Forum » Myślenice

Czy na rynku będzie telebim

• 20 maj 2012

Czy na rynku bedzie telebim na którym będą odtwarzane mecze polaków??

7 2 Cytuj
  • 20 maj 2012

[quote=koza] Czy na rynku bedzie telebim na którym będą odtwarzane mecze polaków?? [/quote]

W najbliższych dniach będziemy o tym pisać w jednym z artykułów na stronie głównej.

7 Cytuj
  • 20 maj 2012

myślę że będe mile zaskoczony

2 Cytuj
  • 20 maj 2012

telebim , ławeczki i zmne piwko to by się Wladze postarały.

15 2 Cytuj
  • 21 maj 2012

http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=5469 tyle wyniesie telebim w krośnie!! a ile w myślenicach?

2 Cytuj
  • 21 maj 2012

na wszystkie mecze czy tylko polaków?

1 Cytuj
  • 21 maj 2012

strefa kibica na euro jest chyba na wszystkie mecze imprezy

2 Cytuj
  • 21 maj 2012

N I E T Y L K O N I E T O !!!

4 3 Cytuj
  • 21 maj 2012

Nie znoszę piłki nożnej ale przy takim święcie sama chętnie się wybiorę na wspólne oglądanie meczu pod warunkiem że będzie gdzie Władzo działaj bo w narodzie jest chęć

4 1 Cytuj
  • 21 maj 2012

WRC wróc...

3 1 Cytuj
  • 21 maj 2012

Myślenice jak jedno z kilku miast powiatowych w naszym regionie będzie gościć Mobilną Strefę Kibica a dokładnie jedna z pięciu ciężarówek ze strefą kibica. Strefa pojawi się na jeden dzień. http://www.zmp.poznan.pl/aktualnosc-5-324-euro_truck_dla_miast_mobilne_strefy.html

2 4 Cytuj
  • 22 maj 2012

mobilna strefa kibica! lipa! jeden mecz! to nie Polaków pokażą! ja się wybieram do (żadna reklama) il camino tam będą wszystkie mecze euro pokazane!!!

4 Cytuj
  • 22 maj 2012

Nie rozumiem dlaczego taki "spęd" ma się odbywac na rynku.Czyzby to były lata 6o-te gdzie na mecze do sasiada przychodziło pół ulicy,ale wtedy były inne czasy mało kto posiadał telewizor w domu,a i o piwo było cieżko.Dziś mamy telewizory w domu piwa w sklepach pod dostatkiem więc pytam ,o co w tym spędzie chodzi.MOŻE O ROZRÓBĘ!!!!

2 2 Cytuj
  • 22 maj 2012

O kasę.
    Ale dostąpiliśmy zaszczytu,przyjedzie TIR z telewizorem i pokażą nam mecz.
    Swiecidełka wozili biali do Afryki ale było to dawno temu i tamci którzy się z nich cieszyli już dawno zeszli z drzew .

2 Cytuj
  • 22 maj 2012

Te "igrzyska" sa mi zupełnie obojętne, kto z kim będzie grał, kto wygra.....itp. Jeszcze mogę zrozumieć że wszyscy chcą przy okazji zarobić i stąd ciągłe trąbienie o euro wszędzie, absolutnie wszędzie.

Ale Euro 2012 nie kojarzy mi się z piłką, tylko z piwem, piwo i piwo, i nic tylko piwo eliksir życia, piwo jak tlen. Nie da sie obejrzeć meczu bez szumiącej pały?

4 4 Cytuj
  • 22 maj 2012

Nieeeeeeeeeeee!!!!!

1 Cytuj
  • 22 maj 2012

EURO będą spłacać jeszcze nasze dzieci,nie takie bogate kraje wyłożyły sie na organizacji tej imprezy.
    NA TYM WSZYSTKIM ZARABIA TYLKO FIFA NIE DOKŁADAJĄC NIC I GRUPA POWIĄZANYCH Z NIĄ DZIAŁACZY I ORGANIZACJI.
    Ten rząd lubi igrzyska więc je mamy,byli władcy którzy dla rozrywki podpalali miasto .

2 1 Cytuj
  • 23 maj 2012

[quote=cygnus] Te "igrzyska" sa mi zupełnie obojętne, kto z kim będzie grał, kto wygra.....itp. Jeszcze mogę zrozumieć że wszyscy chcą przy okazji zarobić i stąd ciągłe trąbienie o euro wszędzie, absolutnie wszędzie.

Ale Euro 2012 nie kojarzy mi się z piłką, tylko z piwem, piwo i piwo, i nic tylko piwo eliksir życia, piwo jak tlen. Nie da sie obejrzeć meczu bez szumiącej pały? [/quote]
    nie rozumiem Cię! jak możesz pisać że euro jest ci obojętne? przecież możemy pokazać ludziom z europy jacy jesteśmy( nie mam na myśli kiboli-debili) a piwo do meczu pasuje jak piłka do piłkarza!!! wpadnij na jakiś mecz(najlepiej Polski) gdzieś do baru poczujesz klimat fajnej zabawy i browarek sam ci wleje się do gardła!!! zdrowie

2 3 Cytuj

Odpowiedz