Forum » Myślenice

Naprawa wiązki haka holowniczego

• 20 godz.

Gdzie mógłbym zlecić w Myślenicach (lub okolicach) naprawę wiązki haka? Tester gniazda pokazuje, że działa tylko stałe zasilanie +12 V a nie działają kierunkowskazy i światła stop.
    Ponieważ samochod potrzebny mi jest na co dzień, chciałbym całą akcję przeprowadzić w następujący sposób:
    - przygotowuję samochód tak, żeby był swobodny dostęp do wiązki i modułu
    - przyjeżdżam do (no właśnie - elektryka?), który mierzy, co trzeba i stawia diagnozę
    - ja albo on kupujemy potrzebne części
    - przyjeżdżam jeszcze raz na montaż
    Niestety, jedyny moment, kiedy mogę zostawić samochód w warsztacie, to z piątku na sobotę.

1 Cytuj
  • 13 godz.
    okiurm napisał/a:

Gdzie mógłbym zlecić w Myślenicach (lub okolicach) naprawę wiązki haka? Tester gniazda pokazuje, że działa tylko stałe zasilanie +12 V a nie działają kierunkowskazy i światła stop.
    Ponieważ samochod potrzebny mi jest na co dzień, chciałbym całą akcję przeprowadzić w następujący sposób:
    - przygotowuję samochód tak, żeby był swobodny dostęp do wiązki i modułu
    - przyjeżdżam do (no właśnie - elektryka?), który mierzy, co trzeba i stawia diagnozę
    - ja albo on kupujemy potrzebne części
    - przyjeżdżam jeszcze raz na montaż
    Niestety, jedyny moment, kiedy mogę zostawić samochód w warsztacie, to z piątku na sobotę.

I na co liczysz tym postem, że elektrycy przeczytają i złożą ci oferty?
    Na to bym nie liczył.

1 Cytuj
  • 7 godz.

Przecież to do ogarnięcia przez srednio zaawansowanego kierowce , a pozycyjne masz? Jakie auto ? czy podzielone pozycyjne czy jak dawniej jeden obwód? przeciwmgłowe ? Piszesz ze tylko kierunkowskaz i stop nie działa . do ogarnięcia

Odpowiedz