Ciekawe, czy w tym pięknym gmachu ze szkła i cegły bedą jakieś nowości???
Czy może tych kilka starych książek zagubi się w nowych i pachnących przestrzeniach?
Czy ktoś może posiada jakiekolwiek informacje na temat otwarcia nowej biblioteki miejskiej tam w budynku obok MDK-u ? Bo wszędzie są informacje, że w maju.. a ktoś może wie dokładnie kiedy ? Nie ukrywam - odczuwam jej brak..
Masz zamiar zaśmiecić całe forum swoją tęsknotą za biblioteką? Załóż jeszcze z pięć tematów z tym samym pytaniem.
Ale gratuluję, jesteś chyba pierwszym forumowiczem zakładającym jeden temat trzy razy.
Szczyt głupoty.
wie ktoś może czy biblioteka jest już czynna ponieważ nie mogę nigdzie znaleźc informacji na ten temat,a nie chcę niepotrzebnie taszczyc książek i chodzic z nimi po sklepach.
Witam.Czy wie ktoś może czy nowa biblioteka jest już czynna?
podobno dopiero od maja tak pisalo na plakatach
o a to szkoda:(
Ciekawe, czy w tym pięknym gmachu ze szkła i cegły bedą jakieś nowości???
Czy może tych kilka starych książek zagubi się w nowych i pachnących przestrzeniach?
za 5 melonów to pewnie cała biblioteka w marmurach i alabastrach a poręcze pozłacane co nie?
a jeszcze jedno.W którym dokładnie ona jest miejscu? koło mdk?
[quote=LIDKA] a jeszcze jedno.W którym dokładnie ona jest miejscu? koło mdk? [/quote]
Z tylu Mdk-u. Otwarta od 15 maja.
dzięki:)
[quote=gość: książkowy mól] za 5 melonów to pewnie cała biblioteka w marmurach i alabastrach a poręcze pozłacane co nie? [/quote]
Osobiscie nie widzialem ale wiesc gminna niesie ze dizajn dosyc przasny - ponoc niektorym sie wydaje ze fachmani przerwali prace w polowie :D
Super zrobili kolo MDK-u :ławeczki, kostka , posadzili krzewy. Podoba mi teraz tam
Czy ktoś może posiada jakiekolwiek informacje na temat otwarcia nowej biblioteki miejskiej tam w budynku obok MDK-u ? Bo wszędzie są informacje, że w maju.. a ktoś może wie dokładnie kiedy ? Nie ukrywam - odczuwam jej brak..
Masz zamiar zaśmiecić całe forum swoją tęsknotą za biblioteką? Załóż jeszcze z pięć tematów z tym samym pytaniem.
Ale gratuluję, jesteś chyba pierwszym forumowiczem zakładającym jeden temat trzy razy.
Szczyt głupoty.
Zaciął mi się komputer, przepraszam za spam.. ale już zbędne usunęłam !
Planowane otwarcie biblioteki - 15. maja.
No 15 maja już niedługo, poczytaj gazetę codzienną
wie ktoś może czy biblioteka jest już czynna ponieważ nie mogę nigdzie znaleźc informacji na ten temat,a nie chcę niepotrzebnie taszczyc książek i chodzic z nimi po sklepach.
oficjalne otwarcie biblioteki odbędzie się 26 maja
poprawka - nie 26 a 29 maja
otwarcie będzie 26 maja bo mam osobiste zaproszenie
26 maja jest oficjalne otwarcie tj. święcenie, przecinanie wstęgi, goście itp.;) Dla czytelników otwarcie 29 we wtorek. Plakaty wiszą na mieście.
Byłaś(eś) już w nowej bibliotece???/Jakie wrażenia??? Miła obsługa???
Bywam i to dość czesto ,jest kilka nowych pań obslugujących i pan - bardzo miły, uprzejmy .Lubie wypozyczać jak on jest!
ja też!!!!
My też:) ;)
byłaś:) i będę jeszcze