ Wg zapisów w aneksie do umowy, termin zakończenia budowy stadionu, to luty 2026 r.
Nie.
Aspiracje są od lat te same.
Ale w związku z zakazem sprzedaży alkoholu w porze prokreacji, spodziewany jest ogromny przyrost demograficzny w mieście.
Ten przyrost trzeba gdzieś gromadzić
i Dalin Arena ma temu służyć.
Koncerty , pokazy, widowiska, a czasem mecze.
Na prokreacje kazda pora jest dobra - niekoniecznie po 22 .
Warunek - wiek do 40 lat dla kobiety oraz sprawczosć meskiego sprzetu .
Na trzeźwo spać się nie chce, to się szuka przyjemnych zamienników.
wczoraj widziałem wycięte drzewa, które dawały cień kibicom.
wycięte w pdziu w rynku i teraz na zmienianym boisku Dalinu. ech :(
stan budowy i pogoda nie rokują, że termin zostanie utrzymany