Próbowałem kupić dystanse jakieś 2 lata temu... Niestety były robione tylko na zamówienie i trzeba było trochę na nie czekać... kupiłem na allegro, wyszło taniej i szybciej
w myślenicach krzykają nawet po 80 zł za komplet pierscieni (plastikowe) kupiłem na allegro od PANA z BYSTREJ KOŁO JORDANOWA za 16 zł odebrałem osobiście przy okazji ,a co do rozmiarów to nigdzie w myśleniach takich nie mieli a ona miał od reki .
WITAM GDZIE W MYŚLENICACH MOŻNA DOTOCZYĆ DYSTANSE DO FELG
LUB KUPIC GOTOWE MOGA TEZ BYC PLASTIKOWE PIERSCIENIE CENTRUJACE
Za mleczarnią, jak jedziesz prosto tą ulicą, jest jakiś zakład tam ze sprzętami do samochodów.
Pewna nie jestem, ale może tam coś będzie.
Na ulicy ujejskiego (dolne przedmieście) jest tokarz.Przy siatce ma małą tabliczkę "toczenie"
u Kęska w Krzyszkowicach
dzieki za info
Warto spróbować zapytać w ZSTE na Żeromskiego w Myślenicach
Próbowałem kupić dystanse jakieś 2 lata temu... Niestety były robione tylko na zamówienie i trzeba było trochę na nie czekać... kupiłem na allegro, wyszło taniej i szybciej
Na zarabiu Uliczka wcześniej niż na chełm po prawej stronie dom nie pamętam czy ma szyldzik.
A jakie potrzebujesz? Bo mam do sprzedania z rozstawem śrub 4x100 2 szt. 10mm i 2szt. 20mm
w myślenicach krzykają nawet po 80 zł za komplet pierscieni (plastikowe) kupiłem na allegro od PANA z BYSTREJ KOŁO JORDANOWA za 16 zł odebrałem osobiście przy okazji ,a co do rozmiarów to nigdzie w myśleniach takich nie mieli a ona miał od reki .