Czyżby jakaś blokada na pozytywne tematy?:-)
OK,drugie podejście...
A więc jest to topik gdzie piszemy tylko pozytywnie, gdzie nie marudzimy i nie narzekamy na wszytko i wszystkich. Taki po prostu temat (dla odmiany) pozytywny!Pozytywna energia, pozytywne emocje, pozytywni ludzie...
To co,spróbujemy?:-)
Mrozy kiedyś się skończą, będzie rozkosznie cudowna wiosna, znów zaczną śpiewać ptaki, zakwitną kwiaty. Znów posadzę sobie jarzynki i będę mogła podziwić ich wzrost. Zaprojektuję resztę ogrodu i obsadzę nowymi roślinami. Potem będę tam wypoczywać:)
Teraz mogę siedząc w ciepłym pokoju przy dobrej kawce słuchać muzyczki i oglądać album ze zdjęciami:)
Jak już będzie ciepło na dworze, to będę chodzić nad Rabę i czytać ostatnio zakupione książki:)
W sezonie wiosenno-letnim będę częściej spotykać się ze znajomymi, chodzić na spacery, jeździć na wycieczki i spać pod namiotem:)
Życie jest tak piękne, że szkoda czasu na narzekanie. Można tyle zrobić i tak wiele doświadczyć. Każdy dzień ma inny smak:) Nawet ten mroźno-ostry jest jednym z wielu, z których zbudowane jest nasze istnienie pod niebem pełnym cudów:)
[quote=Malgorzata___] Gucio znalazł wymarzony dom :) [/quote]
Są jeszcze tacy ludzie... nie chce się wierzyć:) Tyle energii żeby czynić dobro:)
Ja dziś zrobiłem kolejne udane kroki w kierunku inż.Niby nic ale zawsze to coś w mojej małej przestrzeni:)
*****czyło sie komuśsss
wtf?
Mróz załatwi robactwo, to jest pozytywne, ok
Załatwi też wiele roślin w moim ogródku, to już nie jest fajne, ale coś za coś! To nie jest ok!
Czyżby jakaś blokada na pozytywne tematy?:-)
OK,drugie podejście...
A więc jest to topik gdzie piszemy tylko pozytywnie, gdzie nie marudzimy i nie narzekamy na wszytko i wszystkich. Taki po prostu temat (dla odmiany) pozytywny!Pozytywna energia, pozytywne emocje, pozytywni ludzie...
To co,spróbujemy?:-)
byłam dziś na łyżwach na Rabie... fajnie było :)
Ale na jazie pięknie wyglądają te nasze wodospady :)
WYGROŁEH W LOTTO 10 MYLONOW TEROZKI BEDZIE POZYTYWNIE HAY
JOG SE PRZYPOMNE KAJ KUPONA POSIOŁ
grj- w ktorym miejscu na rabie na łyżwach śmigałaś. Też mam straszną ochotę
dzień coraz dłuższy...
DOKŁADNIE
To jest 33 dzień roku
Do końca pozostało 333 dni
2 luty 2112
kawałeczek za mostem :)
"Pozytywnego, coś pozytywnego coś..."
http://www.youtube.com/watch?v=8Ar6lZkFAGo
Coś pozytywnego:)
Dziś widziałam magicznie piękny wschód słońca:)
Mrozy kiedyś się skończą, będzie rozkosznie cudowna wiosna, znów zaczną śpiewać ptaki, zakwitną kwiaty. Znów posadzę sobie jarzynki i będę mogła podziwić ich wzrost. Zaprojektuję resztę ogrodu i obsadzę nowymi roślinami. Potem będę tam wypoczywać:)
Teraz mogę siedząc w ciepłym pokoju przy dobrej kawce słuchać muzyczki i oglądać album ze zdjęciami:)
Jak już będzie ciepło na dworze, to będę chodzić nad Rabę i czytać ostatnio zakupione książki:)
W sezonie wiosenno-letnim będę częściej spotykać się ze znajomymi, chodzić na spacery, jeździć na wycieczki i spać pod namiotem:)
Życie jest tak piękne, że szkoda czasu na narzekanie. Można tyle zrobić i tak wiele doświadczyć. Każdy dzień ma inny smak:) Nawet ten mroźno-ostry jest jednym z wielu, z których zbudowane jest nasze istnienie pod niebem pełnym cudów:)
http://www.youtube.com/watch?v=rA1E3Ok1PvM
http://www.youtube.com/watch?v=LDPyOzstbgw&NR=1
A ja napiszę z grubej rury: noce są coraz krótsze!
Wygląda na to, że nie zalogowany użytkownik założył temat --> sytuacja bez precedensu;-).
Ach Luna, prawie wszystkim się to marzy, lecz mało kto potrafi tak rozbudzić apetyt na wiosnę.
Oby się stało, jak najrychlej:-)
Mam nowy akumulator :):):)
Małgosiu czyli już nie będziesz mieć kłopotów z odpalaniem swego wozu gratuluję w końcu;)
Ten topic ma najlesze "wejście" ze wszystkich, hihihih
najpierw ocenzurowane słówka, potem adz o robactwie, po prostu the best :-D
weekend
[quote=gość: kolo] Małgosiu czyli już nie będziesz mieć kłopotów z odpalaniem swego wozu gratuluję w końcu;) [/quote]
Tak jest :)
No tak pozytyw o którym zapomniałam a frywolny mi przypomniał ;) - weekend przedłużony mam :)
bedzie cieplej................
Gucio znalazł wymarzony dom :)
swietnie. uratowalas mu zycie
Są jeszcze tacy ludzie... nie chce się wierzyć:) Tyle energii żeby czynić dobro:)
Ja dziś zrobiłem kolejne udane kroki w kierunku inż.Niby nic ale zawsze to coś w mojej małej przestrzeni:)