Widać, jak ludzie czytają ze zrozumieniem pytania ?! :|
"Czy jest gdzieś w CENTRUM Myślenic sala konferencyjna"
- w Hotelu Blac &White - ładne centrum miasta
- Euforia - a to kolejne skrajne centrum Myślenice
- w Hotelu pod Dębami - nie wiedziałem, że tutaj też myślenice!!!
Według mnie to w MOKiS'ie jest sala konferencyjna!!!
Wiesz, jak nie ma nic w centrum, to można napisać - NIE MA - i tyle :]
A co do Paco - może i by się zmieściło... poupycha i będzie, ale ten smród od kibla jest nie do wytrzymania.... :( nie wiem czy ludzie by nie pouciekali po 10 minutach...
W ZSTE im. Mikołaja Reja jest spora świetlica z dużym telewizorem i rzutnikiem, można ją wykorzystać jako sale konferencyjną, ale to musiałbyś się dogadać z dyrektorem.
Jako zaplecze strefy Krakowskiej aż się prosi o sale konferencyjną, zyskuje się nie tylko klienta np. z branży medycznej ale promocje miasta, szkoły, MDK to nie ta półka może kiedyś powstanie hotel na Zarabiu z wielką salą konferencyjną np. do obsługi Wiślaków?
nad carefourrem (2 piętro) jest sala do wynajęcia 77m cena 30zł za godzine do negocjacji taką odpowiedź uzyskałam jak sama szukałam sali pod szkolenie.
Hotel Grand Chotowa SPA :)
Super sale i na konferencje i na szkolenia
Czytasz w ogóle gdzie wrzucasz tę beznadziejną reklamę czy tak wklejasz gdzie popadnie? Bo mnie to wygląda na drugie i wbrew pozorom takie coś nie zachęca.
Czy jest gdzieś w centrum Myślenic sala konferencyjna, którą można wynająć ?
Zależy, jaka dużą salę potrzebujesz? Możesz spróbować w GS Niwa na Kazimierza Wielkiego. Oni mają dużą salę.
w Hotelu pod Dębami jest sala konferencyjna
Euforia
W Hotelu Blac &White jest kameralna na 60-70 osob
Widać, jak ludzie czytają ze zrozumieniem pytania ?! :|
"Czy jest gdzieś w CENTRUM Myślenic sala konferencyjna"
- w Hotelu Blac &White - ładne centrum miasta
- Euforia - a to kolejne skrajne centrum Myślenice
- w Hotelu pod Dębami - nie wiedziałem, że tutaj też myślenice!!!
Według mnie to w MOKiS'ie jest sala konferencyjna!!!
..taa UMIG :)
Ozorek, to gdzie chcesz pomieścić powiedzmy 70 osób. W Paco?
Wiesz, jak nie ma nic w centrum, to można napisać - NIE MA - i tyle :]
A co do Paco - może i by się zmieściło... poupycha i będzie, ale ten smród od kibla jest nie do wytrzymania.... :( nie wiem czy ludzie by nie pouciekali po 10 minutach...
W ZSTE im. Mikołaja Reja jest spora świetlica z dużym telewizorem i rzutnikiem, można ją wykorzystać jako sale konferencyjną, ale to musiałbyś się dogadać z dyrektorem.
My mieliśmy w agro-gościńcu w Jasienicy
plusem jest to że mają pokoje i jest to w cichym miejscu
Na Zarabiu "u Tytusa" jest duża sala klimatyzowana, oraz mała sala konferencyjna na ok 30-40 osób.
Ja skorzystałem z oferty Hotelu Black&White, którą umieścili na zakupach grupowych dla firm, sala w samym centrum i niedrogo
Jako zaplecze strefy Krakowskiej aż się prosi o sale konferencyjną, zyskuje się nie tylko klienta np. z branży medycznej ale promocje miasta, szkoły, MDK to nie ta półka może kiedyś powstanie hotel na Zarabiu z wielką salą konferencyjną np. do obsługi Wiślaków?
nad carefourrem (2 piętro) jest sala do wynajęcia 77m cena 30zł za godzine do negocjacji taką odpowiedź uzyskałam jak sama szukałam sali pod szkolenie.
Nowy budynek Miejskiej Biblioteki Publicznej na Mickiewicza ma salę konferencyjną, chyba dość reprezentacyjną nawet, ale czy wynajmują to nie wiem.
Hotel Grand Chotowa SPA :)
Super sale i na konferencje i na szkolenia
Czytasz w ogóle gdzie wrzucasz tę beznadziejną reklamę czy tak wklejasz gdzie popadnie? Bo mnie to wygląda na drugie i wbrew pozorom takie coś nie zachęca.