Centrum Psychoterapii w Myślenicach. Tam są psycholodzy i psychiatrzy nie tylko od uzależnień. Na prawdę warto tam iść. Mają umowę z NFZ. Jest to na Osiedlu w bloku za sklepem Kefirek.
[quote=gość: Julka] Centrum Psychoterapii w Myślenicach. Tam są psycholodzy i psychiatrzy nie tylko od uzależnień. Na prawdę warto tam iść. Mają umowę z NFZ. Jest to na Osiedlu w bloku za sklepem Kefirek. [/quote]
też polecam gabinet w domu rzemiosła za placem zabaw przy bloku nr 1. chodziłam tam na terapię w ubiegłym roku i jestem zadowolona. dzięki temu poradziłam sobie z trudnymi problemami i uwierzyłam, że mogę coś osiągnąć. przed terapią wydawało mi się, że nic dobrego mnie już nie spotka http://www.busola.net.pl/gabinet-psychoterapii-myslenice.html
Ludzie ale to nie chodzi o to żeby polecać placówkę a konkretnego psychologa.
Psycholog psychologowi nie równy a w takiej placówce są lepsi i gorsi psychologowie.Mam wrażenie ze tutaj znowu ktoś sobie robi reklamę
Psycholog psychologowi nie równy a w takiej placówce są lepsi i gorsi psychologowie.Mam wrażenie ze tutaj znowu ktoś sobie robi reklamę
Jeśli chodzi o konkretnego psychologa- to tylko Kraków- potwierdzam z autopsji
witam szukam dobrego psychiatry w Myslenicach .Miałam klika wizyt u Rutkowskiej wuzyty u niej bywały tylko po to aby zmienic lek i wypisac recepte prawie mnie nie słuchala .Lecze sie u niej na depresje i nerwice i tak naprawde nic mi nie pomogła. Pozdrawiam
jeżeli chodzi o dobrych terapeutów oraz lekarzy to polecam centrum psychoterapii przy sklepie kefirek na osiedlu. moja mama chodzi do lekarza, z którego jest bardzo zadowolona - poświęca jej czas, co w przypadku lekarzy jest mało spotykane. natomiast ja od paru miesięcy uczęszczam na terapię i również jestem zadowolona. z tego co się orientuję to przyjmują również dzieci
Niestety ja osobiście pani Badeńskiej nie mogę polecić. Zostałam potraktowana bardzo przedmiotowo i zastanawiam się, czy aby ta pani nie powinna sama podjąć terapii własnej.
psycholog Barbara Szczukin Centrum psychoterapii, miałam już do czynienia z kilkoma ale dopiero pierwsza wizyta z Panią Barbarą uświadomiła mi tak naprawdę gdzie jestem i z jakim problemem przychodzę. Teraz wiem już na pewno, że nie zmienię. Tym bardziej że wreszcie 'zaczynam stawać na nogi'.
Jest możliwość wizyt bezpłatnych, w ramach nfz... na początku musiałam trochę poczekać aż zwolniło się miejsce ale warto było. Trzeba pójść tam osobiście i wpisać się na listę osób czekających na takowe świadczenie. Panie w rejestracji wytłumaczą wszystko bardzo dokładnie.
Ja znalazłam dobrego terapeutę on-line pana Michała Matyjaszkiewicza. Jak dotąd terapia u niego jest najskuteczniejsza z tych, które stosowałam. Czuję się dużo spokojniejsza mimo sytuacji w jakiej się teraz znaleźliśmy
Ja znalazłam dobrego terapeutę on-line pana Michała Matyjaszkiewicza. Jak dotąd terapia u niego jest najskuteczniejsza z tych, które stosowałam. Czuję się dużo spokojniejsza mimo sytuacji w jakiej się teraz znaleźliśmy
Witam . Nie chodzi mi o terapeutę uzależnień , tylko o osobę do której będę mogla przyjść ze swoimi rozterkami . To ważne , Kogo możecie mi polecić ??
Centrum Psychoterapii w Myślenicach. Tam są psycholodzy i psychiatrzy nie tylko od uzależnień. Na prawdę warto tam iść. Mają umowę z NFZ. Jest to na Osiedlu w bloku za sklepem Kefirek.
[quote=gość: Julka] Centrum Psychoterapii w Myślenicach. Tam są psycholodzy i psychiatrzy nie tylko od uzależnień. Na prawdę warto tam iść. Mają umowę z NFZ. Jest to na Osiedlu w bloku za sklepem Kefirek. [/quote]
dziekuje ci bardzo za informację
Polecam gabinet na osiedlu w budynku Domu Rzemiosła na piętrze. Znajoma tam chodziła i mówiła że bardzo jej to pomogło.
pozdrawiam
Tu masz linka do nich. Znajdziesz tam telefony i nazwiska psychoterapeutów; http://www.centrum.psychoterapii.pl/cp/
też polecam gabinet w domu rzemiosła za placem zabaw przy bloku nr 1. chodziłam tam na terapię w ubiegłym roku i jestem zadowolona. dzięki temu poradziłam sobie z trudnymi problemami i uwierzyłam, że mogę coś osiągnąć. przed terapią wydawało mi się, że nic dobrego mnie już nie spotka
http://www.busola.net.pl/gabinet-psychoterapii-myslenice.html
Jeśli chodzi o konkretnego psychologa- to tylko Kraków- potwierdzam z autopsji
Elżbieta Kęsek-Budziarz ul. os. Centrum E 19 /21
Kraków pomogła mojej serdecznej przyjaciółce tylko że prywatnia
witam szukam dobrego psychiatry w Myslenicach .Miałam klika wizyt u Rutkowskiej wuzyty u niej bywały tylko po to aby zmienic lek i wypisac recepte prawie mnie nie słuchala .Lecze sie u niej na depresje i nerwice i tak naprawde nic mi nie pomogła. Pozdrawiam
jeżeli chodzi o dobrych terapeutów oraz lekarzy to polecam centrum psychoterapii przy sklepie kefirek na osiedlu. moja mama chodzi do lekarza, z którego jest bardzo zadowolona - poświęca jej czas, co w przypadku lekarzy jest mało spotykane. natomiast ja od paru miesięcy uczęszczam na terapię i również jestem zadowolona. z tego co się orientuję to przyjmują również dzieci
ja chodziłam na ul.Słowackiego 40a do pani Elizy Pudełko
Kto poleci dobrego psychologa z Myślenic ? Ale nie placówkę a konkretnego psychologa ?
czy ktoś wie w jakich dniach i godz przyjmuje Pani doktor Rutkowska?
[quote=gość: ssssss] czy ktoś wie w jakich dniach i godz przyjmuje Pani doktor Rutkowska? [/quote]
Witam,chciałabym uzyskać namiar na dobrego psychologa w Myślenicach,chodzi mi o konkretne nazwisko,a nie cała placówkę,prosze o pomoc,pozdrawiam.
Katarzyna Badeńska
Niestety ja osobiście pani Badeńskiej nie mogę polecić. Zostałam potraktowana bardzo przedmiotowo i zastanawiam się, czy aby ta pani nie powinna sama podjąć terapii własnej.
psycholog Barbara Szczukin Centrum psychoterapii, miałam już do czynienia z kilkoma ale dopiero pierwsza wizyta z Panią Barbarą uświadomiła mi tak naprawdę gdzie jestem i z jakim problemem przychodzę. Teraz wiem już na pewno, że nie zmienię. Tym bardziej że wreszcie 'zaczynam stawać na nogi'.
Bardzo dziękuję,gdzie znajduje się to Centrum Psychoterapii,i czy płacisz za wizyty,to dla mnie ważne?pozdrawiam
Jest możliwość wizyt bezpłatnych, w ramach nfz... na początku musiałam trochę poczekać aż zwolniło się miejsce ale warto było. Trzeba pójść tam osobiście i wpisać się na listę osób czekających na takowe świadczenie. Panie w rejestracji wytłumaczą wszystko bardzo dokładnie.
pozdrawiam
Dziękuję bardzo.Trafiłam do p.Tomka,na razie jest ok.tylko odpłatnie :/
Ważna informacja:
Powiat myślenicki: rusza kolejna edycja "Tygodnia pomocy osobom pokrzywdzonym przestępstwem"
http://myslenice.policja.gov.pl/index.php?str=aktualnosci/2013/02/tydzien
"Tydzień Pomocy Psychologicznej - bezpłatne konsultacje psychologiczne"
http://wydarzenia.miasto-info.pl/2555,tydzien-pomocy-psychologicznej-bezplatne-konsultacje-psychologiczne.html
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-myslenicki/1262609-jak-sobie-pomoc-czasem-wystarczy-przyjsc-na-dyzur.html
http://pcpr.myslenicki.pl/oik
To chodź nadal i pozdrów Go od nas