ale z tego co wiem to w GŁOGOCZOWIE już nie ma był kiedyś to fakt ... może się mylę /a co to za różnica przyjezdzają spisują zabierają płacą od razu i dziękuję tak było w naszym przypadku /jak uważasz ..
Najlepsza cena w skomielnej. Dostałem 500 bez targowania. A w Dobczycach dawali mi 400. Wpisz w neta kasacja poj skomielna. Po mojego grata przyjechali w tej cenie.
"demot" w Głogoczowie płaci najmniej. W Pabianicach przed Wieliczką płacą sporo przynajmniej w porównaniu z demotem gdzie za jeżdżące cinquecento zaproponowali 100zł a w Pabianicach dali 450zł.
Witam
Szukam po necie i tylko w dobczycach złomują auta??
mam do zezłomowania maluszka i golfa 3
Skomielna Biała też złomuje ale kasa wszędzie ta sama niestety.
nie koniecznie Nowy Sącz przyjeżdzają po samochód ....
w Głogoczowie też przyjmują, i tak samo przyjeżdżają
poproszę o adresy tych firm
co do SĄCZA to ja dysponuje tylko tel ...moge wysłać na emeila/proszę o adres...
sącz to za daleko
ale z tego co wiem to w GŁOGOCZOWIE już nie ma był kiedyś to fakt ... może się mylę /a co to za różnica przyjezdzają spisują zabierają płacą od razu i dziękuję tak było w naszym przypadku /jak uważasz ..
w sierczy też złomują
Ja bym kupił malczana ile...
Najlepsza cena w skomielnej. Dostałem 500 bez targowania. A w Dobczycach dawali mi 400. Wpisz w neta kasacja poj skomielna. Po mojego grata przyjechali w tej cenie.
Demot glogoczow przy drodze na kalwarie, dobrze placa tak samo
Wieliczka Grabówki i Siersza
Nosz ile za tego malczana a nie na złom hipokryci ratowac polska mysl techniczna to tylko WIES WAGENY
maluszek 87r adnotacja "składak". nie mam juz czasu na renowacje i dokładanie kasy w niego:(
http://www.wrotamalopolski.pl/root_BIP/BIP_w_Malopolsce/root_UM/podmiotowe/Urzad/Departamenty/Departament+Srodowiska+Rolnictwa+i+Geodezji/Ewidencje+rejestry+i+archiwa/dp.htm
"demot" w Głogoczowie płaci najmniej. W Pabianicach przed Wieliczką płacą sporo przynajmniej w porównaniu z demotem gdzie za jeżdżące cinquecento zaproponowali 100zł a w Pabianicach dali 450zł.